Bijles Fysica in Holsbeek

Krijg vandaag nog bijles fysica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

fysica

Toon

Leuven

Master

KU Leuven

Biophysics, Biochemistry and Biotechnology

Bijles fysica met Toon

Ik heb een bachelor in Fysica en Sterrenkunde gevolgd en behaalde daarna mijn master in de Biofysica, Biochemie en Biotechnologie. Binnen deze disciplines ontwikkelde ik een grote interesse voor theoretische fysica en wiskundige modellen. Ik heb reeds boeiende werkervaringen kunnen opdoen als risk management methodologist en als biostatisticus. Bovendien ben ik een ervaren bijlesdocent en help ik studenten graag verder bij wiskunde, statistiek en fysica.

8/10

Leuven
Biophysics, Biochemistry and Biotechnology
Master, KU Leuven

fysica

Emiel

Bertem

Master

Uhasselt

Biomedische Wetenschappen

Bijles fysica met Emiel

Ik vind het enorm jammer dat de huidige jongerengeneratie als gevolg van de crisis letterlijk kennis ontnomen wordt. De wil is er, maar de ondersteuning valt weg. Ik vul graag die leegt in, omdat ik ervan overtuigd ben dat een jongere soms meer aanneemt van een jongvolwassene dan van zijn ouders of een ander familielid dat verplicht wordt tot het verschaffen van hulp. Verder zijn er gewoon meer jongeren die een trein aan het missen zijn, omdat het allemaal niet meer met hand en tand wordt uitgelegd tijdens de fysieke lessen. Daarnaast heb ik ook een beetje compassie met die jongeren en wil ik op die manier graag mijn steentje bijdragen aan de toekomst van deze maatschappij. Tot slot praat ik graag over wetenschap, omdat ik het zelf uitermate boeiend vind. Kennis doorgeven, zaken in perspectief zetten, begrip meegeven van de toepassingen, deze dingen geven mij voldoening.

9/10

Bertem
Biomedische Wetenschappen
Master, Uhasselt

fysica

Hannelore

Leuven

Master

KU Leuven

revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Bijles fysica met Hannelore

Ik help studenten graag met moeilijkheden met wiskunde en wetenschappen. Het geeft mij voldoening om te zien wanneer ze de materie snappen en ik hen heb kunnen helpen.

9,5/10

Leuven
revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
Master, KU Leuven

fysica

Jens

Leuven

Master

KU Leuven

Bio-ingenieurswetenschappen

Bijles fysica met Jens

Ik ben Master of Science in Bio-ingenieurswetenschappen, en momenteel aan de slag als Pharmaceutisch consultant. Daarnaast geef ik geregeld bijlessen wiskunde en wetenschappen aan leerlingen en studenten.

10/10

Leuven
Bio-ingenieurswetenschappen
Master, KU Leuven

fysica

Frank

Holsbeek

Master

Univeristeit

Burgerlijk ingenieur

Bijles fysica met Frank

Ik heb ervaring als docent en affiniteit met het onderwijs. Bijles geven vind ik bovendien maatschappelijk relevant.

Holsbeek
Burgerlijk ingenieur
Master, Univeristeit

fysica

Ruth

Leuven

Master

KU Leuven

Bio-ingenieurswetenschappen

Bijles fysica met Ruth

Ik ben gefascineerd door mijn opleiding tot bio-ingenieur en wat ik daar tot nu toe geleerd heb. Ik geef van nature op een gepassioneerde en heldere manier uitleg en haal hier echt energie uit. Met bijles geven breng ik graag de passie voor mijn vak over op mijn bijlesstudenten. Ook zie ik het als een persoonlijk project om mijn kennis up-to-date en actief te houden. Op ideologisch vlak beschouw ik onderwijs als een van de basispijlers van onze samenleving en werk hier graag aan mee.

Leuven
Bio-ingenieurswetenschappen
Master, KU Leuven

fysica

Kaat

Boutersem

Master

KULeuven

Educational studies

Bijles fysica met Kaat

Lesgeven is mijn passie. Ik geloof sterk in de kracht van één op één onderwijs en de meerwaarde van persoonlijke bijlessen. Daarom wil ik graag mijn kennis en passie inzetten om bijles te geven.

9/10

Boutersem
Educational studies
Master, KULeuven

fysica

Arvid

Rotselaar

Master

KULeuven

Industrieel ingenieur ElektroMechanica

Bijles fysica met Arvid

Bij mijn job is het nodig dat ik in shiften werk (Vroege-Late) hierdoor heb ik nog vrij veel tijd om andere dingen te doen. Lesgeven heeft mij altijd geboeid maar nooit de stap durven zetten. Ik hoop hiermee toch een beetje leerkracht te zijn. Ik vind vooral de voldoening die je krijgt als je kan zien dat u leerling het nu wel snapt is geweldig, geeft echt een boost.

