Verbeter je Duits vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Duits uit Kortessem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Duits

Laure

Niel-bij-As

Bachelor, PXL

Bijles Duits met Laure

Door mijn uitgebreide kennis van het Microsoft-pakket en mijn talenknobbel heb ik de nodige ervaring om mensen te helpen die hier problemen mee ondervinden. Vrienden die zich met leerproblemen geconfronteerd zagen, hebben na een simpele maar volledig uitleg van mij toch kunnen slagen op hun schoolvakken. In het helpen van andere mensen blijf ik ook bezig met de talen.

Niel-bij-As
Toerisme & Recreatiemanagement
Bachelor, PXL

Duits

Chiara

Genk

Master, KUL Leuven

Bijles Duits met Chiara

Ik ben altijd iemand geweest die graag tijd voor anderen maakt om hun te begeleiden in het studeren en om hun te helpen inzicht te verwerven in het taalsysteem of vlotter te zijn in een taal. Daarnaast ben ik ook iemand die graag ordelijk werkt, veel samenvattingen/mindmaps/flashcards/enz. maakt... Die houding in combinatie met de kennis die ik verworven heb in mijn opleiding over studiebegeleiding, maakt dat ik bijles geven echt zie zitten.

Genk
Master, KUL Leuven

Duits

Astrid

Genk

Master, Lessius Antwerpen

Bijles Duits met Astrid

Ik geef graag bijles omdat ik dan mijn passie voor talen kan overbrengen maar tegelijkertijd ook in contact kom met leerlingen.

Genk
Bachelor Bedrijfsvertaler-tolk Frans/Engels/Duits + Master Journalistiek (met talencombinatie Frans/Duits)
Master, Lessius Antwerpen

Duits

Ines

Zonhoven

Bachelor, Khlim Diepenbeek

Bijles Duits met Ines

Ik ben heel graag met talen bezig en vind het leuk als ik mensen daarbij kan helpen. Ik snap heel goed dat sommige het moeilijk hebben met een bepaalde taal als je niet echt een talenknobbel hebt. Maar iedereen kan wel een taal aanleren als hij of zij er moeite voor wil doen en de juiste begeleiding krijgt.

Zonhoven
bedrijfsvertaler-tolk
Bachelor, Khlim Diepenbeek

Duits

Arne

Riemst

None

Bijles Duits met Arne

Ik ga graag met kinderen om, ik leer graag iemand iets aan en ga graag met kinderen om.

Riemst

Duits

Lotte

Maastricht

Derde graad, Universiteit Maastricht

Bijles Duits met Lotte

Ik hou ervan om anderen te helpen en vooral door kennis te delen wil ik graag iets voor anderen betekenen. Uit ervaring heb ik gemerkt dat het geven van bijles erg bevredigend werk is, aangezien de ander en ikzelf er vaak van leer. Werken met middelbare scholieren lijkt me erg interessant, maar ook HBO studenten die hulp nodig hebben met specifiekere vakken zoals European Law wil ik graag helpen. Ik zie bijles geven als een grote verantwoordelijkheid en ik zal er ook zo mee omgaan. Het liefst geef ik bijles in Engels, aangezien mijn huidige studie geheel in het Engels wordt gegeven. Ik hoop vooral dat ik iemand kan helpen.

Maastricht
Derde graad, Universiteit Maastricht

Duits

Robrecht

Hasselt

Master, Rijksuniversiteit Gent

Bijles Duits met Robrecht

Ik geef graag studiebegeleiding aan leerlingen van het primair (alle vakken) en het secundair onderwijs (Duits, Engels, Chemie, Biologie). Ik beheers Duits (23 jaar in Duitsland gewerkt) en Engels (publicatie vakliteratuur).

Hasselt
Doctor in de diergeneeskunde
Master, Rijksuniversiteit Gent

Duits

Esther

Kortessem

Master, Kuleuven Campus Antwerpen

Bijles Duits met Esther

Ik hou ervan om mensen te helpen en bij te staan als ze problemen hebben. Dus waarom niet mijn kennis delen met leerlingen die problemen hebben met bepaalde vakken? Ik help u daarom ook graag met problemen op vlak van Engels, Frans, Duits of Nederlands, maar kan u ook helpen met studiebegeleiding. Aarzel zeker en vast niet om mij te contacteren als u vragen hebt, ik sta voor u paraat.

Kortessem
Master Vertalen (Frans - Duits)
Master, Kuleuven Campus Antwerpen

Duits

Naomi

Hoeselt

None

Bijles Duits met Naomi

Geachte de heer/mevrouw, Via deze weg wil ik mijn belangstelling kenbaar maken voor de positie van bijlestutor bij het BijlesHuis. Het aanbieden van professionele studiebegeleiding op maat van het kind, de tiener, de jongvolwassene, de student of de volwassene, het aanbieden van zowel bijles, studiebegeleiding als studiemethodiek voor zowel lager, secundair, hoger als volwassenenonderwijs en het ondersteunen van elke doelgroep in het zelfstandig en efficiënter leren studeren, spreken mij erg aan en waren de drijfveer om bij u te solliciteren. Gedurende zowel mijn studie- als loopbaancarrière heb ik veel ervaring kunnen opdoen in het werken en begeleiden van studenten met verscheidene problematieken, zowel studie- als privégerelateerd, het ondersteunen en begeleiden van studenten.. Hierdoor heb ik me ook flexibel, cliëntgericht, autonoom en stressbestendig leren opstellen. Dit kan gestaafd worden a.d.h.v. volgende elementen:  (Student)tutor voor verscheidene blokken (bachelor psychologie), inclusief herhalingsonderwijs, bij FPN, sinds september 2011  Bijlestutor voor verscheidene blokken (bachelor psychologie) bij FPN, sinds mei 2013  Klinisch psycholoog, inclusief studiebegeleiding voor o.a. studenten en ervaring met psychosociale dienstverlening binnen verscheidene scholen  Als projectmanager ben ik binnen FARESA betrokken bij het begeleiden van thesissen en onderzoeksprojecten ihkv voortgezet onderwijs en het begeleiden van bachelor- en masterstudenten tijdens hun stage. Verdere stavingelementen voor mijn ervaring kan u terugvinden in mijn CV. Steeds bereid tot een persoonlijk onderhoud, verblijf ik met de meeste hoogachting, Naomi Daniëls

Hoeselt

Duits

Elisabeth

Lanaken

None

Bijles Duits met Elisabeth

dr in de Taal- en Letterkunde en wil graag bijverdienen

Lanaken