Verbeter je mechanica vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten mechanica uit Bekkevoort! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

mechanica

Lorenz

Leuven

Master, KU Leuven

Bijles mechanica met Lorenz

Als doctoraal onderzoeker in de bio-ingenieurswetenschappen heb ik een uitgebreide kennis van wetenschappen in een academische setting. Ik sta ook heel dicht bij de toepassingen van die kennis in real life, wat studenten tot de verbeelding kan spreken. Ik denk dat ik om die reden de juiste persoon ben om te motiveren en te inspireren en laat dat nu juist de fundering zijn tot het slagen van een toets/examen. Daarnaast wil ik helpen om nieuwe kennis bij te brengen. Ik ben een zeer geduldig persoon en het schrikt mij niet af om op een creatieve manier om te gaan met een bepaald onderwerp. Een andere invalshoek, een essentiële nuance of een handige tip, dat zijn dingen die ik kan bieden.

Leuven
LCIE Entrepreneurship Academy
Master, KU Leuven

mechanica

Jef

Rotselaar

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles mechanica met Jef

Ik heb interesse in verschillende vakken, en zou mijn kennis hiervan graag doorgeven aan anderen.

Rotselaar
Energie Ingenieurswetenschappen
Master, Katholieke Universiteit Leuven

mechanica

Michael

Leuven

Master, KU Leuven

Bijles mechanica met Michael

Mijn motivatie om bijles te geven is om andere leerlingen/studenten te helpen met inzichten verwerven, door de leerstof vanuit verschillende invalshoeken te bekijken of aan te pakken. Van nature ben ik behulpzaam, geduldig en empatisch. Hierdoor ik denk dat bijles geven goed aansluit met mijn karakter. Ik ben opgegroeid in Wallonië, maar een groot deel van mijn familie is Nederlandstalig, waardoor ik beide talen goed beheers.

Leuven
Master ingenieurswetenschappen, richting: robotica-mechatronica
Master, KU Leuven

mechanica

Lucas

Diest

Derde graad, UGent

Bijles mechanica met Lucas

Ik ben een student Wiskunde 2e bachelor aan de Ugent en ben gepassioneerd door het uitleggen van moeilijke concepten.

Diest
Derde graad, UGent

mechanica

Eva

Leuven

Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles mechanica met Eva

Ik vind het leuk om anderen te helpen en mijn kennis te delen.

Leuven
Bio-ingenieurswetenschappen
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

mechanica

Maxime

Leuven

Bachelor, Bachelor Universiteit Gent

Bijles mechanica met Maxime

Ik ben op zoek naar een bijverdienste, en aangezien ik mijn capaciteiten -die ik heb aangeleerd in mijn ingenieursopleiding- perfect kan benutten, lijkt bijles geven mij de perfecte studentenjob. Ik ga graag om met mensen, medestudenten en kinderen. Ik ben enorm sociaal en geduldig waardoor de leerstof uitleggen geen problemen kan geven.

Leuven
Burgerlijk Ingenieur
Bachelor, Bachelor Universiteit Gent

mechanica

Johnny

Tienen

Bachelor, KU Leuven

Bijles mechanica met Johnny

Ik heb een vaste baan bij KU Leuven. Momenteel ben ik al zelfstandige bijlesgever . Ik geef vooral wiskunde , economie en fysica tot de 2de graad van de middelbare school. Eveneens voorzie ik huiswerkbegeleiding voor het lager onderwijs. Momenteel is er nog plaats in mijn agenda om nog leerlingen bij te nemen.

Tienen
Mechanica-elektriciteit
Bachelor, KU Leuven

mechanica

Yasin

Mol

Derde graad, Artesis-Plantijn hogeschool

Bijles mechanica met Yasin

Eerst en vooral hou ik ervan om jongeren te helpen. Hoe lang ik ook maar met jongeren bezig ben, ik wordt nooit moe en de tijd vliegt voorbij omdat ik het graag doe. Dat is de reden waarom ik bijles wil geven en tegelijkertijd als student wat zakgeld wil verdienen. Ik heb bijvoorbeeld 5 jaar leerlingen begeleid via de studentenvereningen 'Integraal' en 'Belgian Student Platform'. Ik geef op dit moment ook bijles aan drie leerlingen van de basisschool, maar ik zou graag aan meer uren willen geraken. Aan leerlingen van de basisschool kan ik helpen met alle vakken en aan leerlingen van de secundaire school kan ik helpen met fysica, wiskunde, techniek, elektriciteit, mechanische vakken...

Mol
Derde graad, Artesis-Plantijn hogeschool

mechanica

Arvid

Rotselaar

Master, KULeuven

Bijles mechanica met Arvid

Bij mijn job is het nodig dat ik in shiften werk (Vroege-Late) hierdoor heb ik nog vrij veel tijd om andere dingen te doen. Lesgeven heeft mij altijd geboeid maar nooit de stap durven zetten. Ik hoop hiermee toch een beetje leerkracht te zijn. Ik vind vooral de voldoening die je krijgt als je kan zien dat u leerling het nu wel snapt is geweldig, geeft echt een boost.

Rotselaar
Industrieel ingenieur ElektroMechanica
Master, KULeuven

mechanica

Tim

Tienen

Master, XIOS Hogeschool Limburg

Bijles mechanica met Tim

Beste Ik ben Tim, docent KuLeuven campus GroepT afdeling ESAT (elektrotechniek). Toen ik student was gaf ik al bijlessen aan huis via Educadomo. Het is mijn passie om leerlingen voor te bereiden op hun examens en om ervaringen te delen. Vandaar mijn kandidatuur. Met vriendelijke groeten, Tim

Tienen
Industrieel ingenieur
Master, XIOS Hogeschool Limburg