8,5/10

Rotselaar
Industrieel ingenieur ElektroMechanica
Master, KULeuven

fysica

Jochen

Leuven

Bachelor

KULeuven

bio-ingenieur

Bijles fysica met Jochen

Ik vind het leuk om mensen te zien groeien en de twinkeling in hun ogen wanneer ze eindelijk iets helemaal onder de knie hebben.

9/10

Leuven
bio-ingenieur
Bachelor, KULeuven

fysica

Robin

Leuven

Master

KU Leuven

fysica - optie onderzoek: theoretische fysica

Bijles fysica met Robin

Ik heb voor de opleiding fysica gekozen omdat dit mij sterk interesseert. De kennis die ik in deze opleiding opdoe, wil ik graag delen. Het weten dat iemand met mijn hulp mijn vakgebied beheerst, vind ik een geweldige ervaring. Dit heb ik ook reeds gemerkt bij hulp aan familie of kennissen. Ik zou hier dus graag een vastere bezigheid van willen maken.

10/10

Leuven
fysica - optie onderzoek: theoretische fysica
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Katelijn uit Leuven

  Leerlinge in het 4e middelbaar richting Wetenschappen heeft hulp nodig bij chemie en fysica. Bij chemie gaat het over de classificatie van reacties en bij fysica betreft het alle leerst… Lees meer

 • Irka uit Leuven

  Leerling uit het 5e middelbaar STW wil ondersteuning bij chemie & fysica. Ze heeft tot vorig jaar LO-sport gevolgd en weinig wetenschappen gekregen. Ze had voor beide vakken een klein… Lees meer

 • Ruby uit Lubbeek

  Studente 5de middelbaar Wetenschappen - Wiskunde (6u) wenst ondersteuning voor fysica. Na het laatste rapport had ze voor het eerst een buis voor fysica. Ze liet hierbij weten dat ze al… Lees meer

 • Katelijne uit Leuven

  Student uit het 3e jaar productontwikkeling wil ondersteuning bij fysica (oefeningen over behoud van energie, impuls, botsing, arbeid. Oefeningen over versnelling en snelheid, oefeninge… Lees meer

 • Mieke uit Rotselaar

  Mieke wil haar examens doen voor examencommissie 3de graad (Moderne talen-wetenschappen). Ze zou graag hulp hebben bij fysica en chemie.

 • Najia uit Herent

  Leerling 5e middelbaar (Wetenschappen-wiskunde, Sint-Pieterscollege) heeft begeleiding nodig bij fysica en chemie. Hij heeft de afgelopen 3 jaar in het buitenland gewoond en moet dus wa… Lees meer

 • Axelle uit Leuven

  Axelle zit in het 5e middelbaar en heeft wat moeite met fysica. Graag kreeg ze een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Skye uit Leuven

  Student uit het 2e jaar Handelsingenieur (KULeuven) zoekt hulp bij het vak conceptuele natuurkunde met technische toepassingen. Het gaat meer bepaald om de oefeningen uit de werkcollege… Lees meer

 • Julian uit Rotselaar

  Student 3de middelbaar Wetenschappen zoekt hulp bij de vakken chemie en fysica. Zijn punten voor deze vakken schommelen rond het gemiddelde. Het gaat erom om ook te bekijken in hoeverre… Lees meer

 • Ellen uit Herent

  Studente in het 5e middelbaar Wetenschappen-Moderne Talen heeft nood aan ondersteuning bij fysica, meer bepaald bij elektriciteit en magnetische velden.

 • Levi uit Herent

  Leerling uit het 5e middelbaar moderne talen-wetenschappen wil hulp bij fysica en chemie (in mindere mate). Het gaat o.a. om kernfysica en schakelen met weerstanden. Voor chemie gaat he… Lees meer

 • Anna uit Leuven

  Student 2de jaar Handelsingenieur zoekt begeleiding bij fysica. Ze heeft nooit een wetenschappelijke richting gevolgd in het middelbaar ( 1u fysica). Ze slaat formules door elkaar en vi… Lees meer

 • Carmen uit Pellenberg

  Leerlinge 5e middelbaar (Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij fysica, in het kader van een herexamen op 26 augustus.

 • Clément uit Pellenberg

  De leerlinge zit in het 4e middelbaar Wetenschappen en heeft begeleiding nodig bij fysica. Momenteel krijgt ze 2u Fysica per week, maar extra ondersteuning is nodig.

 • Ann uit Leuven

  Studente in haar tweede jaar Handelswetenschappen (KUL) heeft nood aan bijles fysica, in het kader van het vak "Conceptuele Natuurkunde". Tijdens de bijles zou ze graag uitgewerkte oefe… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.