Bijles Frans in Scherpenheuvel‑Zichem

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Lieve

Meerhout

Master

KUL

Romaanse Taal- en Letterkunde

Bijles Frans met Lieve

Ik wil studenten zelfvertrouwen geven, hen doen ervaren dat de leerstof beheersbaar is. Een leerling die zelfvertrouwen heeft, gaat met meer passie toekomstige lessen tegemoet. Studenten voelen zich duidelijk op hun gemak bij mij en eens ze voelen dat er vooruitgang is, willen ze die vooruitgang blijven boeken. Het draait vaak om motivatie.

8,7/10

Meerhout
Romaanse Taal- en Letterkunde
Master, KUL

Frans

Stijn

Veerle

Master

Universiteit Antwerpen

Meertalige professionele communicatie

Bijles Frans met Stijn

Ik heb al meermaals leerlingen geholpen met vakken zoals Frans, Engels, wiskunde en STEM. Tijdens de bijlessen haal ik veel voldoening uit de vooruitgang die de leerlingen boeken. Ik houd er trouwens van om mijn kennis te delen en daarmee mensen verder te helpen! Geduld is daarbij een must.

10/10

Veerle
Meertalige professionele communicatie
Master, Universiteit Antwerpen

Frans

Ellen

Betekom

Master

KU Leuven

Educatieve in de talen

Bijles Frans met Ellen

Ik heb reeds ervaring met het geven van bijles Frans & studiemethodiek. Ik vond de sessies telkens super en kreeg veel voldoening als mijn studenten het nadien goed deden op hun examens en toetsen. Dit zet ik nu graag verder via BijlesHuis!

Betekom
Educatieve in de talen
Master, KU Leuven

Frans

Janne

Lummen

Bachelor

KuLeuven campus Sint-Andries te Antwerpen

Toegepaste Taalkunde

Bijles Frans met Janne

Vorig jaar startte ik met bijles geven aan een kennis. Dat wekte heel wat interesse op voor het lesgeven. Sinds dit jaar ben ik met een specifieke lerarenopleiding gestart. Ik vind het geweldig! Sinds het middelbaar ben ik gepassioneerd door het Frans. Het is een geweldige taal en dit wil ik aan zo veel mogelijk kinderen en jongeren doorgeven door ze te helpen.

Lummen
Toegepaste Taalkunde
Bachelor, KuLeuven campus Sint-Andries te Antwerpen

Frans

Karen

Beringen

Bachelor

Katholieke Hogeschool Kempen

Secundair Onderwijs Frans, aardrijkskunde en PAV

Bijles Frans met Karen

Karen is afgestudeerd met een bachelor Leerkracht Secundair Onderwijs met Frans, aardrijkskunde en PAV als vakdidactieken. Sindsdien is zij aan de slag in het secundair onderwijs als leerkracht. Bovendien heeft ze ervaring met het individueel begeleiden van leerlingen bij de hoofdvakken. Zij helpt leerlingen graag verder bij Nederlands, Frans en wiskunde.

10/10

Beringen
Secundair Onderwijs Frans, aardrijkskunde en PAV
Bachelor, Katholieke Hogeschool Kempen

Frans

Stephan

Geel

Master

UGent

Burgerlijk natuurkundig ingenieur

Bijles Frans met Stephan

Stephan is afgestudeerd als Burgerlijk Ingenieur in de Natuurkunde en volgde daarna nog een master in de Biomedische Wetenschappen. Nadien maakte hij de overstap naar de IT-wereld waarbinnen hij momenteel werkzaam is als software developer en software engineer. Hij begeleidt studenten graag bij wiskunde, fysica, informatica en programmeren.

Geel
Burgerlijk natuurkundig ingenieur
Master, UGent

Frans

Sita-Grâce

Westerlo

Bachelor

Thomas More Mechelen

Journalistiek

Bijles Frans met Sita-Grâce

In deze tijden is het belangrijk dat we onze studenten zoveel mogelijk steunen zodat hun opleiding niet lijdt aan deze crisis. Ik wil graag mijn steentje bijdragen waar het kan.

Westerlo
Journalistiek
Bachelor, Thomas More Mechelen

Frans

Aline

Lummen

Bachelor

KHLim

Bijles Frans met Aline

Na het beëindigen van mijn studies in 2008 heb ik de kans gekregen om 7 volledige schooljaren les te geven aan Wico campus Sint-Maria waar ik PAV, Frans, Nederlands en natuurwetenschappen heb gegeven. Tijdens die schoolcarrière heb ik kennis gemaakt met een bedrijf in mijn buurt, waar ik actief was op zelfstandige basis in bijberoep. Ik gaf daar opleidingen en coachte een team. Het is om die reden dat ik mijn school eventjes vaarwel heb gezegd. Omdat ik het contact met de leerlingen mis, en toch niet hele dagen voor een klas wil staan, wil ik graag mijn engageren als bijlesgever. U heeft aan mij een zeer gedreven persoon die het heerlijk vindt om kinderen op een creatieve manier iets bij te brengen, iets bij te leren en hun te helpen. Voor mij is een goede leerkracht iemand die de leerstof op maat van het kind kan bijbrengen zodat het kind dit ook kan meenemen naar de klas.

