Verbeter je geschiedenis vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten geschiedenis uit Kortessem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

geschiedenis

Herlinde

Hasselt

Master

Bijles geschiedenis met Herlinde

Ik ben Herlinde Aerts, psychomotorisch therapeut/kinesist, mental coach en psychotherapeut en docent coaching. Ik ben moeder van drie kinderen van 15, 13, en 10 jaar oud die ik graag en intensief begeleid bij hun schoolwerk. Ik wil naast mijn zelfstandige activiteit graag lesgeven, begeleiden. Ik heb een talent voor het 'vertalen' van abstracte begrippen naar heldere en concreet toepasbare informatie. Ik werk graag met concrete beelden en begrippen om leerstof bevattelijk te maken voor kinderen en adolecenten. De vakken waarin ik graag begeleid zijn: - wiskunde - biologie - geschiedenis - fysica - Frans - Nederlands - WO Elk van deze vakken begeleid ik graag op niveau lager onderwijs t/m tweede graad middelbaar onderwijs.

Hasselt
Master

geschiedenis

Michiel

Diepenbeek

Bachelor, PXL

Bijles geschiedenis met Michiel

Het is van uitermate belang dat kinderen met een achterstand of met moeilijkheden snel kunnen bijleren. Ik wil graag de persoon zijn die naast het lesgeven daarmee kan helpen om zo kinderen terug bij de been te helpen. Bijles kan een groot verschil maken en bovendien ben ik erg gepassioneerd door lesgeven.

Diepenbeek
Bachelor Secundair onderwijs
Bachelor, PXL

geschiedenis

Bram

Hasselt

Bachelor, kuleuven

Bijles geschiedenis met Bram

Twee maanden vakantie is voor mij een beetje lang. Ik ben graag bezig en houd van mijn job als leerkracht. Op deze manier kan ik studenten in de zomer een duwtje in de rug geven en zo hopelijk hun slaagkansen voor het volgende schooljaar vergroten.

Hasselt
Bachelor Communicatiewetenschappen
Bachelor, kuleuven

geschiedenis

Pieter

Hasselt

Master

Bijles geschiedenis met Pieter

Gedurende het academiejaar 2013-2014 behaalde ik aan de KU Leuven het diploma Specifieke Leerkrachtenopleiding voor Geschiedenis, Kunst en Muziek. Tijdens de stages kon ik ervaring opdoen in het lesgeven voor diverse groepen van leerlingen in het ASO (Onze Lieve- Vrouwecollege in Tienen) en het TSO (Miniemeninstituut in Leuven). Om het lesgeven aan een multiculturele klasgroep te kunnen ervaren kreeg ik de uitzonderlijke toestemming om een deel van mijn stagelessen aan de Europese school in Laken te geven. Na het afstuderen werd ik niet aangesteld als leerkracht en vervulde andere functies. Het kriebelt echter nog steeds om jongeren te begeleiden. Daarom stel ik mij kandidaat om bijlessen te geven

Hasselt
Master

geschiedenis

Anke

Hasselt

Bachelor, KU Leuven

Bijles geschiedenis met Anke

Ik ben reeds als vrijwilliger actief in het vormingswerk en meer bepaald voor het educatieluik binnen verschillende verenigingen. Bijles is voor mij een manier om meer professioneel om te gaan met vorming en educatie. Ondanks mijn reeds behaalde diploma als leerkracht, besloot ik verder te studeren. Tegenwoordig mis ik het 'leerkracht zijn' toch, dus dit is voor mij de perfecte aanvulling.

