Bijles Nederlands in Herent

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Nederlands

Ilse

Beauvechain

Master

Erasmushogeschool Brussel

Vertaler Frans-Italiaans

Bijles Nederlands met Ilse

Ik vind het jammer dat zoveel studenten een hekel hebben aan Frans. Het is ook wat logisch: we worden overspoeld door het Engels: muziek, films, series, enz... Frans is een taal die we minder vaak horen en die ons minder vertrouwd op de lippen ligt. Daarom geef ik mijn studenten veel tips om op een leuke manier Frans te leren; leuke series op Netflix, muziek, en nog veel meer!

9,8/10

Beauvechain
Vertaler Frans-Italiaans
Master, Erasmushogeschool Brussel

Nederlands

Jordy

Kortenberg

Master

KU Leuven

Vertalen: Nederlands, Engels en Russisch

Bijles Nederlands met Jordy

Ik geef graag bijles omdat ik graag nieuwe mensen leer kennen, mijn kennis graag doorgeef en andere mensen heel graag help. De ervaringen bij het bijles geven zijn steeds positief geweest voor mij.

9,5/10

Kortenberg
Vertalen: Nederlands, Engels en Russisch
Master, KU Leuven

Nederlands

Mia

Tielt-Winge

Bachelor

Heilig Hartinstituut Heverlee

Scundair Onderwijs: Nederlands, Engels en geschiedenis

Bijles Nederlands met Mia

Lesgeven is een passie en dat verleer je niet. Het geeft mij ook een goed gevoel als mijn studenten de leerstof begrijpen.

8,7/10

Tielt-Winge
Scundair Onderwijs: Nederlands, Engels en geschiedenis
Bachelor, Heilig Hartinstituut Heverlee

Nederlands

Jade

Leuven

Bachelor

UCLL

Sociale Readaptatiewetenschappen

Bijles Nederlands met Jade

Wat mij persoonlijk motiveert om bijles en begeleiding te geven is enerzijds omdat ik dit doe vanuit passie, maar anderzijds ook omdat ik het fijn vind om anderen te helpen en resultaten en doelen samen te bereiken. Ik heb bijleshuis leren kennen via de Ku Leuven en was direct geïnteresseerd. Voordat ik bijleshuis leerde kennen heb ik al bijles gegeven aan kinderen, jongeren en studenten.

8,3/10

Leuven
Sociale Readaptatiewetenschappen
Bachelor, UCLL

Nederlands

Alexandra

Leuven

Master

Vrije Universiteit Brussel

Taal- en Letterkunde: Frans-Nederlands

Bijles Nederlands met Alexandra

Ik leer zelf enorm graag. Ook vind ik het uitdagend om complexe informatie te vereenvoudigen. Ik lees veel over psychologie, leermethoden en ADHD. Ik geef naast de taalvakken ook piano- en muziekles. Mijn opa begreep 21 talen, vandaar dat ik zoveel mogelijk talen wil leren!

9/10

Leuven
Taal- en Letterkunde: Frans-Nederlands
Master, Vrije Universiteit Brussel

Nederlands

Kaat

Mechelen

Master

KU Leuven

Logopedische en Audiologische Wetenschappen

Bijles Nederlands met Kaat

Ik heb vier jaar gewerkt als logopediste. Daarbij hielp ik kinderen van de lagere en middelbare school met het verwerken van de leerstof van op school. We oefenden samen vooral talen en wiskunde. In mei 2018 heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben ik gestart als zorgpartner in de thuiszorg. Ik mis echter toch het samenwerken met de kinderen en jongeren. Daarom engageer ik me graag via BijlesHuis om leerlingen te begeleiden die het moeilijk hebben op school.

9,5/10

Mechelen
Logopedische en Audiologische Wetenschappen
Master, KU Leuven

Nederlands

Sanne

Putte

Master

Vrije Universiteit Brussel

Bedrijfskunde

Bijles Nederlands met Sanne

Ik breng graag kennis over aan anderen, dat geeft me veel voldoening!

8,7/10

Putte
Bedrijfskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel

Nederlands

Hanna

Leuven

Master

KUL Leuven (Campus Brussel)

Toegepaste Taalkunde

Bijles Nederlands met Hanna

Zelf ben ik gepassioneerd door Nederlands en Engels en wil ik die passie graag omzetten naar hulp.

Leuven
Toegepaste Taalkunde
Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

Nederlands

Tina

Evere

Master

VUB

Bestuurswetenschappen

Bijles Nederlands met Tina

Over het algemeen geef ik graag les, ik vind er plezier in om de leerlingen mee te nemen op ontdekkingstocht; ik pas mijn pedagogie aan aan de leerling. De bijlessen die ik reeds gaf, waren zeer motiverend, want de leerlingen die ik begeleidde slaagden allen. Ik ben zelfs ooit, toen ik 30 was, nog terug opgebeld door ouders, voor de begeleiding van een "achterkomer", terwijl ik de 2 dochters 10 jaar tevoren les had gegeven in het Nederlands!

