Bijles Fysica in Lubbeek

Krijg vandaag nog bijles fysica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

fysica

Hannelore

Leuven

Master

KU Leuven

revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Bijles fysica met Hannelore

Ik help studenten graag met moeilijkheden met wiskunde en wetenschappen. Het geeft mij voldoening om te zien wanneer ze de materie snappen en ik hen heb kunnen helpen.

8,8/10

Leuven
revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
Master, KU Leuven

fysica

Toon

Leuven

Master

KU Leuven

Biophysics, Biochemistry and Biotechnology

Bijles fysica met Toon

Ik heb een bachelor in Fysica en Sterrenkunde gevolgd en behaalde daarna mijn master in de Biofysica, Biochemie en Biotechnologie. Binnen deze disciplines ontwikkelde ik een grote interesse voor theoretische fysica en wiskundige modellen. Ik heb reeds boeiende werkervaringen kunnen opdoen als risk management methodologist en als biostatisticus. Bovendien ben ik een ervaren bijlesdocent en help ik studenten graag verder bij wiskunde, statistiek en fysica.

8,5/10

Leuven
Biophysics, Biochemistry and Biotechnology
Master, KU Leuven

fysica

Lealia

Leuven

Bachelor

UHasselt

Fysica

Bijles fysica met Lealia

Ik vind het heel fijn om andere mensen te helpen om meer inzicht te krijgen in fysica en wiskunde. Zelf heb ik een grote interesse in deze vakken, dus is het geweldig om andere hier ook mee te kunnen helpen. Ook voor Engels zou ik ondersteuning kunnen bieden. De masteropleiding die ik volg is volledig Engelstalig en daarnaast lees ik ook dikwijls Engelstalige boeken.

Leuven
Fysica
Bachelor, UHasselt

fysica

Inne

Tielt-Winge

Derde graad

SJCA (Sint-Jozefscollege Aarschot)

wetenschappen-wiskunde

Bijles fysica met Inne

Het leuke aan bijles geven is het één op één werken met een leerling/student en vooral de voldoening die je krijgt nadat een onderdeel toch opeens begrepen is. Dat kan zelfs pas na herhaaldelijk uitleggen op een iets andere manier, tot dat net de leerling/student zijn manier gevonden is.

Tielt-Winge
wetenschappen-wiskunde
Derde graad, SJCA (Sint-Jozefscollege Aarschot)

fysica

Emiel

Bertem

Master

Uhasselt

Biomedische Wetenschappen

Bijles fysica met Emiel

Ik vind het enorm jammer dat de huidige jongerengeneratie als gevolg van de crisis letterlijk kennis ontnomen wordt. De wil is er, maar de ondersteuning valt weg. Ik vul graag die leegt in, omdat ik ervan overtuigd ben dat een jongere soms meer aanneemt van een jongvolwassene dan van zijn ouders of een ander familielid dat verplicht wordt tot het verschaffen van hulp. Verder zijn er gewoon meer jongeren die een trein aan het missen zijn, omdat het allemaal niet meer met hand en tand wordt uitgelegd tijdens de fysieke lessen. Daarnaast heb ik ook een beetje compassie met die jongeren en wil ik op die manier graag mijn steentje bijdragen aan de toekomst van deze maatschappij. Tot slot praat ik graag over wetenschap, omdat ik het zelf uitermate boeiend vind. Kennis doorgeven, zaken in perspectief zetten, begrip meegeven van de toepassingen, deze dingen geven mij voldoening.

9/10

Bertem
Biomedische Wetenschappen
Master, Uhasselt

fysica

Frank

Holsbeek

Master

Univeristeit

Burgerlijk ingenieur

Bijles fysica met Frank

Ik heb ervaring als docent en affiniteit met het onderwijs. Bijles geven vind ik bovendien maatschappelijk relevant.

Holsbeek
Burgerlijk ingenieur
Master, Univeristeit

fysica

Kaat

Boutersem

Master

KULeuven

Educational studies

Bijles fysica met Kaat

Lesgeven is mijn passie. Ik geloof sterk in de kracht van één op één onderwijs en de meerwaarde van persoonlijke bijlessen. Daarom wil ik graag mijn kennis en passie inzetten om bijles te geven.

9/10

Boutersem
Educational studies
Master, KULeuven

fysica

Arvid

Rotselaar

Master

KULeuven

Industrieel ingenieur ElektroMechanica

Bijles fysica met Arvid

Bij mijn job is het nodig dat ik in shiften werk (Vroege-Late) hierdoor heb ik nog vrij veel tijd om andere dingen te doen. Lesgeven heeft mij altijd geboeid maar nooit de stap durven zetten. Ik hoop hiermee toch een beetje leerkracht te zijn. Ik vind vooral de voldoening die je krijgt als je kan zien dat u leerling het nu wel snapt is geweldig, geeft echt een boost.

8,5/10

Rotselaar
Industrieel ingenieur ElektroMechanica
Master, KULeuven

fysica

Robin

Leuven

Master

KU Leuven

fysica - optie onderzoek: theoretische fysica

Bijles fysica met Robin

Ik heb voor de opleiding fysica gekozen omdat dit mij sterk interesseert. De kennis die ik in deze opleiding opdoe, wil ik graag delen. Het weten dat iemand met mijn hulp mijn vakgebied beheerst, vind ik een geweldige ervaring. Dit heb ik ook reeds gemerkt bij hulp aan familie of kennissen. Ik zou hier dus graag een vastere bezigheid van willen maken.