Lummen
Bachelor, KHLim

Frans

Hans

Beringen

Bachelor

Bijles Frans met Hans

Volgend academiejaar begin ik aan mijn laatste semester van de Bachelor Lager Onderwijs. Ik heb al een Bachelor in de Journalistiek in mijn bezit. Ik ben gemotiveerd en inhoudelijk sterk, vooral op het gebied van taalvakken.

Beringen
Bachelor,

Frans

Ella

Aarschot

Bachelor

Kuleuven Campus Antwerpen

Bijles Frans met Ella

Ik volg de opleiding Toegepaste Taalkunde (Frans en Spaans). Ik heb ook al meerdere taalkampen begeleid als docent.

Aarschot
Bachelor, Kuleuven Campus Antwerpen

Studenten die we al konden helpen

 • Arthur uit Scherpenheuvel-Zichem

  Leerling in het 4de middelbaar richting Topsport-Wetenschappen heeft hulp nodig bij Engels en Frans. Beide vakken vormen al langer een struikelblok. Tot nu toe lukte het hem nog om er z… Lees meer

 • Melike uit Diest

  Twee leerlingen uit het 1e middelbaar ASO zoeken hulp bij Frans. Het gaat vooral om grammatica (vervoegingen, zinsconstructies) en vertalingen. Een van beide leerlingen kampt ook met ee… Lees meer

 • Mark uit Diest

  Studente 3de middelbaar Moderne Talen wenst ondersteuning voor Frans. Over het algemeen lukt het wel, maar bij de laatste toetsen is het toch wat minder gegaan. Daardoor zou ze graag di… Lees meer

 • Saskia uit Diest

  Leerling heeft begeleiding nodig bij de examens Frans (9 en 14 september) van de examencommissie (niveau B1).

 • Liesbeth uit Bekkevoort

  Student legt examen 3e graad Frans af voor examencommissie (Publiciteitsgrafiek) en wil extra ondersteuning bij zowel mondelinge als schriftelijke vaardigheden. Het examen is nog niet g… Lees meer

 • Jelle uit Aarschot

  Leerling uit het 5de middelbaar ASO Wiskunde-Wetenschappen heeft nood aan bijles Frans. Op het kerstrapport had hij 31/100.

 • Sander uit Laakdal

  2 leerlingen (6 en 8 jaar) hebben begeleiding nodig bij Frans. Ze gaan 2 keer per jaar naar een taalkamp, maar hun kennis is zeer beperkt.

 • Elien uit Aarschot

  Leerlinge uit het 4de middelbaar ASO heeft nood aan bijles Frans. Ze behaalde 48/100 op haar examen. Ze mist ook spreekdurf.

 • Saf uit Tessenderlo

  Student 3de middelbaar ASO-Wetenschappen zoekt hulp bij het vak Frans. De student is geen talenknobbel en de moeilijkheden liggen zowel bij grammatica, spelling als vocabularium. Een do… Lees meer

 • Jan uit Aarschot

  Student 3de jaar Business & Languages (UCLL Campus Proximus Haasrode) heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat niet om één bepaald onderwerp, maar eerder om algemeen zijn communicati… Lees meer

 • An uit Diest

  Leerling in het 3de middelbaar (ASO) heeft ondersteuning nodig bij Frans. Hij had hiervoor een zwaar tekort op het eindrapport in juni. Vooral de werkwoorden en de tijden vormen een gro… Lees meer

 • Haia uit Halen

  Leerling(e) zit in het 3e middelbaar "art" met vijf uur wiskunde. De leerling(e) is op zoek naar bijlessen Frans in regio Diest of Halen. De leerling(e) maakt dit jaar een sprong uit ee… Lees meer

 • Emie uit Halen

  Leerlinge 2e middelbaar (Moderne Talen-Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans, om haar achterstand weg te werken.

 • Anouk uit Aarschot

  Anouk zit in het 5e middelbaar Humane Wetenschappen en zoekt ondersteuning bij Frans. Vooral vlot leren converseren is haar doel. Toepassen van vocabulaire, maken van zinnen en zinsbouw.

 • Judith uit Halen

  Volwassen studente zoekt voornamelijk ondersteuning bij conversatie in het Frans. Ze werkt aan het onthaal en binnen haar bedrijf zijn er ook enkele Franstalige kantoren waarmee ze moet… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.