Bijles Mechanica in Westerlo

Krijg vandaag nog bijles mechanica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

mechanica

Dennis

Geel

Master

KULeuven

Burgerlijk ingenieur werktuigkunde

Bijles mechanica met Dennis

Het belangrijkste doel van bijles geven is uiteraard om studenten te helpen met de moeilijkheden die ze ervaren bij hun vakken. Daarnaast is dit een mooie manier om de kennis die ik tijdens het studeren heb opgedaan, te kunnen blijven onderhouden.

Geel
Burgerlijk ingenieur werktuigkunde
Master, KULeuven

mechanica

Ruben

Laakdal

Master

KU Leuven

Burgerlijk Ingenieur

Bijles mechanica met Ruben

Het is belangrijk om kinderen, jongeren of studenten te helpen in hun pad naar een diploma. Een job doen die je graag doet of kan is essentieel aangezien de werkcarrière lang genoeg duurt.

7,5/10

Laakdal
Burgerlijk Ingenieur
Master, KU Leuven

mechanica

Tamas

Herentals

Master

UGent

Fysica & Sterrenkunde

Bijles mechanica met Tamas

Bijles geven is iets wat ik vroeger al een paar keer gedaan heb. Het individuele contact tussen mij en de bijlesstudent is iets wat mij enorm aanspreekt, omdat dit beter toelaat om in te spelen op problemen, waar bijles uiteindelijk voor dient. Plus het feit dat ik deze onderwerpen ook graag uitleg, maakt dat bijles geven inderdaad iets is waar ik me graag mee bezig houd.

8,6/10

Herentals
Fysica & Sterrenkunde
Master, UGent

mechanica

Wouter

Leuven

Master

KU Leuven, Groep T

industrieel ingenieur

Bijles mechanica met Wouter

Ik werk sinds 3 jaar als software ingenieur en heb industriële wetenschappen gestudeerd aan Groep T, KU Leuven. Tijdens mijn master opleiding heb ik een semester als jobstudent les gegeven in python programmeren aan studenten van Groep T.

Leuven
industrieel ingenieur
Master, KU Leuven, Groep T

mechanica

Cédric

Bonheiden

Master

KULeuven - De Nayer

Industriële Ingenieurswetenschappen ICT & Electronica

Bijles mechanica met Cédric

Je begrijpt een onderwerp pas echt als je het op een makkelijke manier kan uitleggen aan iemand anders. Dit maakt het dat les geven mij dieper tot in detail laat denken over deze onderwerpen. Ten slotte ben ik ook van mening dat ik de morele plicht heb om de kennis die ik dankij anderen verkregen heb ook opnieuw moet delen met anderen.

10/10

Bonheiden
Industriële Ingenieurswetenschappen ICT & Electronica
Master, KULeuven - De Nayer

mechanica

Thomas

Nieuwerkerken

Master

Uhasselt

Industrieel ingenieur Electrotechniek

Bijles mechanica met Thomas

Bijles geven is echt mijn passie!

9/10

Nieuwerkerken
Industrieel ingenieur Electrotechniek
Master, Uhasselt

mechanica

Tim

Heist-op-den-Berg

Derde graad

Githo Nijlen

Industriële wetenschappen

Bijles mechanica met Tim

Voor mij persoonlijk is dit de ideale manier om meer ervaring op te doen in de sector waarvoor ik studeer.

Heist-op-den-Berg
Industriële wetenschappen
Derde graad, Githo Nijlen

mechanica

Erik

Herentals

Bachelor

Thomas More ( vroeger HIK Geel )

Electro-mechanica

Bijles mechanica met Erik

Ik geef graag les. Ik bijles ervaring bij hogeschool studenten voor het vak mechanica + voor het vak wiskunde aan 12 tot 16 jarigen.

Herentals
Electro-mechanica
Bachelor, Thomas More ( vroeger HIK Geel )

mechanica

Arvid

Rotselaar

Master

KULeuven

Industrieel ingenieur ElektroMechanica

Bijles mechanica met Arvid

Bij mijn job is het nodig dat ik in shiften werk (Vroege-Late) hierdoor heb ik nog vrij veel tijd om andere dingen te doen. Lesgeven heeft mij altijd geboeid maar nooit de stap durven zetten. Ik hoop hiermee toch een beetje leerkracht te zijn. Ik vind vooral de voldoening die je krijgt als je kan zien dat u leerling het nu wel snapt is geweldig, geeft echt een boost.

