Bijles Fysica in Bekkevoort

Krijg vandaag nog bijles fysica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

fysica

Toon

Leuven

Master

KU Leuven

Biophysics, Biochemistry and Biotechnology

Bijles fysica met Toon

Ik heb een bachelor in Fysica en Sterrenkunde gevolgd en behaalde daarna mijn master in de Biofysica, Biochemie en Biotechnologie. Binnen deze disciplines ontwikkelde ik een grote interesse voor theoretische fysica en wiskundige modellen. Ik heb reeds boeiende werkervaringen kunnen opdoen als risk management methodologist en als biostatisticus. Bovendien ben ik een ervaren bijlesdocent en help ik studenten graag verder bij wiskunde, statistiek en fysica.

8,5/10

Leuven
Biophysics, Biochemistry and Biotechnology
Master, KU Leuven

fysica

Ruben

Laakdal

Master

KU Leuven

Burgerlijk Ingenieur

Bijles fysica met Ruben

Het is belangrijk om kinderen, jongeren of studenten te helpen in hun pad naar een diploma. Een job doen die je graag doet of kan is essentieel aangezien de werkcarrière lang genoeg duurt.

7,5/10

Laakdal
Burgerlijk Ingenieur
Master, KU Leuven

fysica

Jolien

Halen

Master

KULeuven

Biomedische Wetenschappen

Bijles fysica met Jolien

Tijdens mijn schoolcarrière heb ik gezien hoe belangrijk het kan zijn om goede begeleiding te krijgen, en wat voor verschil een leerkracht kan maken voor zijn/haar studenten. Lesgeven en zaken uitleggen is dan ook iets wat ik altijd graag gedaan heb, vooral wetenschappelijke vakken aangezien ik hier uiteraard ook een sterke interesse in heb en graag anderen enthousiast wil maken.

Halen
Biomedische Wetenschappen
Master, KULeuven

fysica

Pawandeep

Zoutleeuw

Master

KU Leuven

Industrieel Ingenieur

Bijles fysica met Pawandeep

Ik leg heel graag uit wat ik al kan. Soms een beetje overbodig zelfs, tips geven waar het niet hoeft, maar ik heb het graag als mensen kunnen groeien. Een voorbeeld hiervan is tijdens het sporten (competitief), de andere op zijn fouten wijzen, al zou het betekenen dat ik verlies. Ervaring met bijles geven is altijd positief geweest, al heel vaak gedaan aan mijn vriendenkring en kennissen, deze zijn er tevreden van.

9,7/10

Zoutleeuw
Industrieel Ingenieur
Master, KU Leuven

fysica

Frank

Holsbeek

Master

Univeristeit

Burgerlijk ingenieur

Bijles fysica met Frank

Ik heb ervaring als docent en affiniteit met het onderwijs. Bijles geven vind ik bovendien maatschappelijk relevant.

Holsbeek
Burgerlijk ingenieur
Master, Univeristeit

fysica

Kaat

Boutersem

Master

KULeuven

Educational studies

Bijles fysica met Kaat

Lesgeven is mijn passie. Ik geloof sterk in de kracht van één op één onderwijs en de meerwaarde van persoonlijke bijlessen. Daarom wil ik graag mijn kennis en passie inzetten om bijles te geven.

9/10

Boutersem
Educational studies
Master, KULeuven

fysica

Sam

Glabbeek

Master

KU Leuven

LO & Bewegingswetenschappen

Bijles fysica met Sam

Ik ben gepassioneerd door wetenschappen! Mijn opleiding bio-ingenieurswetenschappen was de beste keuze die ik had kunnen maken. Ik ben een sociaal, energiek persoon die veel met muziek bezig is. Ik geef nu ondertussen al een paar maanden gitaarles. En graag wil ik de lijn doortrekken naar andere passies!

Glabbeek
LO & Bewegingswetenschappen
Master, KU Leuven

fysica

Jelle

Kortenaken

Master

UHasselt

Industriele ingenieurswetenschappen: medisch nucleaire technologie

Bijles fysica met Jelle

Ik ben iemand die geen problemen heeft met veel leerstof te verwerken in korte tijd. En daarboven kan ik deze leerstof meestal ook goed en begrijpelijk overbrengen naar anderen toe. Als ik anderen kan helpen met de leerstof, ben ik steeds bereid dit te doen en het valt me ook op dat door iets uit te leggen, het mij vaak nog duidelijker wordt dan ervoor.

