Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit Bekkevoort! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Jeroen

Glabbeek

Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles met Jeroen

Als afgestudeerde leerkracht is het geven van bijles uiteraard een ideale activiteit die aansluit bij mijn interesses en competenties.

Glabbeek
schakeljaar bedrijfskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Gwendy

Bekkevoort

Bachelor, PXL

Bijles met Gwendy

Ik heb al jaren ervaring met kinderen. Zelf volg ik een pedagogische richting (kleuteronderwijs). Ik heb ook een stiefbroer en stiefzus die ik geregeld help met hun huiswerk.

Bekkevoort
Professionele bachelor in het onderwijs - kleuteronderwijs
Bachelor, PXL

Bram

Diest

Bachelor, kuleuven

Bijles met Bram

Twee maanden vakantie is voor mij een beetje lang. Ik ben graag bezig en houd van mijn job als leerkracht. Op deze manier kan ik studenten in de zomer een duwtje in de rug geven en zo hopelijk hun slaagkansen voor het volgende schooljaar vergroten.

Diest
Bachelor Communicatiewetenschappen
Bachelor, kuleuven

Nele

Diest

Bachelor, UCLL Limburg

Bijles met Nele

Ik studeer eind deze maand af als leerkracht secundair onderwijs met de onderwijsvakken chemie en biologie. Ik zou graag bijles geven voor extra ervaring op te doen en om leerlingen de hulp te bieden die ze nodig hebben.

Diest
Lerarenopleiding secundair onderwijs
Bachelor, UCLL Limburg

Roxanne

Diest

Bachelor, UCLL Leuven

Bijles met Roxanne

Als student leerkracht lager onderwijs is bijles geven een goede en nuttige oefening: ik scherp mijn vaardigheden aan en help er terwijl nog iemand mee.

Diest
Bachelor, UCLL Leuven

Imke

Tielt-Winge

Bachelor, Katholieke Hogeschool Vives Brugge

Bijles met Imke

Als pas afgestudeerde leerkracht Nederlands en economie aan de hogeschool Vives Brugge, wil ik graag mijn passie voor deze vakken overbrengen op jongeren. Ik wil zoveel mogelijk ervaring opdoen en doen wat ik graag doe, lesgeven en jongeren begeleiden.

Tielt-Winge
secundair onderwijs: Nederlans en economie
Bachelor, Katholieke Hogeschool Vives Brugge

Tom

Zelem (Halen)

None

Bijles met Tom

Bijverdienste, dienstbaarheid.

Zelem (Halen)

Jeroen

Glabbeek

Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles met Jeroen

Als afgestudeerde leerkracht is het geven van bijles uiteraard een ideale bijverdienste die aansluit bij mijn interesses en competenties.

Glabbeek
schakeljaar bedrijfskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Tatiana

Scherpenheuvel-Zichem

None

Bijles met Tatiana

Ik ben zelf Russisch en woon al drie jaar in België. Nu dat mijn diploma uit Rusland eindelijk is erkend door NARIC-Vlaanderen als Master in de taal- en letterkunde: Engels, ben ik op zoek naar een job die ik graag doe, lesgeven dus. Wat mijn ervaring betreft, heb ik tijdens en na mijn universitaire studies als docent Engels gewerkt met cursisten van verschillende leeftijden en taalniveau's. Ik heb lesgegeven aan de universiteit en de taalschool in Rusland. Engels voor beginners, Engels voor kinderen, Engels voor dagelijkse communicatie, Engels voor toeristen, Engels voor business, algemene Engels (grammatica, luisteren, spreken en schrijven), Engels voor geneeskundigen, Engels voor TOEFL en IELTS - ik heb al genoeg moeten werken in deze taalrichtingen. Deze ervaring zou ik graag willen uitbreiden. Ik moest mijn job als docent Engels opgeven toen ik naar België verhuisde. Daarom ben ik nu heel gemotiveerd om bijles te geven

Scherpenheuvel-Zichem

Valerie

Diest

Bachelor, KHLim lerarenopleiding

Bijles met Valerie

Ik heb werken rond een probleem dat een leerling heeft, steeds nuttig gevonden. Daarnaast werk ik al parttime en zou dit een mooie en leerrijke aanvulling zijn.

Diest
BASO Aardrijkskunde-Nederlands
Bachelor, KHLim lerarenopleiding