8,5/10

Rotselaar
Industrieel ingenieur ElektroMechanica
Master, KULeuven

mechanica

Jan-Willem

Lille

Master

Universiteit Gent

dierenarts kleine huisdieren

Bijles mechanica met Jan-Willem

Ik heb ervaring als dierenarts, maar sta sinds kort ook voor de klas. Daarnaast heb ik ervaring met bijles geven voor vakken als wiskunde en wetenschappen. Dat doe ik voor verschillende bijleskantoren uit de buurt.

9,5/10

Lille
dierenarts kleine huisdieren
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Noah uit Merchtem

  Noah zit in het 4e middelbaar TSO - Mechanische Technieken en zoekt ondersteuning bij Mechanica. Hij heeft vooral moeite met CNC machines en de codes die daarbij gebruikt moeten worden.… Lees meer

 • Ilias uit Groningen

  Ilias volgt de Master in Structural Engineering aan de HvA. Hij moet volgende week een case Toegepaste Mechanica inleveren en zoekt uitleg mbt afgeleiden / differentiaalvergelijken, we… Lees meer

 • Marijke uit Lokeren

  Student 5de middelbaar Elektromechanica wenst begeleiding bij mechanica, elektriciteit en eventueel wiskunde (dat laatste vak verloopt momenteel redelijk). Leerstof elektriciteit gaat m… Lees meer

 • Michel uit Gent

  Student in de 1ste bachelor Ontwerp- en Productietechnologie (Odisee) heeft ondersteuning nodig bij statica en soms bij wiskunde. Hij heeft voor deze twee vakken een tekort. Bij statica… Lees meer

 • Sandra uit Antwerpen

  Sandra studeert op dit moment integrale veiligheid aan AP hogeschool en heeft moeite met basismechanica. Graag kreeg hij, met zicht op het examen in januari, wekelijks begeleiding bij h… Lees meer

 • Pieter uit Gent

  Student uit het 2e jaar industrieel ingenieur wil ondersteuning bij het vak mechanica. Het gaat om een vak uit het eerste jaar. De student heeft in het middelbaar onderwijs wiskunde-we… Lees meer

 • Niel uit Sint-Martens-Latem

  Niel doet tweede jaar professionele bachelor autotechnologie. Hij zou graag hulp hebben bij elektronica en mechanica en ook een stukje leren leren.

 • Kathleen uit Gent

  Leerling 4e middelbaar (Technologische Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij mechanica en elektriciteit. De leerling is sinds kort veranderd van richting en mist dus de basis, voor… Lees meer

 • Sander uit Amsterdam

  Student (hbo) Aviation zoekt begeleiding voor het vak Mechanica (Airframe Mechanics). Hij heeft vooral problemen met kinetica en kinematica.

 • Abdelhamid uit Merchtem

  Student uit het 1e jaar elektromechanica zoekt hulp bij mechanica en wiskunde. Het gaat om opvolging van de materie uit de colleges.

 • Martine uit Turnhout

  Student 4de middelbaar Mechanische Technieken (overgeschakeld vanuit STW) zoekt hulp bij mechanica. Het gaat vooral om mechanische technieken/mechanische fysica.

 • Natascha uit Kortrijk

  Student Bio-Ingenieur (Kulak 1ste bachelor) wenst ondersteuning bij het vak mechanica. De student heeft moeilijkheden met de oefeningen en weet vaak niet waar te beginnen. Indien ze toc… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Omdat je leerdoelen helpen behalen het allerbelangrijkste is voor ons. We screenen en selecteren de beste bijlesdocent uit regio Westerlo, regelen de opstart, admnistratie en opvolging, en blijven bereikbaar. Voor eender welke vraag rond je bijles mechanica, of zelfs een docentenwissel, kan je bij ons terecht. Dien een vrijblijvende aanvraag in en wij helpen je zo snel mogelijk verder!
Iedere leerling is anders, verwerkt leerstof op een andere manier, en heeft andere knelpunten. Daarom staat een aanpak op maat bij ons op nummer 1. Of het nu gaat om specifieke bijles mechanica, leren leren of zelfvertrouwen verbeteren: je docent uit regio Westerlo maakt samen met jou een persoonlijk leerplan op je eigen tempo.
Jouw bijles mechanica zal worden geregeld door een enthousiaste accountmanager, het kloppende hart van BijlesHuis. Onze accountmanagers kennen het netwerk van docenten door en door, en vinden bijna altijd meteen de juiste match in Westerlo. Je kan altijd terecht bij hen voor eender welke vraag. Even kennismaken met hen? Dat kan hier!

Top bijlesaanvragen

bijles volgen, bijles Mechanica, privéles Mechanica, bijles Mechanica in de buurt van Westerlo, bijles in het Engels, bijlesdocent Mechanica in Westerlo, zomer bijles, hulp in Mechanica regio Westerlo, bijles hoger onderwijs