Verbeter je Italiaans vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Italiaans uit Kortessem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Italiaans

Gudrun

Lanaken

Master, Universiteit Gent

Bijles Italiaans met Gudrun

Ik heb een taalkundige achtergrond, heb eerst Germaanse taal- en letterkunde (Nederlands/Engels) gestudeerd in Gent en heb nadien nog een vertaalopleiding (Frans en Italiaans) gevolgd aan de Erasmushogeschool in Brussel. In mijn loopbaan heb ik mijn talen steeds kunnen gebruiken, onderhouden en bijspijkeren. Bovendien heb ik van 2012 tot 2016 gewoond in Marseille. In het verleden heb ik al een paar familieleden en kinderen van vrienden begeleiding geboden bij hun taalvakken, met succes. Jonge mensen op die manier een duw in de rug geven, bied me veel voldoening. Ik werk momenteel als freelance vertaler/copywriter, dat aanvullen met een pedagogische opdracht is voor mij dan ook een mooie afwisseling.

Lanaken
Licentiaat Germaanse Taal- en Letterkunde (Engels en Nederlands)
Master, Universiteit Gent

Italiaans

Annelies

Leuven

Master, KUL

Bijles Italiaans met Annelies

Ik zou graag bijles willen geven omdat individuele begeleiding zeer nuttig kan zijn bij studenten/leerlingen die niet voldoende kunnen geholpen worden in het reguliere onderwijs. De student/leerling kan zich in een vertrouwde omgeving en op zijn/haar tempo bezighouden met de leerstof. Door individueel begeleid te worden kan de student/leerling ook sneller succeservaring beleven. Bovendien kan de bijlesgever de lessen zo invullen dat de leerstof op een originele, onverwachte, leuke manier wordt aangeboden waardoor de student/leerling gemotiveerder wordt om bij te leren. Een laatste reden waarom ik bijles zou willen geven is omdat ik hier zelf ook veel uit kan bijleren: hoe differentiëren, hoe oplossingen zoeken voor een probleem, hoe leuke leerstof aanbieden, ...

Leuven
Master, KUL

Italiaans

Melanie

Hasselt - Runkst

Bachelor, KHLim

Bijles Italiaans met Melanie

Ik heb een deeltijdse job en zou graag wat bijverdienen door bijles te geven. In september begin ik aan mijn specifieke lerarenopleiding. Bijles geven is dan al een goede voorbereiding. Ik spreek vloeiend Frans en kan het goed schrijven en lezen. Vooral met het Frans wil ik iets doen.

Hasselt - Runkst
Bachelor in de Orthopedagogie
Bachelor, KHLim

Italiaans

Goele

Hasselt

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles Italiaans met Goele

Ik wil graag bijles geven, omdat ik in de eerste plaats graag les geef. Het geeft me voldoening om leerlingen of studenten te ondersteunen in het ontwikkelen van hun talenten. Ik ken het onderwijssysteem en weet wat leerlingen/studenten nodig hebben om hierin goede resultaten te behalen. Bovendien kan ik een stevige dosis ervaring uit de privé-sector meebrengen, waaruit ik kan putten voor praktijkvoorbeelden. Leerlingen die 'anders' leren dan typische studenten (die bvb meer visuele ondersteuning, een ander type uitleg of andere studietechnieken nodig hebben, zijn voor mij een extra uitdaging waarin ik me graag verdiep.

Hasselt
Licentiaat Taal- en Letterkunde: Romaanse Talen (Frans-Italiaans) - Master in European Studies - Specifieke Lerarenopleiding
Master, Universiteit Antwerpen

Italiaans

Bart

Leuven

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Italiaans met Bart

Als Master in de Taal- en Letterkunde zou ik mijn kennis van het Duits en het Italiaans graag ten dienste stellen van studenten (zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs) die problemen ondervinden met het aanleren van die talen.

Leuven
Master Taal- en Letterkunde (Duits-Italiaans)
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Italiaans

Geert

Leuven

None

Bijles Italiaans met Geert

Bijles geven is voor mij een uitstekende werkvorm voor mij, aangezien het me bevalt om individuele oplossingen te vinden voor leerproblemen. Anders gezegd zoek ik graag naar de specifieke didactische aanpak die bij deze leerling wél aanslaat, als ware het een puzzel. Voor mij persoonlijk is het verder interessant omdat ik leservaring op wil doen, zodat ik tijdens een eventueel PhD-contract het onderwijs me makkelijker af zal gaan.

Leuven

Italiaans

Francesca

Lemiers

None

Bijles Italiaans met Francesca

I love teaching and helping people to achieve their goals. I find this will be a good opportunity for me to continue my teaching carrier and developed it further. I am looking for a new positiojn which will allow me to be more flexible during the day.

Lemiers

Italiaans

Anne-Laura

Puth

None

Bijles Italiaans met Anne-Laura

Ik heet Anne-Laura en kom oorspronkelijk uit Puth. Ik heb op het Trevianum in Sittard gezeten waar ik een Gymnasium diploma heb behaald. Ik ben vervolgens naar de Radboud Universiteit in Nijmegen gegaan waar ik bedrijfscommunicatie studeer. Ik ben recentelijk terug gekomen van een half jaar in Milaan om daar 6 maanden te studeren. Momenteel ben ik bezig met afstuderen in Nijmegen en vervolgens zou ik graag een master willen volgen in Leuven. Ik heb in het schooljaar 2015/2016 een jaar bij Studie begeleiding Nijmegen gewerkt waar ik ook bijles en huiswerkbegeleiding heb gegeven. Ik werk heel graag met kinderen en vind het leuk om anderen iets te leren!

Puth

Italiaans

Laura

Liège

Master

Bijles Italiaans met Laura

Enkele jaren geleden heb ik de keuze gemaakt om van mijn grootste liefde, cultuur en taal, mijn leven te maken. Het is tijdens mijn buitenlandse studies dat ik opmerkte hoe het overbrengen van mijn passie in vorm van lesgeven mij het meest ontroert. Hierdoor is mijn ambitie ontstaan om van deze levensvreugde ook daadwerkelijk mijn beroep te maken. Sinds jonge leeftijd heb ik mij toegelegd op het studeren van andere talen en culturen. Naast mijn moedertaal Italiaans, legde ik mij toe op het eigen worden van onder meer Engels en Nederlands. Mijn verhuis naar Engeland en, later, naar België waren levenservaring die me hebben bijgebracht zelfstandig en creatief in het leven te staan. Mijn perfectionisme en leergierigheid hebben mij altijd vergezeld in het aangaan van nieuwe uitdagingen. Mijn collega’s beschrijven mij steeds als een enthousiast en correcte partner die bijdraagt tot een geweldige sfeer.

Liège
Master

Italiaans

Elke

Riemst

None

Bijles Italiaans met Elke

Ik heb enkele jaren les gegeven in het avondonderwijs, gecombineerd met een job overdag. De uren in het avondonderwijs werden echter teveel om te combineren met een dagjob (belastingen) waardoor ik dit spijtig genoeg vaarwel heb moeten zeggen. Maar ik mis het lesgeven iedere dag en zou het heel fijn vinden om af en toe nog eens (bij)les te geven. De voldoening die ik krijg van het lesgeven en andere mensen de Italiaanse taal en cultuur bij te brengen, mis ik in mijn dagjob. Daarom dat ik sta te springen om terug les te geven.

Riemst