Bijles in Bertem

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij selecteren jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Karolien

Oud-Heverlee

Bachelor

CVO Leuven

graduaat boekhouden

Bijles met Karolien

Ik deel graag mijn kennis en ben graag met jongvolwassenen bezig

Oud-Heverlee
graduaat boekhouden
Bachelor, CVO Leuven

Anne

Leuven

Bachelor

Lessius Mechelen

Leraar lager onderwijs.

Bijles met Anne

Ik studeer momenteel voor buitengewoon onderwijs (banaba). Daarnaast werk ik ook in een school in Leuven. Mijn functie is ondersteunende voor kinderen met extra zorgvraag in de tweede en derde graad.

Leuven
Leraar lager onderwijs.
Bachelor, Lessius Mechelen

Sarah

Leuven

Bachelor

UCLL

Farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie

Bijles met Sarah

Ik heb een passie voor lesgeven en kennis doorgeven. Ik ben ervan overtuigd dat als je het op de juiste manier aanbrengt, elk onderwerp je kan boeien!

Leuven
Farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie
Bachelor, UCLL

Albin

Leuven

Bijles met Albin

Ik heb erg veel ambitie voor het lesgeven, mijn wens is om later voor de klas te staan. Bijles geven is derhalve de perfecte voorbereiding. Bovendien is er weinig waar ik meer voldoening uithaal dan een idee helder en succesvol overbrengen aan een leerling. Ik heb al ervaring met het bijles geven in Latijn, evenals huiswerkbegeleiding.

Leuven

Maarten

Leuven

Bijles met Maarten

Als student sociologie heb ik een grote interesse in mens en maatschappij en besef ik dat de studie ervan niet altijd even makkelijk is. Vakken als gedragswetenschappen en cultuurwetenschappen gebruiken vaak concepten die de werkelijkheid in abstracte termen willen vatten. Zo raak je als student snel verward. Door samen naar voorbeelden te zoeken, worden deze abstracte termen concreet en begrijpbaar.

Leuven

Sam

Leuven

Master

Universiteit Antwerpen

Bijles met Sam

Momenteel werk ik als vertaler en ik beschik ook over een masterdiploma in dit veld (Nederlands-Engels-Italiaans). Naast mijn academische opleiding en taalkundige ervaring, kan ik ook meegeven dat ik reeds een viertal maanden ervaring heb opgedaan met het doceren van Engels in Italië. Verder was Amerikaans Engels meer dan drie jaar lang mijn primaire taal toen ik in het buitenland woonde.

Leuven
Master, Universiteit Antwerpen

Joachim

Leuven

Bachelor

Katholieke Universiteit Leuven + Vrije Universiteit Brussel

Bijles met Joachim

Ik zou graag bijles geven om twee redenen. Aan één kant zou ik graag ervaring opdoen. Met het oog op later een mogelijke job in het onderwijs. Het BijlesHuis lijkt me de ideale plek hiervoor. Aan de andere kant is het geven van bijles voor mij een zeer boeiende en uitdagende bezigheid.

Leuven
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven + Vrije Universiteit Brussel

Cools

Leuven

Master

LUCA School of Arts

Muziekpedagogie

Bijles met Cools

Ik vind het belangrijk dat iedereen op zijn of haar niveau en snelheid de kans moet krijgen om een vak te leren. Dit geldt voor mij zowel voor muziek als voor elk ander vak.

Leuven
Muziekpedagogie
Master, LUCA School of Arts

Femke

Bierbeek

Master

VUB Brussel en Hogeschool Gent

Sociale agogiek en Leerkracht secundair onderwijs Biologie, Informatica en Economie

Bijles met Femke

Ik geef bijles omdat ik het leuk vind om jongeren verder te helpen in het behalen van hun doelstellingen, in dit geval het behalen van een diploma.

Bierbeek
Sociale agogiek en Leerkracht secundair onderwijs Biologie, Informatica en Economie
Master, VUB Brussel en Hogeschool Gent

Lisse

Bertem

Bijles met Lisse

Educatie is onze basis. Geschiedenis is een vak waar men de onderlinge relaties tussen gebeurtenissen moet zien te linken. Men leert geschiedenis aan in tijdsvakken om het makkelijker aan te leren. Tijdens een ondervraging wordt vaak de link tussen de tijdsvakken gevraagd, wat moeilijk voor de student kan zijn. Ik help jongeren graag die moeite hebben met het verwerken van hun leerstof voor geschiedenis.

Bertem

Studenten die we al konden helpen

 • Demi uit Bertem

  Leerling 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Blessing uit Bertem

  Leerling 4e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Sandy uit Bertem

  Leerling 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Roel uit Bertem

  Student gaat naar 6e middelbaar wiskunde-wetenschappen (8 uur wiskunde), maar komt uit het 5e middelbaar met 6 uur wiskunde. Hij wil het onderdeel ruimtemeetkunde tijdens de zomervakant… Lees meer

 • Melissa uit Bertem

  Leerlinge die van 3 Wiskunde Wetenschappen naar 4 Economie gaat, heeft begeleiding nodig bij boekhouden. Het gaat dus om een inhaalcursus, om de beginselen te leren. De inhaalcursus heb… Lees meer

 • Fabienne uit Bertem

  Leerlinge 3e middelbaar (wiskunde-wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Ze zegt de leerstof te begrijpen, maar dit komt niet naar voor op toetsen. Momenteel zijn ze bezig… Lees meer

 • Alex uit Bertem

  Leerling 3e middelbaar BSO met ASS heeft studiebegeleiding nodig. Het gaat om hulp bij het aanleren, het coördineren en opvolgen van het schoolwerk en de taken (Smartschool).

 • Mirte uit Bertem

  Student Bedrijfskunde heeft begeleiding nodig bij de onderzoekspaper, het gaat om het citeren en refereren (4u). Begin volgend schooljaar wordt er verdere ondersteuning voorzien bij het… Lees meer

 • Wiam uit Bertem

  Leerling 3e middelbaar met autisme en dyspraxie heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. studiemethode.

 • Arthur uit Bertem

  Volwassen student wil extra uitleg bij Photoshop. Hij is een ervaren Adobe Indesigngebruiker, maar zou op professioneel vlak ook meer met fotobewerking willen gaan doen. Concreet gaat h… Lees meer

 • Loubna uit Bertem

  Studente 3e bachelor Rechten (UHasselt) heeft begeleiding nodig bij het vak Gerechtelijk Recht, in het kader van het examen in augustus. Ze legt het examen voor de 4e keer af en wil all… Lees meer

 • Max uit Bertem

  Leerlinge heeft nood aan een aantal bijlessen wiskunde om het schooljaar goed te kunnen afronden.

 • Bryan uit Bertem

  Leerling uit 4de middelbaar Latijn-Wiskunde heeft nood aan enkele bijlessen chemie en fysica, om het schooljaar goed te kunnen afronden.

 • Dave uit Bertem

  Student 3de middelbaar Wetenschappen (5u wiskunde) zoekt hulp bij het vak wiskunde. Dit jaar is de leerstof zwaarder en zijn haar punten ook minder goed. Voor de laatste twee toetsen ha… Lees meer

 • Egwin uit Bertem

  2 leerlingen (10 en 11 jaar) hebben een individuele begeleiding nodig bij Nederlands. Ze gaan naar een internationale school, waar Engels de voertaal is. Ze hebben wel 3-4u les Nederlan… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.