Bijles in Lubbeek

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • Humphry uit Lubbeek

  Student uit het 4e middelbaar Humane wetenschappen wil ondersteuning bij wiskunde (hoog tempo in de klas). Het gaat o.a. om meetkunde.

 • Sam uit Lubbeek

  Student uit het 1e jaar handelswetenschappen wil ondersteuning bij statistiek en wiskunde.

 • Thomas uit Lubbeek

  Leerling 5e middelbaar (Economie-Talen) met ADD heeft begeleiding nodig bij Duits naar aanleiding van het herexamen (eind augustus).

 • Hanne uit Lubbeek

  Een volwassen student wil zich verdiepen in Excel. Hij kent inmiddels al de basis van Excel maar wil kennis maken met alle functionaliteiten van Excel.

 • Valerie uit Lubbeek

  Leerlinge 6e middelbaar Latijn-Moderne talen zoekt ondersteuning bij wiskunde. De leerstof gaat over machtswortels, logaritmes en exponentiële functies.

 • Anjali uit Lubbeek

  Leerling 1e middelbaar (A-stroom) heeft moeite met Frans. Ze begrijpt in principe de theorie, maar het omzetten in praktijk lukt niet.

 • Anahita uit Lubbeek

  Leerlinge uit het 1ste ASO Flex LEF (= godsdienst, geschiedenis en sport in het Frans) heeft nood aan algemene studiebegeleiding ("leren leren") en begeleiding Frans.

 • Dina uit Lubbeek

  Leerling 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn (handboek Pegasus). Hij heeft vooral moeite met de zinsontleding bij het vertalen van teksten en wil dus geziene teksten uit de… Lees meer

 • Bart uit Lubbeek

  Leerling 4e middelbaar (Economie) met ADD en lichte vorm van ASS heeft begeleiding nodig bij Frans. Het dagelijks werk was oké vorig semester, maar het kerstexamen was niet goed. Hij he… Lees meer

 • Stijn uit Lubbeek

  Leerling 4e middelbaar (Latijn-Grieks) heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij heeft het hiermee altijd al moeilijk gehad volgens zijn moeder. Momenteel zijn ze bezig met de subjonctif e… Lees meer

 • Mary-Lynn uit Lubbeek

  Mary-lynn zit in het eerste jaar secundair (ASO flex ) en heeft problemen me wiskunde. Ze heeft moeite met het “opnemen” van de leerstof en heeft aangegeven hulp nodig te hebben.

 • Kaat uit Lubbeek

  Leerlinge 2e middelbaar (A-stroom) met ASS heeft begeleiding nodig bij Frans. Ze heeft reeds achterstand sinds de lagere school, omdat ze maar deels naar school ging en 1 jaar naar buit… Lees meer

 • Sofie uit Lubbeek

  Student uit 2e middelbaar STEM zoekt begeleiding bij wiskunde. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Chiara uit Lubbeek

  Chiara studeert klinische psychologie en zoekt ondersteuning bij het schrijven van haar thesis. Vooral de manier van schrijven, rode draad en structuur vinden is voor haar moeilijk. Oo… Lees meer

 • Indy uit Lubbeek

  Leerlinge in de 2de graad richting Wetenschappen via de Examencommissie heeft ondersteuning nodig bij chemie en wiskunde. Ze wil de leerstof graag zelf verwerken en wekelijks haar vrage… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Het is jouw bijles, dus jij kiest! Om ervoor te zorgen dat online bijles van dezelfde kwaliteit is als bijles aan huis in Lubbeek, werken we met een speciaal platform (dus niet gewoon Skype of Zoom). Het is een privéomgeving tussen jou en je bijlesdocent waar jullie beiden jullie scherm kunnen delen, bestanden uploaden en aantekeningen maken. Lees hier meer over online bijles!
Voor bijles in Lubbeek betaal je bij BijlesHuis een eerlijke prijs. Eerlijk omdat wij onze docenten vergoeden naargelang hun ervaring. Het hangt er dus van af of je bijles volgt met een universiteitsstudent (met uitstekende punten) of bijvoorbeeld een gepensioneerde leerkracht met 40 jaar ervaring in het onderwijs. Ook het niveau en de gewenste duurtijd van je bijlessen hebben invloed op het tarief. Meer info lees je op onze prijzenpagina.

BijlesHuis garandeert een persoonlijke aanpak. We zoeken een bijlesdocent die jou kan helpen bij jouw specifieke leerdoelen. Vanaf jouw aanvraag volgen wij alles nauwgezet op, regelen alle administratie en betalingen en beantwoorden al jouw vragen telefonisch of via mail. Wil je graag bijles volgen in Lubbeek, laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter en wij selecteren de geschikte bijlesdocent!

Top bijlesaanvragen

betaalbare bijles, bijles Lubbeek, bijles tarieven, bijles hoger onderwijs, repetitor in Lubbeek, studiebegeleiding Lubbeek, examen bijles, bijles in Lubbeek gezocht, bijles Frans Lubbeek