10/10

Leuven
fysica - optie onderzoek: theoretische fysica
Master, KU Leuven

fysica

Jesse

Leuven

Master

Universiteit Antwerpen

Bijles fysica met Jesse

In het academiejaar 2013-2014 heb ik bijles gegeven aan een klas van 8 leerlingen uit het 4de jaar ASO (wetenschappen), dat is mij erg bevallen en zou ik graag verder zetten. Bovendien begin ik volgend jaar aan een doctoraat te werken bij de KUL en zou ik graag wat extra leservaring hiervoor opdoen.

Leuven
Master, Universiteit Antwerpen

Studenten die we al konden helpen

 • Alissa uit Kapellen

  Leerlinge in het 3e middelbaar (Economische Wetenschappen) heeft nood aan begeleiding bij fysica, wiskunde en chemie. Vooral voor fysica gaat het moeilijk, ze behaalt steeds onvoldoende… Lees meer

 • Ilse uit Brethenay

  Student 6de middelbaar werkt momenteel zijn middelbare school af in Frankrijk. Graag had hij volgend jaar de opleiding Kinesitherapie gestart in België en zoekt daarom wat extra onderst… Lees meer

 • Natalie uit Antwerpen

  Deze leerling doet examencommissie Wetenschappen-Wiskunde voor de derde graad. Hij moet nog het examen voor chemie, wiskunde en fysica afleggen. Hij had graag bijles gekregen voor chemi… Lees meer

 • Myrthe uit Sint-Gillis-Waas

  Myrthe zit in het 5de middelbaar Wetenschappen Moderne Talen en zou graag hulp hebben bij chemie en fysica. Vooral het inzicht in weten wat te toepassen is moeilijk voor haar.

 • Yda uit Brasschaat

  Leerlinge uit het 6de middelbaar STW, TSO, heeft nood aan bijles fysica en wiskunde (en eventueel ook voor chemie) Ter info: ze heeft dyscalculie.

 • Sanne uit Essen

  Leerling (14 jaar) met ASS heeft begeleiding nodig bij het vak Wetenschappen in het kader van de Examencommissie (1e graad B, examens staan nog niet gepland). Het gaat om het samen over… Lees meer

 • Isabel uit Kapellen

  Student eerste jaar Farmacie zoekt begeleiding bij fysica en wiskunde. Het gaat over Kinematica, dynamica, hydronydamica , elektriciteit. Eigenlijk alle basis fysica en enkele hoofdstuk… Lees meer

 • Gabriela uit Kapellen

  Een studente uit het 4e middelbaar Humane Wetenschappen zoekt begeleiding bij fysica.

 • Dehmini uit Antwerpen

  Dehmini zit in het 3de middelbaar en zou graag hulp bij fysica. Ze zou vooral graag hulp hebben bij krachten.

 • Marijke uit Antwerpen

  Leerling in het 4de middelbaar richting Wetenschappen zoekt hulp bij de vakken fysica, wiskunde en chemie. Vorig jaar volgde hij ook al bijlessen. De ouders zijn op zoek naar een extra … Lees meer

 • Karine uit Brasschaat

  Studente bachelor Biomedische Wetenschappen wenst ondersteuning bij het vak "Hart & Bloed" en specifiek bij het onderdeel fysica. Onderwerpen die behandeld dienen te worden zijn hydrost… Lees meer

 • M.Lorenc uit Sint-Gillis-Waas

  Student gaat in september naar het 5de middelbaar ASO Wetenschappen-Wiskunde 6u en wenst begeleiding bij het vak fysica. Dit jaar verliep dit wat moeizamer, en hij kreeg een waarschuwin… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Wanneer jij dat wil! Of je nu op zoek bent naar een wekelijkse begeleiding fysica of een intensieve bijles in een korte periode, wij vinden een docent uit Lubbeek die je op je vrije momenten kan helpen. We werken met pakketten van lesuren: 8, 16, 24 of 48 uur, en die plan je helemaal flexibel in.
BijlesHuis bestaat uit een enthousiast team met onder meer een groep didactisch onderlegde accountmanagers. Zij kennen ons netwerk van bijlesdocenten vanbinnen en vanbuiten, en selecteren voor jou dan ook de beste bijlesdocent in de buurt van Lubbeek. Jouw persoonlijke accountmanager vormt je aanspreekpunt binnen BijlesHuis, en je kan erbij terecht voor elke vraag rond je bijles fysica. De persoonlijke info over BijlesHuis vind je uitgebreid op deze pagina.
Onze bijlesdocenten in Lubbeek, en bij uitbreiding over heel België, zijn stuk voor stuk gemotiveerde toppers met ervaring met bijles fysica. De jongste lesgevers studeren een relevante studie aan de universiteit. De oudste lesgevers zijn gepensioneerd, een groot aantal na een loopbaan in het onderwijs. Het merendeel van de BijlesHuis-docenten werkt fulltime, en is dagelijks op een of andere manier met hun vakgebied fysica bezig!

Top bijlesaanvragen

bijlesdocent Fysica in Lubbeek, Fysica bijles gezocht in Lubbeek, privé lessen, bijles Fysica prijs, hulp in Fysica regio Lubbeek, zomer bijles, inzicht bijles, bijles tarieven, bijles Fysica in Lubbeek