Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit Scherpenheuvel-Zichem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Gwendy

Bekkevoort

Bachelor, PXL

Bijles met Gwendy

Ik heb al jaren ervaring met kinderen. Zelf volg ik een pedagogische richting (kleuteronderwijs). Ik heb ook een stiefbroer en stiefzus die ik geregeld help met hun huiswerk.

Bekkevoort
Professionele bachelor in het onderwijs - kleuteronderwijs
Bachelor, PXL

Bram

Diest

Bachelor, kuleuven

Bijles met Bram

Twee maanden vakantie is voor mij een beetje lang. Ik ben graag bezig en houd van mijn job als leerkracht. Op deze manier kan ik studenten in de zomer een duwtje in de rug geven en zo hopelijk hun slaagkansen voor het volgende schooljaar vergroten.

Diest
Bachelor Communicatiewetenschappen
Bachelor, kuleuven

Nele

Diest

Bachelor, UCLL Limburg

Bijles met Nele

Ik studeer eind deze maand af als leerkracht secundair onderwijs met de onderwijsvakken chemie en biologie. Ik zou graag bijles geven voor extra ervaring op te doen en om leerlingen de hulp te bieden die ze nodig hebben.

Diest
Lerarenopleiding secundair onderwijs
Bachelor, UCLL Limburg

Tiffanie

Aarschot

Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

Bijles met Tiffanie

Ik geef deeltijds les (fysica en wetenschappelijk werk) en zou mijn uren graag wat aanvullen. Bijles geven geeft me ook veel voldoening omdat je bij het kind veel sneller resultaat ziet en ook een positieve band kan opbouwen.

Aarschot
lerarenopleiding Natuurwetenschappen - Geschiedenis
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

Jasper

Aarschot

Derde graad, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles met Jasper

Als ex student geschiedenis aan de Vrije Universiteit Brussel heb ik een zeer uitgebreide kennis van westerse en midden-oosterse geschiedenis van oudheid tot heden. Ik heb een passie voor alles wat te maken heeft met geschiedenis en zal graag die passie willen delen met andere mensen. Mensen bijleren over het vak is iets wat mij enorm aanspreekt en ik zie het ook als een uitdaging. Bovendien doe je veel ervaring op, een pluspunt dat ik hoog in het vaandel draag.

Aarschot
BA Geschiedenis
Derde graad, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Imke

Tielt-Winge

Bachelor, Katholieke Hogeschool Vives Brugge

Bijles met Imke

Als pas afgestudeerde leerkracht Nederlands en economie aan de hogeschool Vives Brugge, wil ik graag mijn passie voor deze vakken overbrengen op jongeren. Ik wil zoveel mogelijk ervaring opdoen en doen wat ik graag doe, lesgeven en jongeren begeleiden.

Tielt-Winge
secundair onderwijs: Nederlans en economie
Bachelor, Katholieke Hogeschool Vives Brugge

Tom

Zelem (Halen)

None

Bijles met Tom

Bijverdienste, dienstbaarheid.

Zelem (Halen)

Dorothy

Aarschot

None

Bijles met Dorothy

Ik heb mijn diploma kinderzorg. Ik Babysit ook al enkele jaran waar ik vaak moet helpen met huiswerkbegeleiding. En dit vind ik super fijn. Ik zoek ook steeds leuke manieren om de kinderen dit te leren of dingen te doen begrijpen. Kinderen pikken dingen snel al spelenderwijs op en zo leren kinderen 20 keer beter. Natuurlijk moet het ook wel op papier staan en eens ze het begrijpen door een kort spel is het invullen in een boek ook geen probleem. Ik hoop dat ik nog meer kinderen bijles kan geven en huiswerkbegeleiding kan geven

Aarschot

Tatiana

Scherpenheuvel-Zichem

None

Bijles met Tatiana

Ik ben zelf Russisch en woon al drie jaar in België. Nu dat mijn diploma uit Rusland eindelijk is erkend door NARIC-Vlaanderen als Master in de taal- en letterkunde: Engels, ben ik op zoek naar een job die ik graag doe, lesgeven dus. Wat mijn ervaring betreft, heb ik tijdens en na mijn universitaire studies als docent Engels gewerkt met cursisten van verschillende leeftijden en taalniveau's. Ik heb lesgegeven aan de universiteit en de taalschool in Rusland. Engels voor beginners, Engels voor kinderen, Engels voor dagelijkse communicatie, Engels voor toeristen, Engels voor business, algemene Engels (grammatica, luisteren, spreken en schrijven), Engels voor geneeskundigen, Engels voor TOEFL en IELTS - ik heb al genoeg moeten werken in deze taalrichtingen. Deze ervaring zou ik graag willen uitbreiden. Ik moest mijn job als docent Engels opgeven toen ik naar België verhuisde. Daarom ben ik nu heel gemotiveerd om bijles te geven

Scherpenheuvel-Zichem

Valerie

Diest

Bachelor, KHLim lerarenopleiding

Bijles met Valerie

Ik heb werken rond een probleem dat een leerling heeft, steeds nuttig gevonden. Daarnaast werk ik al parttime en zou dit een mooie en leerrijke aanvulling zijn.

Diest
BASO Aardrijkskunde-Nederlands
Bachelor, KHLim lerarenopleiding