Verbeter je mechanica vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten mechanica uit Kortessem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

mechanica

Lucas

Diest

Derde graad, UGent

Bijles mechanica met Lucas

Ik ben een student Wiskunde 2e bachelor aan de Ugent en ben gepassioneerd door het uitleggen van moeilijke concepten.

Diest
Derde graad, UGent

mechanica

Johnny

Hasselt

Bachelor, KU Leuven

Bijles mechanica met Johnny

Ik heb een vaste baan bij KU Leuven. Momenteel ben ik al zelfstandige bijlesgever . Ik geef vooral wiskunde , economie en fysica tot de 2de graad van de middelbare school. Eveneens voorzie ik huiswerkbegeleiding voor het lager onderwijs. Momenteel is er nog plaats in mijn agenda om nog leerlingen bij te nemen.

Hasselt
Mechanica-elektriciteit
Bachelor, KU Leuven

mechanica

Tom

Alken

Master, XIOS Hogeschool Limburg

Bijles mechanica met Tom

Beste, Zoals u op mijn CV kan zijn heb ik tot vorig jaar in de privé gewerkt. Nu geef ik al een schooljaar les, technische vakken, 2de en 3de graad. Ik zit heel graag in het onderwijs en kan mezelf inzetten om jongeren iets bij te brengen en te leren. Mvg Tom Duchamps

Alken
Master, XIOS Hogeschool Limburg

mechanica

Ellen

Maastricht

Master, Technische Universiteit Eindhoven

Bijles mechanica met Ellen

Mijn achtergrond als PABO student en student Biomedische technologie, geven mij de ideale basis om op een goede manier bijles te kunnen geven in de vakken op het basisonderwijs en in de beta vakken op het voortgezet onderwijs. Het is voor mij een uitdaging een bijdrage te kunnen leveren aan het individuele leerproces dat een leerling doormaakt. Daarbij wil ik mij niet alleen richten op het vakinhoudelijk bijsturen van de leerling, maar ook op het studieproces dat de leerling doorloopt. Ik heb ervaring met het individueel begeleiden van leerlingen en studenten en wil deze ervaring graag voortzetten en uitbreiden door het geven van bijlessen en studiebegeleiding. Het is niet zomaar dat ik mij hier inschrijf, ik richt me op het geven van constructieve bijlessen vanuit huis. Hierbij overleg ik van te voren met de leerling en zijn of haar ouders zodat ik optimaal op de hoogte ben van de werkwijze van de leerling en van de moeilijkheden die de leerling met de te leren stof ervaart. Samen met de leerling doorloop ik het studieproces. Daarbij zorg ik ervoor dat ikzelf optimaal op de hoogte ben van de inhoud van de te bespreken leerstof zodat er goed gebruik gemaakt kan worden van de bijlestijd.

Maastricht
biomedische technologie
Master, Technische Universiteit Eindhoven

mechanica

hildegarde

Leopoldsburg

Bachelor, H;Hartinstituut Leuven

Bijles mechanica met hildegarde

Ik wil graag mijn kennis, ervaring en passie delen met leerlingen en ze op weg helpen naar hun diploma.

Leopoldsburg
Bachelor, H;Hartinstituut Leuven

mechanica

Dario

Maasmechelen

None

Bijles mechanica met Dario

Ik wil graag mensen helpen. Wetenschapsvakken worden door veel leerlingen gezien als het buisvak of saai. Ik probeer wetenschap op een fijne interactieve manier aan te brengen.

Maasmechelen

mechanica

luyckx

Hasselt

None

Bijles mechanica met luyckx

Lesgeven op zich heb ik altijd al erg leuk gevonden. Bovendien heb ik vastgesteld dat ik heel goed ben in het lesgeven in een één op één omgeving. Sommige leerlingen kunnen niet echt "overleven" in een klascontext. Ze hebben nood aan extra begeleiding. Mijn ervaring leert me dat ik er in slaag om dit soort leerlingen, mits de nodig individuele begeleiding, wel kan laten presteren.

Hasselt

mechanica

Jorn

Tongeren

None

Bijles mechanica met Jorn

Ik zoek een leuke bijverdienste waar je kan bezig zijn met mensen. Na enkele jaren te werken in de verkoop en horeca als studentenjob wil ik mensen verder helpen met mijn kennis. Ik zit in mijn eerste master Bio-Medical Engineering aan de KU Leuven en ben dus erg vertrouwd met de toegepaste wetenschappen en wiskunde. Om de toelatingsproef te begeleiden ben ik ook bereid om mijn kennis Chemie terug op te frissen.

Tongeren

mechanica

Thomas

Maaseik

None

Bijles mechanica met Thomas

Ik ben pas afgestudeerd en ik wil graag een extra inkomen hebben buiten mijn vaste job. Ook kan het voor mijn eigen als herhaling/opfrissing van leerstof gezien worden, wat altijd nuttig is.

Maaseik

mechanica

Peter

Peer

None

Bijles mechanica met Peter

Ik ben momenteel bezig met de lerarenopleiding in dagonderwijs aan de UCLL (vroegere KHLIM). Bijles geven lijkt me een leuke combinatie om ervaring op te doen en een centje bij te verdienen.

Peer