Bijles Nederlands in Holsbeek

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Nederlands

Ilse

Beauvechain

Master

Erasmushogeschool Brussel

Vertaler Frans-Italiaans

Bijles Nederlands met Ilse

Ik vind het jammer dat zoveel studenten een hekel hebben aan Frans. Het is ook wat logisch: we worden overspoeld door het Engels: muziek, films, series, enz... Frans is een taal die we minder vaak horen en die ons dus minder vertrouwd in de oren klinkt. Daarom geef ik mijn studenten veel tips om op een leuke manier Frans te leren; leuke series op Netflix, muziek, en nog veel meer! Om te werkwoorden goed onder de knie te krijgen, spelen we soms vier op een rij... met Franse werkwoorden :)

9,8/10

Beauvechain
Vertaler Frans-Italiaans
Master, Erasmushogeschool Brussel

Nederlands

Jade

Leuven

Bachelor

UCLL

Sociale Readaptatiewetenschappen

Bijles Nederlands met Jade

Wat mij persoonlijk motiveert om bijles en begeleiding te geven is enerzijds omdat ik dit doe vanuit passie, maar anderzijds ook omdat ik het fijn vind om anderen te helpen en resultaten en doelen samen te bereiken. Ik heb bijleshuis leren kennen via de Ku Leuven en was direct geïnteresseerd. Voordat ik bijleshuis leerde kennen heb ik al bijles gegeven aan kinderen, jongeren en studenten.

8,3/10

Leuven
Sociale Readaptatiewetenschappen
Bachelor, UCLL

Nederlands

Nele

Tienen

Bachelor

Katholieke Hogeschool Leuven nu UCLL

Basisopleiding onderwijzeres

Bijles Nederlands met Nele

In mijn job als ondersteuner werk ik meer en meer met leerkrachten en slechts af en toe met leerlingen in 1-1 relatie. Ik merk dat ik het één op één contact heel graag doe en kinderen graag via deze manier verder help. Uit die contacten krijg ik veel voldoening. Ik heb ooit een leerling huiswerkbegeleiding gegeven. Hij heeft vijf jaar begeleiding gekregen tot hij de overstap maakte naar het middelbaar onderwijs. Het was een heel fijn contact waar elke partij (het kind, de ouders en ikzelf) veel aan had.

9,7/10

Tienen
Basisopleiding onderwijzeres
Bachelor, Katholieke Hogeschool Leuven nu UCLL

Nederlands

Elodie

Putte

Master

KU Leuven

Communicatiewetenschappen

Bijles Nederlands met Elodie

Toen ik zag dat andere studenten moeite hadden met Frans en Engels, besloot ik tijdens mijn studies bijles te geven. Op de schoolbanken moet je soms droge materie slikken. En je vindt de lesonderwerpen ook nog eens niet interessant... Daarom besloot ik om mijn bijlessen steeds op een gepersonaliseerde manier aan te pakken op basis van interesses en aanknopingspunten. Door bijles te geven kan ik anderen helpen om taal op een creatieve manier te ontdekken gebaseerd op hun interesses en wat ze al kennen. Ik doe het nog steeds met plezier!

Putte
Communicatiewetenschappen
Master, KU Leuven

Nederlands

Stéphanie

Boortmeerbeek

Master

Eraslus Hogeschool

Toegepaste Taalkunde - Optie Tolk

Bijles Nederlands met Stéphanie

Bovenop het feit dat ik sociaal aangelegd ben en ik dus van nature graag mensen help, geef ik graag bijles om mijn liefde voor talen te delen met anderen en om mijn ervaring ten dienste te stellen van studenten die een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken. Mijn dochter had een paar jaar geleden hulp nodig met wiskunde en zo leerde ik BijlesHuis kennen. Dus toen ik op zoek ging naar manieren om in contact te komen met bijleszoekende studenten, was BijlesHuis een logische stap.

10/10

Boortmeerbeek
Toegepaste Taalkunde - Optie Tolk
Master, Eraslus Hogeschool

Nederlands

Sanne

Putte

Master

Vrije Universiteit Brussel

Bedrijfskunde

Bijles Nederlands met Sanne

Ik breng graag kennis over aan anderen, dat geeft me veel voldoening!

8,7/10

Putte
Bedrijfskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel

Nederlands

Natalie

Leuven

PhD

Peace and Conflict Studies - University of Bradford (UK)

Peace and Conflict Studies

Bijles Nederlands met Natalie

Ik heb in het verleden altijd graag les gegeven (vooral individuele, one-on-one lessen) en zou graag naast mijn andere bezigheden dit graag opnieuw doen. Ik ben vooral gepassioneerd door talen, en dan vooral het Engels, Spaans, Nederlands en ook Duits. Maar ik heb zelf ook drie thesissen/eindwerken geschreven dus ik heb ook wel wat kennis en ervaring hierin die ik kan delen met studenten.

10/10

Leuven
Peace and Conflict Studies
PhD, Peace and Conflict Studies - University of Bradford (UK)

Nederlands

Liselotte

Leuven

Professioneel / Volwassen

KU Leuven

SLO

Bijles Nederlands met Liselotte

Leuven
SLO
Professioneel / Volwassen, KU Leuven

Nederlands

Hanna

Leuven

Master

KUL Leuven (Campus Brussel)

Toegepaste Taalkunde

Bijles Nederlands met Hanna

Zelf ben ik gepassioneerd door Nederlands en Engels en wil ik die passie graag omzetten naar hulp.

Leuven
Toegepaste Taalkunde
Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

Nederlands

Heleen

Leuven

Master

KU Leuven

Bedrijfscommunicatie

Bijles Nederlands met Heleen

Leuven
Bedrijfscommunicatie
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

  • Mansi uit Lokeren

    Leerling 3e leerjaar heeft nood aan bijles bij Nederlands. Nederlands is niet de moedertaal, waardoor er een moeilijkheid ligt bij spelling, het vormen van mooie zinnen en begrijpend le… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Jij beslist zelf op welke momenten de bijles Nederlands plaatsvindt. Zowel na school tijdens de week, als in het weekend of in de vakantie zijn mogelijkheden. Je spreekt zelf af met jouw docent uit Holsbeek die matcht met jouw beschikbaarheden.
Het antwoord daarop is kort: we bieden bijles Nederlands in Holsbeek voor elke leeftijd en elk niveau aan. Onze jongste studenten zijn 3 jaar, onze oudste studenten 75+! Of je kind nu in de lagere school zit, in het middelbaar of op de universiteit of hogeschool: we vinden een gepaste docent voor je bijles.
Bijlessen Nederlands worden gegeven door drie verschillende types bijlesdocenten uit regio Holsbeek: junior, senior en professionele docenten. Die indeling maakt BijlesHuis op basis van bijleservaring, vakkennis Nederlands, en algemene werkervaring. Maar of je nu een bijlesdocent kiest die nog aan de universiteit studeert, een leerkracht die na zijn werkdag nog enkele bijlessen geeft, of een gepensioneerde rot in het vak: bij eender welke BijlesHuisdocent Nederlands ben je in goede handen.

Top bijlesaanvragen

bijles Nederlands prijs, bijles thuis krijgen, inzicht bijles, bijles volgen, bijles Nederlands middelbaar, ik zoek bijles, bijles Nederlands in Holsbeek, bijlesdocent Nederlands in Holsbeek, bijles Nederlands in de buurt van Holsbeek