Verbeter je Frans vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Frans uit Bekkevoort! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Frans

Lauren

Glabbeek

Bachelor, K.U.Leuven campus Brussel

Bijles Frans met Lauren

Ik ben in juni 2016 afgestudeerd als leerkracht Frans - economie. Vervolgens volgde ik een schakelprogramma Vertalen. Naast het geven van enkele taalkampen, wil ik mijn ervaring verder uitbouwen in het geven van bijles in combinatie met mijn job als leerkracht. Ook heb ik al zes jaar ervaring in een speelpleinwerking met kinderen met een beperking. Creativiteit en geduld zijn dus twee grote troeven die volgens mij belangrijk zijn als je talen onderwijst.

Glabbeek
Schakelprogramma vertalen
Bachelor, K.U.Leuven campus Brussel

Frans

Sonja

Leuven

Bachelor, Katholieke Hogeschool Leuven

Bijles Frans met Sonja

Ik werk momenteel als zelfstandige coach/trainer. Ik heb als student ook reeds ervaring opgedaan met het geven van bijlessen. Het overdragen van kennis of het naar boven laten komen van reeds aanwezige latente kennis bij de cursist is iets waar ik echt wel zeer goed in ben en vooral ook iets waar ik volop van geniet. Eerlijk gezegd, ik doe het gewoon heel graag. Niets zo fijn als contact maken met de persoon en hem te kunnen begeleiden en te helpen bijleren. En, intussen leer je zelf ook altijd zelf weer bij. Binnen mijn coachingpraktijk bied ik coachingtrajecten en cursussen aan binnen een variëteit aan diensten rond mentale ontwikkeling. Ik zou dit willen aanvullen met het lesgeven in de concrete vakken die ik heb opgegeven. Vakken waar ik een zeer grondige kennis en ervaring in heb opgedaan doorheen mijn leven en loopbaan. Bijles geven zou een mooie combinatie zijn met mijn andere activiteiten en ik ben ervan overtuigd dat ik een echte bijdrage zou kunnen leveren aan elk van de leertrajecten/opdrachten.

Leuven
Talen-Business management
Bachelor, Katholieke Hogeschool Leuven

Frans

Charlotte

Rotselaar

Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

Bijles Frans met Charlotte

Ik ben gemotiveerd om telkens nieuwe uitdagingen aan te gaan en ervaring op te doen. Zelf heb ik in het middelbaar bijles wiskunde en fysica gekregen, en deze extra begeleiding heeft me enorm geholpen om toch te slagen voor deze moeilijke vakken. Ik zou dan ook graag mijn kennis voor de talen Frans en Nederlands willen doorgeven aan andere leerlingen, omdat ik weet dat begeleiding in de vorm van bijles het verschil kan maken.

Rotselaar
Master Meertalige Communicatie aan de KU Leuven, campus Brussel.
Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

Frans

Anemoon

Rotselaar

None

Bijles Frans met Anemoon

Een klasgenote van mij geeft bijles aan een jongetje van zes jaar en wij waren hier vandaag over aan het praten. Toen ik zei dat dit mij ook wel heel leuk leek, gaf zij mij deze site. Ik had nog nooit van jullie site gehoord en vond dit een geweldig initiatief, daarom dat ik mij vandaag nog wilde inschrijven. Ik zou het super vinden om in mijn vrije tijd kinderen met leerproblemen te kunnen helpen en hen positief zien te evolueren. Dit zou het kind niet alleen gelukkig maken, maar mij ook!

Rotselaar

Frans

Dumont

Bierbeek

None

Bijles Frans met Dumont

Ik ben perfect tweetalig en studeer nu momenteel een bachelor psychologie met als optie schoolpsychologie. Ik hou enorm veel van kennis doorgeven en van kinderen. Ik kan hen daarom ook perfect bijles geven met als specialisatie vooral Frans.

Bierbeek

Frans

Romina

Kermt

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Frans met Romina

Gelet op mijn eigen academische studie-ervaringen, waarvan zes jaar universitaire studies, zou ik graag mijn kennis en leermethoden met andere studenten willen delen. Ik ben met glans geslaagd in mijn universitaire studies en behaalde nooit een onvoldoende. Aangezien leerlingen in het hoger onderwijs vaak moeite hebben met het vinden van de correcte en meest efficiënte manier om de omvangrijke studiematerialen door te nemen en gestructureerd te studeren, zou ik graag mijn bijstand willen aanbieden. Verder ben ik erg sterk in mijn talen, daar ik tevens een volledig drietalig beroep uitoefen waarbij ik op dagelijkse basis zowel Nederlands, Frans als Engels dien te spreken en schrijven. Mijn verworven kennis betreffende Latijn tijdens de middelbare studies alsook inzake het Recht gedurende mijn universitaire studies kan ik verder ook nog aanbieden. Ik beschouw mezelf als een open en efficiënt persoon, die op begrijpelijke wijze kennis aan de man kan brengen. Daarom vind ik het dan ook interessant om een centje te kunnen bijverdienen door het onderwijzen van studenten die hier beroep op zouden wensen te doen.

Kermt
Master in de Rechten + Master of Laws European Law School
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Frans

Eveline

Leuven

Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

Bijles Frans met Eveline

Ik heb vroeger graag les gegeven in het middelbaar en in het avondonderwijs, hierin stak ik veel tijd en energie. Met bijlessen kan ik mijn passie voor taal en voor het lesgeven verder gebruiken.

Leuven
Vertaler Frans - Italiaans + pedagogisch getuigschrift
Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

Frans

Katrijn

Wilsele

Derde graad, KUL

Bijles Frans met Katrijn

Ik ben een gemotiveerde en leergierige studente met een hoog aanpassingsvermogen en veel geduld. Ik denk dat ik de kwaliteiten bezit om op een niet te ingewikkelde, speelse manier dingen uit te leggen aan studenten/leerlingen zonder dat het "te saai" wordt. Door de triljoenenbiljoenen groepswerken die ik in het middelbaar heb moeten maken, heb ik de "samenwerkskills" om met de leerling de leerstof tot een goed einde te brengen. Dus wees allen welgekomen!

Wilsele
KUL rechten 3e jaar
Derde graad, KUL

Frans

Britt

Scherpenheuvel-Zichem

None

Bijles Frans met Britt

Frans is een super mooie taal en ik heb het geluk dat ik in deze taal opgevoed ben. Ik weet dat niet iedereen fan is van Frans, of het een moeilijke taal vindt om te leren en ik wil graag op een aangename manier Frans leren, omdat het een belangrijke taal is maar zeker omdat het een verrijking is om Frans te beheersen.

Scherpenheuvel-Zichem

Frans

Ulyssa

Tielt-Winge

Bachelor, Hogeschool VIVES Tielt

Bijles Frans met Ulyssa

Ik volg momenteel een bacheloropleiding aan de Hogeschool. Ik ben heel graag met kinderen bezig, en bijles is een uitstekende kans om kinderen te helpen en zo ook beter inzicht te krijgen in het kennen en kunnen van kinderen van allerlei leeftijden.

Tielt-Winge
Bachelor, Hogeschool VIVES Tielt