10/10

Evere
Bestuurswetenschappen
Master, VUB

Nederlands

Heleen

Leuven

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Educatieve Nederlands-Engels

Bijles Nederlands met Heleen

Heleen heeft een bachelor Taal- en Letterkunde: Engels-Nederlands en een Master Bedrijfscommunicatie. Ze geeft graag Nederlands en Engels aan jongeren en volwassenen. Verder heeft ze ervaring met kinderen en jongeren als hoofdanimator.

Leuven
Educatieve Nederlands-Engels
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Emma uit Steenokkerzeel

  Student 1ste leerjaar zoekt begeleiding bij Nederlands. Haar moedertaal is Turks. Ze heeft de basis mee, maar wil haar Nederlands verbeteren.

 • Seppe uit Zaventem

  Leerlinge 3e leerjaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Ze gaat naar een Nederlandstalige school, maar thuis wordt er Frans gesproken. Haar moeder geeft aan dat het niveau van de … Lees meer

 • Sarah uit Vilvoorde

  Leerlinge 5e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands als aanvulling op de OKAN-lessen.

 • Maxime uit Vilvoorde

  Maxime zit in het 2de middelbaar ASO en zou graag hulp hebben bij Nederlands.

 • Olivier uit Evere

  Leerlinge 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

 • Chiffany uit Leuven

  Leerling 1e middelbaar ASO heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Hij behaalde 42% op zijn laatste examen. Hij wordt thuis drietalig opgevoed, wat de achterstand kan verklaren.

 • Emma uit Kraainem

  Leerling 2e middelbaar ASO heeft begeleiding nodig bij Nederlands en het studeren. Zijn ouders zijn Franstalig en hij heeft niet echt een goede studiemethode. Zijn moeder geeft aan dat … Lees meer

 • Nikki uit Sint-Pieters-Woluwe

  Leerling 2de middelbaar (moderne talen-wetenschappen) met concentratiestoornis heeft begeleiding nodig bij Nederlands (examen eind juni). Onderwerpen: grammatica, zinsontleding en woord… Lees meer

 • Diyar uit Heist-op-den-Berg

  Meisje in de 3de kleuterklas heeft algemene begeleiding nodig bij Nederlands. De papa is anderstalig en heeft Nederlands niet als moedertaal, waardoor het moeilijk is om zijn dochter te… Lees meer

 • Lianne uit Bonheiden

  Student 3de middelbaar Economische Wetenschappen wenst begeleiding bij het vak Nederlands. Vorig jaar had hij hier ook al wat moeilijkheden mee. Moeilijkheden liggen vooral bij woordens… Lees meer

 • Zych uit Bertem

  Leerling 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands en bij het huiswerk. Thuis wordt er geen Nederlands gesproken (wel Spaans en Italiaans), en de leerling verstaat niet alles… Lees meer

 • Daniel uit Grimbergen

  Leerling 3de leerjaar zoekt hulp bij Nederlands. Hij spreekt Roemeens thuis met het gezin, en de mama merkt dat er toch nog wat achterstand is. Hij heeft op zich goeie punten. Vooral fo… Lees meer

 • Marije uit Watermaal-Bosvoorde

  Franstalige leerling 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Hij gaat naar een Nederlandstalige school en wenst ondersteuning bij het schrijven (creëren van structuur) en … Lees meer

 • Jessica uit Vilvoorde

  Franstalige leerling 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands, vnl. taalbeschouwing (zinsontleding).

 • Esther uit Zemst

  Franstalige leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Het gaat om taalbeschouwing en samenvattingen maken, maar ook het begrijpen van de opgave bij een toets.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Uiteraard. Het leeuwendeel van onze bijlessen gaat zelfs door aan huis. Als je een aanvraag indient, contacteren we onze docenten uit regio Herent en vragen we wie bijles Nederlands aan huis kan geven bij jullie. Verkiezen jullie een andere locatie, zoals online, op school, of bij de docent thuis, kan dat ook.
Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles Nederlands kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Herent. Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles Nederlands dat ook.
Eén gemiddelde prijs per uur voor bijles Nederlands bestaat eigenlijk niet, omdat de tarieven afhankelijk zijn van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de ervaring en de achtergrond van de bijlesdocent uit Herent, het aantal uur dat je graag bijles Nederlands wil, en het niveau van de begeleiding. Je vindt alle informatie over de tarieven op onze tarievenpagina.

Top bijlesaanvragen

bijlesleraar gezocht, Nederlands bijles in Herent, bijles thuis, bijles juf, Nederlands bijles gezocht in Herent, bijles Nederlands in de buurt van Herent, bijles Nederlands geven in Herent, bijles Nederlands, bijlessen aan huis