Kortenaken
Industriele ingenieurswetenschappen: medisch nucleaire technologie
Master, UHasselt

fysica

Nele

Tielt-Winge

Bachelor

UCLL Limburg

Lerarenopleiding secundair onderwijs

Bijles fysica met Nele

Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs met de onderwijsvakken chemie en biologie. Ik hou ervan om leerlingen de hulp te bieden die ze nodig hebben.

Tielt-Winge
Lerarenopleiding secundair onderwijs
Bachelor, UCLL Limburg

fysica

Arvid

Rotselaar

Master

KULeuven

Industrieel ingenieur ElektroMechanica

Bijles fysica met Arvid

Bij mijn job is het nodig dat ik in shiften werk (Vroege-Late) hierdoor heb ik nog vrij veel tijd om andere dingen te doen. Lesgeven heeft mij altijd geboeid maar nooit de stap durven zetten. Ik hoop hiermee toch een beetje leerkracht te zijn. Ik vind vooral de voldoening die je krijgt als je kan zien dat u leerling het nu wel snapt is geweldig, geeft echt een boost.

8,5/10

Rotselaar
Industrieel ingenieur ElektroMechanica
Master, KULeuven

Studenten die we al konden helpen

 • Anton uit Diest

  Student uit het 3e jaar wetenschappen zoekt ondersteuning bij fysica (hij heeft 2u fysica per week). Hij loopt een beetje vast op de leerstof van fysica en is op zoek naar extra uitleg … Lees meer

 • Jill uit Kortenaken

  Student 6de middelbaar wiskunde-wetenschappen (8u) zoekt hulp bij de vakken fysica en chemie. Ze heeft momenteel tekorten voor deze vakken. Sinds het 5de middelbaar lukt het moeilijker,… Lees meer

 • Emmanuela uit Diest

  Leerling in het 3de middelbaar (ASO) heeft ondersteuning nodig bij fysica. Hij had hiervoor een klein tekort op het eindrapport in juni. Er is nood om de leerstof grondig te herhalen, z… Lees meer

 • Marisca uit Boutersem

  Studente 5de middelbaar Wetenschappen-Wiskunde wenst bijlessen fysica. Ze heeft nooit eerder problemen ondervonden, echter is er momenteel één hoofdstuk, elektrische energie en spanning… Lees meer

 • Dinie uit Tienen

  Studente uit het eerste jaar van de richting voedings- en dieetleer aan UCLL zoekt ondersteuning bij het herexamen fysica.

 • Kimberly uit Lubbeek

  Studente 5de middelbaar Wetenschappen - Wiskunde (6u) wenst ondersteuning voor fysica. Na het laatste rapport had ze voor het eerst een buis voor fysica. Ze liet hierbij weten dat ze al… Lees meer

 • Sandra uit Geetbets

  Student uit derde middelbaar Wetenschappen heeft het moeilijk met fysica. Voornamelijk gedeelte Optica gaat moeilijker.

 • Maxim uit Pellenberg

  De leerlinge zit in het 4e middelbaar Wetenschappen en heeft begeleiding nodig bij fysica. Momenteel krijgt ze 2u Fysica per week, maar extra ondersteuning is nodig.

 • Jazmina uit Pellenberg

  Leerlinge 5e middelbaar (Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij fysica, in het kader van een herexamen op 26 augustus.

 • Iliana uit Leuven

  Leerlinge in het 4e middelbaar richting Wetenschappen heeft hulp nodig bij chemie en fysica. Bij chemie gaat het over de classificatie van reacties en bij fysica betreft het alle leerst… Lees meer

 • Mike uit Linter

  Leerling in het 4e middelbaar in STEM-richting wenst extra begeleiding bij fysica. Hij heeft bij dit vak een duw in de rug nodig, aangezien het niveau in de les heel hoog ligt en zijn p… Lees meer

 • Marijke uit Beringen

  Leerling in het 4e middelbaar Techniek-Wetenschappen heeft nood aan extra begeleiding bij fysica.

 • Lútsen uit Leuven

  Leerling uit het 5e middelbaar STW wil ondersteuning bij chemie & fysica. Ze heeft tot vorig jaar LO-sport gevolgd en weinig wetenschappen gekregen. Ze had voor beide vakken een klein… Lees meer

 • Axelle uit Leuven

  Axelle zit in het 5e middelbaar en heeft wat moeite met fysica. Graag kreeg ze een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Mieke uit Rotselaar

  Mieke wil haar examens doen voor examencommissie 3de graad (Moderne talen-wetenschappen). Ze zou graag hulp hebben bij fysica en chemie.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.