Bijles Studiebegeleiding in Holsbeek

Krijg vandaag nog bijles studiebegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

studiebegeleiding

Hannelore

Leuven

Master

KU Leuven

revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Bijles studiebegeleiding met Hannelore

Ik help studenten graag met moeilijkheden met wiskunde en wetenschappen. Het geeft mij voldoening om te zien wanneer ze de materie snappen en ik hen heb kunnen helpen.

9,5/10

Leuven
revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
Master, KU Leuven

studiebegeleiding

Kristof

Hoegaarden

Master

KU Leuven

in de Vergelijkende Politiek

Bijles studiebegeleiding met Kristof

Mensen helpen is mijn passie. Vanuit die passie heb ik enige tijd geleden besloten om mijn eigen zaak te beginnen waarbij ik inzichten vanuit de lerarenopleiding en sociaal werk combineer. Ik heb mij ingeschreven bij BijlesHuis, omdat ik graag mensen wil helpen/ondersteunen bij hun leernoden.

8/10

Hoegaarden
in de Vergelijkende Politiek
Master, KU Leuven

studiebegeleiding

Ilse

Beauvechain

Master

Erasmushogeschool Brussel

Vertaler Frans-Italiaans

Bijles studiebegeleiding met Ilse

Ik vind het jammer dat zoveel studenten een hekel hebben aan Frans. Het is ook wat logisch: we worden overspoeld door het Engels: muziek, films, series, enz... Frans is een taal die we minder vaak horen en die ons minder vertrouwd op de lippen ligt. Daarom geef ik mijn studenten veel tips om op een leuke manier Frans te leren; leuke series op Netflix, muziek, en nog veel meer!

9,8/10

Beauvechain
Vertaler Frans-Italiaans
Master, Erasmushogeschool Brussel

studiebegeleiding

Feline

Aarschot

Bachelor

Katholieke Hogeschool Limburg

Orthopedagogie

Bijles studiebegeleiding met Feline

Kinderen en jongeren zijn steeds mijn passie geweest. Lesgeven is meer dan alleen jongeren iets bijbrengen. Het is jongeren helpen hun dromen uit te bouwen, te ondersteunen en kansen creëren. Bijlessen helpen om deze dromen en kansen nog meer te ondersteunen. Daarnaast geef ik examenbegeleiding, huiswerkbegeleiding, leren leren, ... waarbij het concept van bijlessen volledig aansluit. Want vaak ligt het probleem niet bij 'ik kan het vak niet' maar eerder aan de manier waarop een leerling een bepaald vak verwerkt.

Aarschot
Orthopedagogie
Bachelor, Katholieke Hogeschool Limburg

studiebegeleiding

Koen

Mechelen

Bachelor

UCLL Leuven

Bedrijfsmanagement - Marketing

Bijles studiebegeleiding met Koen

Uit mijn eerste ervaring als leerkracht, als ook mijn activiteiten daarnaast heb ik kunnen ontdekken dat lesgeven en mensen begeleiden mij energie geeft en daarom wil ik hier dan ook extra tijd insteken! Daarnaast vind ik het belangrijk dat leerlingen en studenten de begeleiding kunnen krijgen die ze nodig hebben om nadien een goede toekomst op te bouwen.

9/10

Mechelen
Bedrijfsmanagement - Marketing
Bachelor, UCLL Leuven

studiebegeleiding

Ineke

Mechelen

Professioneel / Volwassen

EF

Engels niveautest

Bijles studiebegeleiding met Ineke

Ik werk als sociaal assistent en ben afgestudeerde orthopedagoog, dus anderen helpen doe ik erg graag. Door mijn studie kreeg ik heel wat methodieken om aan de slag te gaan met bijles. Door mijn stage als leerlingenbegeleidster heb ik nog meer zin gekregen in het bijles geven en ondersteunen van leerlingen/studenten (zoals studiebegeleiding, begeleiding leren leren, studiekeuzes, faalangst, leerlingen met dyslexie en dyscalculie,...). Naast studiebegeleiding kan ik ook Engelse bijles geven. Ik kreeg ook les in het Engels en lees veel in het Engels. Ik heb deelgenomen aan een uitwisselingsproject waardoor ik in Engeland heb geleefd en naar school ben gegaan. Hierbij was ook een taalniveau test waar ik het C1-niveau heb behaald. Momenteel werk ik als sociaal assistent waar ik minderjarigen psychosociaal en juridisch begeleid.

9,5/10

Mechelen
Engels niveautest
Professioneel / Volwassen, EF

studiebegeleiding

Dries

Leuven

Master

KULeuven

bio-ingenieurswetenschappen

Bijles studiebegeleiding met Dries

Ik heb al een aantal enkele keren bijles gegeven en dit is telkens goed meegevallen. Dat ik hierbij dan ook kinderen kan helpen, maakt het voor mij zeer motiverend.

