Bijles Geschiedenis in Linter

Krijg vandaag nog bijles geschiedenis op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

geschiedenis

Willem

Herent

Master

KU Leuven

Geschiedenis

Bijles geschiedenis met Willem

Bijles geven is misschien wel de vorm van lesgeven die mij het meeste voldoening schenkt. Ik vind het heel fijn om als leraar iemand persoonlijk te leren kennen om zo een grotere rol te kunnen spelen in het leerproces. Daarnaast kan ik verschillende kwaliteiten als lesgever hier optimaal inzetten: met een open en nieuwsgierige blik luisteren en geduldig samen met de leerling zoeken naar oplossingen.

Herent
Geschiedenis
Master, KU Leuven

geschiedenis

Marie Pierre

Kortenaken

Bachelor

Hogeschool Leuven

Secundair onderwijs (PO en Aardrijkskunde)

Bijles geschiedenis met Marie Pierre

Ik geef op vrijwillige basis bijles Frans binnen de school waar ik werk. Ik wil mijn netwerk uitbreiden en dus ook buiten de school bijlessen beginnen geven.

Kortenaken
Secundair onderwijs (PO en Aardrijkskunde)
Bachelor, Hogeschool Leuven

geschiedenis

Jolien

Halen

Master

KULeuven

Biomedische Wetenschappen

Bijles geschiedenis met Jolien

Tijdens mijn schoolcarrière heb ik gezien hoe belangrijk het kan zijn om goede begeleiding te krijgen, en wat voor verschil een leerkracht kan maken voor zijn/haar studenten. Lesgeven en zaken uitleggen is dan ook iets wat ik altijd graag gedaan heb, vooral wetenschappelijke vakken aangezien ik hier uiteraard ook een sterke interesse in heb en graag anderen enthousiast wil maken.

Halen
Biomedische Wetenschappen
Master, KULeuven

geschiedenis

Lotte

Halen

Bachelor

Arteveldehogeschool

Logopedie

Bijles geschiedenis met Lotte

Ik heb stage-ervaringen binnen het gewoon en buitengewoon onderwijs en binnen zelfstandige logopedische praktijken. Hiernaast was ik ook actief binnen een vzw waarbij ik onderwijs- en opvoedingsondersteuning bood. De individuele momenten met kinderen en jongeren hebben me laten inzien hoe graag ik dit doe en hoe leuk ik het vind kinderen wat bij te brengen. Vandaar ook mijn grote interesse in bijles geven.

Halen
Logopedie
Bachelor, Arteveldehogeschool

geschiedenis

Rani

Tienen

Bachelor

UCLL Heverlee

Lerarenopleiding Secundair Onderwijs

Bijles geschiedenis met Rani

Bijles geven is een belangrijke manier om leerlingen extra hulp en ondersteuning te bieden na de schooluren. Niet alle leerlingen zijn even snel mee met alle leerstof en sommigen hebben nood en baat bij wat extra steun en/of uitleg voor sommige vakken of sommige delen van de leerstof. Als pas afgestudeerde leerkracht, zet ik me graag in om deze leerlingen wat extra te ondersteunen in hun eigen (veilige) thuisomgeving. BijlesHuis lijkt me hiervoor het perfecte medium om via een gestructureerde, gecontroleerde omgeving in contact te komen met de juiste leerlingen aangezien de accountmanagers klaarstaan voor zowel de leerlingen als bijlesgevers.

Tienen
Lerarenopleiding Secundair Onderwijs
Bachelor, UCLL Heverlee

geschiedenis

Merlijn

Tienen

Derde graad

GO! Atheneum Tienen

Latijn-Wetenschappen

Bijles geschiedenis met Merlijn

Deze studentenjob sprak me meteen aan omdat ik uit mezelf al veel medestudenten help met leerstof verwerken en ik van nature op een kalme manier iets kan uitleggen. Mijn ervaring bij het helpen van andere studenten tijdens de examenperiode is altijd wel positief: ik kan hen de leerstof op een overzichtelijke en duidelijke manier uitleggen.

Tienen
Latijn-Wetenschappen
Derde graad, GO! Atheneum Tienen

geschiedenis

Nina

Landen

Master

KHL en KU Leuven

Lerarenopleiding Economie-Geschiedenis en Geschiedenis

Bijles geschiedenis met Nina

Tijdens de lerarenopleiding heb ik meegewerkt aan het buddy-project in Leuven, waarbij ik 2 leerlingen die in een moeilijkere thuissituatie zaten en kampten met leerachterstand begeleidde voor boekhouden en algemene economie. Dit beschouw ik als een bijzonder waardevolle ervaring. In mijn laatste jaar heb ik er vrijwillig voor geopteerd om een eerstejaarsstudent van de bachelor te begeleiden bij het opstellen en uitwerken van zijn lesvoorbereidingen. Onmiddellijk was ik gebeten door dit aspect van kennisoverdracht en coaching.

Landen
Lerarenopleiding Economie-Geschiedenis en Geschiedenis
Master, KHL en KU Leuven

geschiedenis

Cleo

Diest

Bachelor

LUCA School or Arts

Beeldende Vormgeving

Bijles geschiedenis met Cleo

Bijles geven is een goede manier om werkervaring te delen buiten mijn eigen vakgebied, maar wel in gebieden waar ik veel interesse voor heb. Ik vind dat het voor mij ook een leerrijke ervaring is en ik ben ervan overtuigd dat mijn eigen leergierigheid een pluspunt is. Ik zie bijlessen geven dan ook als een mooie kans om mijn eigen kunnen naar een hoger niveau te tillen. Daarbuiten biedt het me de mogelijkheid om bezig te zijn met lesgeven op een meer kleinschalig niveau (in tegenstelling tot een hele klas). Ik heb al een jaar bijles gegeven in het middelbaar en ik vond het absoluut geweldig. Dat op zich is al rede genoeg om me in te zetten.

Diest
Beeldende Vormgeving
Bachelor, LUCA School or Arts

geschiedenis

Pieterjan

Tienen

Bachelor

KHLeuven

Bijles geschiedenis met Pieterjan

Ik geef graag bijles om jongeren (en volwassenen!) bij te staan in hun constante zoektocht naar kennis. Ik wil anderen helpen om hun doelen te bereiken, om zo hun dromen waar te maken.

Tienen
Bachelor, KHLeuven

geschiedenis

Tom

Tienen

Bachelor

Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie en geschiedenis

Bijles geschiedenis met Tom

Mijn vakken interesseren mij en ik wil deze passie overbrengen zodat anderen het ook interessant vinden. Ik heb zoals al eerder vermeld voor een vak een leerling extra begeleid. Daarnaast heb ik zelf ook al een beetje bijles gegeven. Voor mij was dit een aangename ervaring.

Tienen
Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie en geschiedenis
Bachelor,

Top bijlesaanvragen

Geschiedenis leren, bijlesdocent Geschiedenis in Linter, hulp in Geschiedenis regio Linter, Geschiedenis bijles aan huis in Linter, bijles tarieven, bijles secundair onderwijs, bijles Geschiedenis tarief, bijlesleraar gezocht, extra bijles