Hasselt
Verkorte Bachelor Kunstwetenschappen
Bachelor, KU Leuven

geschiedenis

Manon

Hoeselt

Master, Universiteit Gent

Bijles geschiedenis met Manon

Ik geloof dat als je niet in staat bent iets op een simpele manier uit te leggen aan iemand met weinig of geen voorkennis, je zelf niet goed weet waarover je spreekt. Met huiswerkbegeleiding, Nederlands, Engels, Frans en Latijn kan ik zeker helpen, maar ook met menswetenschappelijke vakken aangezien ik een master in de Wijsbegeerte behaalde en dus ook o.a. Sociale Psychologie gevolgd heb en Sociologie. Ik heb ervaring als vrijwillige Nederlandse taalbegeleider in een anderstalige familie, waarbij ik Nederlands oefende met een meisje (10) en veelal ook haar broertjes (12, 4) en zusje (8) erbij. Daarnaast heb ik ervaring met het begeleiden van een eerstejaars aan de middelbare school. Ik denk dat ik een leerkracht ben met veel energie en veel geduld, en het doet me ontzettend veel plezier als ik zie dat mijn hulp een verschil maakt. Ik kan bijles geven op het niveau van de basisschool, de middelbare school en de hogeschool.

Hoeselt
Wijsbegeerte
Master, Universiteit Gent

geschiedenis

Helena

Hasselt

None

Bijles geschiedenis met Helena

Ik weet hoe moeilijk het soms is als kind om de leerstof in snel tempo te kunnen begrijpen, en in de klas zelf wordt meestal niet genoeg stilgestaan bij het verwerken hiervan. Ook thuis besteden kinderen niet genoeg aandacht aan de leerstof, meestal blijft het bij de avond ervoor. Tijdmanagement wordt alsmaar belangrijker, en dat is ook iets wat je later veel nodig zult hebben. En toch wordt dit niet aangeleerd op jonge leeftijd. Ik wil ze daar graag mee helpen.

Hasselt

geschiedenis

Wim

Hasselt

None

Bijles geschiedenis met Wim

Ik zoek een leuke bijverdienste waarbij ik mijn ervaring uit het onderwijs en mijn pedagogische kennis kan gebruiken. Tevens begeleid ik graag jongeren in hun leerproces.

Hasselt

geschiedenis

Lore

Hasselt

Bachelor, UC Leuven-Limburg

Bijles geschiedenis met Lore

Het geven van bijles en/of studiebegeleiding combineert mijn beide diploma's (bachelor in de toegepaste school- en pedagogische psychologie en bachelor in het onderwijs: secundair onderwijs), waardoor het voor mij een ideale mogelijkheid is om mijn kennis en ervaringen toe te passen en te verrijken. Bovendien heb ik in het verleden al bijles gegeven aan leerlingen uit het secundair onderwijs. Vorig academiejaar werkte ik ook mee aan het Buddy-project in Leuven, waarbij ik leerlingen gedurende een schooljaar individueel begeleidde met hun huistaken alsook studie- en/of persoonlijke moeilijkheden. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat kinderen en jongeren goed begeleid worden doorheen hun studies. Ik heb doorheen mijn studies gemerkt dat er een steeds groeiende nood is aan persoonlijke begeleiding, en een duwtje in de rug kan volgens mij vaak al veel doen. Uit deze ervaringen heb ik ook gemerkt dat een individuele begeleiding een sterkere betrokkenheid van je vraagt, waardoor het voor alle partijen een meerwaarde kan betekenen. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn capaciteiten leerlingen veel te bieden heb, en ik wil mij hier dan ook graag voor inzetten.

Hasselt
Bachelor secundair onderwijs
Bachelor, UC Leuven-Limburg

geschiedenis

Elise

Alken

Bachelor, Erasmus Hogeschool Brussel

Bijles geschiedenis met Elise

Ik help zeer graag andere mensen, het geeft me zeer veel voldoening als ik zie dat ik iemand heb kunnen verder helpen. Zo blijf ik zelf ook constant bezig met de leerstof die ik heb gehad, maar in mijn toekomstige opleiding minder aan bod gaat komen.

Alken
Tuin- en landschapsarchitectuur
Bachelor, Erasmus Hogeschool Brussel