Verbeter je geschiedenis vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten geschiedenis uit Bertem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

geschiedenis

Ze

Leuven

Derde graad, OLV Instituut Pulhof

Bijles geschiedenis met Ze

Ik word zeer tevreden van anderen kennis te laten maken met het belang aan onderwijs en studie. Bijles geven is voor mij naast werk ook hobby.

Leuven
Geslaagd met uitzondering in de richting: Wetenschappen Wiskunde 6 uur
Derde graad, OLV Instituut Pulhof

geschiedenis

Bram

Leuven

Bachelor, kuleuven

Bijles geschiedenis met Bram

Twee maanden vakantie is voor mij een beetje lang. Ik ben graag bezig en houd van mijn job als leerkracht. Op deze manier kan ik studenten in de zomer een duwtje in de rug geven en zo hopelijk hun slaagkansen voor het volgende schooljaar vergroten.

Leuven
Bachelor Communicatiewetenschappen
Bachelor, kuleuven

geschiedenis

Julie

Leuven

None

Bijles geschiedenis met Julie

In het schooljaar 2015 - 2016 werk ik mijn thesis verder af. Ik zou dit graag combineren met een waardevolle job. Aangezien ik een Bachelor Nederlands - geschiedenis heb en verder studeer in de richting Orthopedagogiek, lijkt bijles mij een perfecte job. De leerlingen die moeilijkheden hebben met bepaalde vakken of plannen, verder helpen.

Leuven

geschiedenis

Maud

Leuven

Bachelor, KHLeuven

Bijles geschiedenis met Maud

Kinderen kunnen helpen is wat ik het liefste doe! Ik studeer Sociale Readaptatiewetenschappen en heb voor mijn stage ook huiswerkbegeleiding gegeven. Ik heb altijd met kinderen en jongeren gewerkt en dit is dan ook mijn passie. Ik vind bijles geven gewoon erg leuk.

Leuven
Sociale Readaptatiewetnschappen
Bachelor, KHLeuven

geschiedenis

Hanne

Leuven

None

Bijles geschiedenis met Hanne

Ik heb altijd al geweten dat ik later leerkracht wil worden. Ik vind het namelijk zeer boeiend om met jongeren te werken en hen dingen bij te leren. Na mijn opleiding egyptologie ben ik dan ook van plan om een bijkomend jaar lerarenopleiding te volgen. Omdat ik binnen de egyptologie kon kiezen voor de minor oudheid, heb ik dan ook de juiste kennis om studenten alles te leren over het oude Egypte, Griekenland, Rome en het Oude Nabije Oosten. In mijn minor kon ik een keuzetaal kiezen. Omdat ik in het middelbaar ook Grieks gevolgd heb en deze taal toen al erg interessant vond, heb ik voor Grieks gekozen.

Leuven

geschiedenis

Anne

Leuven

None

Bijles geschiedenis met Anne

Op het moment ben ik bezig met het afronden van mijn master-na-master opleiding in de Filosofie. Mijn uiteindelijk doel is om mij verder te ontwikkelen in het academische werkveld als doctoraat-student. Om dit te bereiken ga ik de aankomende periode bezig met het schrijven en indienen van verschillende aanvragen en onderzoeksvoorstellen om op basis daarvan aangenomen te worden bij een departement in binnen- of buitenland. In de tussentijd zou ik graag aan de slag willen in een functie als docent/studiebegeleider om op deze wijze de nodige ervaring op te doen in lesgeven en studiebegeleiding - zaken die ook van toepassing zullen zijn voor mijn verdere loopbaan in de academische wereld. Ik heb reeds enige ervaring in het geven van bijles in Engels op het niveau van het middelbaar onderwijs. Ik heb verder Bachelor-diploma's gehaald in zowel Geschiedenis als Filosofie, vakgebieden waarin ik thuis ben en waarover ik (bij-)les kan geven. Verder beschik ik over uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, waarin ik tevens scholieren en studenten in zou kunnen begeleiden.

Leuven

geschiedenis

Justine

Leuven

Bachelor, kuleuven

Bijles geschiedenis met Justine

Ik geef graag uitleg aan anderen en ze stellen dit ook op prijs. Na mijn master Taal-en Letterkunde zal ik een lerarenopleiding volgen. Bijles lijkt me daarvoor de ideale voorbereiding.

Leuven
Bachelor Taal-en Letterkunde
Bachelor, kuleuven

geschiedenis

Anke

Leuven

Bachelor, KU Leuven

Bijles geschiedenis met Anke

Ik ben reeds als vrijwilliger actief in het vormingswerk en meer bepaald voor het educatieluik binnen verschillende verenigingen. Bijles is voor mij een manier om meer professioneel om te gaan met vorming en educatie. Ondanks mijn reeds behaalde diploma als leerkracht, besloot ik verder te studeren. Tegenwoordig mis ik het 'leerkracht zijn' toch, dus dit is voor mij de perfecte aanvulling.

Leuven
Verkorte Bachelor Kunstwetenschappen
Bachelor, KU Leuven

geschiedenis

Emiel

Leuven

Derde graad, KU Leuven

Bijles geschiedenis met Emiel

Ik wil graag de kennis die ik heb overbrengen op anderen zodat zij er weer mee verder kunnen in hun schoolloopbaan. Ik heb dit in Nederland ook gehaald en heb er een certificaat voor.

Leuven
VWO C&M
Derde graad, KU Leuven

geschiedenis

Lisse

Bertem

None

Bijles geschiedenis met Lisse

Educatie is onze basis. Geschiedenis is een vak waar men de onderlinge relaties tussen gebeurtenissen moet zien te linken. Men leert geschiedenis aan in tijdsvakken om het makkelijker aan te leren. Tijdens een ondervraging wordt vaak de link tussen de tijdsvakken gevraagd wat moeilijk voor de student kan zijn. Ik zou graag jongeren helpen die moeite hebben met het verwerken van de hun leerstof geschiedenis.

Bertem