9/10

Leuven
bio-ingenieurswetenschappen
Master, KULeuven

studiebegeleiding

Jeroen

Herent

Master

Universiteit Gent

Diergeneeskunde

Bijles studiebegeleiding met Jeroen

Ik ben Jeroen. Na mijn studies ben ik gestart als dierenarts in een groeiende kliniek. Daarnaast ben ik part-time blijven werken aan de universiteit en stond ik in voor de begeleiding van de studenten. In mijn vrije tijd begeleid ik studenten met hun scriptie of bij andere leermoeilijkheden.

10/10

Herent
Diergeneeskunde
Master, Universiteit Gent

studiebegeleiding

Liselotte

Leuven

Professioneel / Volwassen

KU Leuven

SLO

Bijles studiebegeleiding met Liselotte

Liselotte is master taal- en letterkunde (Nederlands & Latijn) en heeft een lerarenopleiding gevolgd. Ze staat voor de klas én geeft individuele bijlessen.

Leuven
SLO
Professioneel / Volwassen, KU Leuven

studiebegeleiding

Erin

Leuven

Bachelor

kuleuven

Bijles studiebegeleiding met Erin

Van kleins af aan heb ik altijd gezegd dat ik leraar wilde worden. Ik koos dan ook voor de lerarenopleiding. Bijles geven vind ik een mooie manier om nog meer ervaring op te doen met het begeleiden van leerlingen.

9/10

Leuven
Bachelor, kuleuven

Studenten die we al konden helpen

 • Deborah uit Holsbeek

  Bachelorstudent heeft studiebegeleiding nodig bij de vakken psychologie, sociologie en orthopedagogie.

 • Stephanie uit Lubbeek

  Leerling 1e middelbaar (Moderne) met concentratieproblemen heeft huiswerk- en studiebegeleiding nodig.

 • Annelies uit Lubbeek

  Studiebegeleiding (leren plannen, hoe leerstof verwerken, motiveren voor studeren) voor 13- jarige leerling uit Lubbeek. Krijgt veel lessen in het Engels. Spreekt thuis Frans en Nederla… Lees meer

 • Natalie uit Leuven

  Leerlinge 4e middelbaar (Wetenschappen, Heilig Drievuldigheidscollege (HDC) in Leuven) met hoogbegaafdheid en dyslexie heeft studiebegeleiding nodig. Afgelopen schooljaar heeft ze in he… Lees meer

 • Mae uit Rotselaar

  Studente 5de middelbaar wetenschappen wiskunde wenst studiebegeleiding. Ze is een goede student, maar heeft moeite met bijzaken te scheiden van hoofdzaken en dit vervolgens in een goede… Lees meer

 • Tineke uit Rotselaar

  Leerling in het 1ste middelbaar (A-stroom) heeft nood aan algemene studiebegeleiding. Hij heeft dyslexie, ASS en ADD waardoor het leerproces bemoeilijkt wordt, maar bovenal weet hij mom… Lees meer

 • Ben uit Lubbeek

  Leerling 5e middelbaar (Economie-Talen) met ADD heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode.

 • Matthias uit Leuven

  Matthias zit in het 4e middelbaar en is op zoek naar algemene studiebegeleiding. Een correcte studiemethode aanleren, een planning maken en leren samenvatten is wat hij nodig heeft.

 • Kani uit Rotselaar

  Student uit het 1e jaar kine (KULeuven) zoekt algemene studiebegeleiding ter voorbereiding van de herexamens. Ze wil voornamelijk studietips om de materie grondiger in te studeren.

 • Eva uit Rotselaar

  Leerling 1e middelbaar heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode.

 • Chantal uit Leuven

  Leerling 5e middelbaar (KSO) met lichte vorm van autisme en hoogbegaafdheid heeft een algemene opvolging nodig, om o.a. de agenda te helpen opvolgen.

 • Deborah uit Leuven

  Leerling uit het 3de middelbaar KSO heeft nood aan algemene studiebegeleiding: iemand die hem leert om efficiënt zijn leerstof te verwerken. Tijdens het studeren is hij ook snel afgelei… Lees meer

 • Bart uit Leuven

  Student uit het 1e jaar logistiek management zoekt hulp bij zijn algemene studiemethode. Het gaat om plannen, structuren, samenvattingen maken...

 • Louis uit Leuven

  Student heeft een studiebegeleiding nodig, in het kader van het behalen van een middelbaar diploma via het volwassenenonderwijs. Hij is niet meer naar school gegaan sinds september en h… Lees meer

 • Jana uit Bierbeek

  Leerling eerste middelbaar wenst studiebegeleiding bij de vakken wiskunde, biologie en aardrijkskunde. Het gezin is anderstalig, en Nederlands is vaak nog een moeilijkheid. Hij begrijpt… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.