Verbeter je Frans vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Frans uit Bertem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Frans

Furgan

Leuven

Master, KUL Leuven

Bijles Frans met Furgan

Zelf ben ik student geneeskunde. Bijles voor de wetenschappelijke vakken is geen enkel probleem. Bovendien begeleid ik studenten aan de universiteit die moeilijkheden hebben met wetenschappelijke vakken van de opleiding biomedische wetenschappen. Ook ben ik zeer goed in Frans en help graag studenten die er moeilijkheden mee hebben.

Leuven
Master in de geneeskunde
Master, KUL Leuven

Frans

Annelies

Leuven

Master, KUL

Bijles Frans met Annelies

Ik zou graag bijles willen geven omdat individuele begeleiding zeer nuttig kan zijn bij studenten/leerlingen die niet voldoende kunnen geholpen worden in het reguliere onderwijs. De student/leerling kan zich in een vertrouwde omgeving en op zijn/haar tempo bezighouden met de leerstof. Door individueel begeleid te worden kan de student/leerling ook sneller succeservaring beleven. Bovendien kan de bijlesgever de lessen zo invullen dat de leerstof op een originele, onverwachte, leuke manier wordt aangeboden waardoor de student/leerling gemotiveerder wordt om bij te leren. Een laatste reden waarom ik bijles zou willen geven is omdat ik hier zelf ook veel uit kan bijleren: hoe differentiëren, hoe oplossingen zoeken voor een probleem, hoe leuke leerstof aanbieden, ...

Leuven
Master, KUL

Frans

Maria

Leuven

Master, K.U. Leuven

Bijles Frans met Maria

Ik heb een specifieke lerarenopleiding talen gevolgd, maar verkies les te geven aan kleinere groepen.

Leuven
Master, K.U. Leuven

Frans

Charlotte

Leuven

Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

Bijles Frans met Charlotte

Ik ben gemotiveerd om telkens nieuwe uitdagingen aan te gaan en ervaring op te doen. Zelf heb ik in het middelbaar bijles wiskunde en fysica gekregen, en deze extra begeleiding heeft me enorm geholpen om toch te slagen voor deze moeilijke vakken. Ik zou dan ook graag mijn kennis voor de talen Frans en Nederlands willen doorgeven aan andere leerlingen, omdat ik weet dat begeleiding in de vorm van bijles het verschil kan maken.

Leuven
Master Meertalige Communicatie aan de KU Leuven, campus Brussel.
Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

Frans

Kimberly

Bertem

None

Bijles Frans met Kimberly

Ik heb altijd al graag uitleg gegeven over dingen waar ik veel vanaf weet. In september begin ik aan het tweede jaar bedrijfsvertaler- tolk aan de UC Leuven-Limburg, na enkele jaren voltijds te hebben gewerkt. Naast mijn opleiding, werk ik deeltijds als bediende maar ik ben op zoek naar relevante jobs (lees: jobs rond de talen die ik spreek) om mijn uren aan te vullen en vooral om ervaring op te doen.

Bertem

Frans

Eveline

Leuven

Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

Bijles Frans met Eveline

Ik heb vroeger graag les gegeven in het middelbaar en in het avondonderwijs, hierin stak ik veel tijd en energie. Met bijlessen kan ik mijn passie voor taal en voor het lesgeven verder gebruiken.

Leuven
Vertaler Frans - Italiaans + pedagogisch getuigschrift
Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

Frans

An-Sofie

Leuven

None

Bijles Frans met An-Sofie

Ik wil graag bijles geven omdat mensen helpen me aanspreekt. In het middelbaar hielp ik altijd mijn medestudenten als ze het moeilijk hadden met iets of omgekeerd. Ik werd soms zelfs gevraagd door de leerkracht om even apart te zitten met een klasgenoot die het wat moeilijker had met Frans. Vorig jaar (in mijn eerste bachelor) heb ik een cursus studiemethode gevolgd, dus deze ervaring kan ik ook toepassen op andere mensen die hulp nodig hebben.

Leuven

Frans

Stieven

Leuven

Derde graad, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Frans met Stieven

Ik ben gedreven om de jeugd op een interactieve manier Frans en Nederlands bij te leren. Door de vele taalkampen die ik heb gegeven, weet ik hoe ik kinderen veel kan bijleren zonder dat ze er zelf ook maar bij stilstaan. Ik ben van mening dat ik dat tikkeltje meer kan bieden dat school niet kan.

Leuven
Taal- & letterkunde
Derde graad, Katholieke Universiteit Leuven

Frans

Katrijn

Leuven

Derde graad, KUL

Bijles Frans met Katrijn

Ik ben een gemotiveerde en leergierige studente met een hoog aanpassingsvermogen en veel geduld. Ik denk dat ik de kwaliteiten bezit om op een niet te ingewikkelde, speelse manier dingen uit te leggen aan studenten/leerlingen zonder dat het "te saai" wordt. Door de triljoenenbiljoenen groepswerken die ik in het middelbaar heb moeten maken, heb ik de "samenwerkskills" om met de leerling de leerstof tot een goed einde te brengen. Dus wees allen welgekomen!

Leuven
KUL rechten 3e jaar
Derde graad, KUL

Frans

Geert

Leuven

None

Bijles Frans met Geert

Bijles geven is voor mij een uitstekende werkvorm voor mij, aangezien het me bevalt om individuele oplossingen te vinden voor leerproblemen. Anders gezegd zoek ik graag naar de specifieke didactische aanpak die bij deze leerling wél aanslaat, als ware het een puzzel. Voor mij persoonlijk is het verder interessant omdat ik leservaring op wil doen, zodat ik tijdens een eventueel PhD-contract het onderwijs me makkelijker af zal gaan.

Leuven