Bijles Nederlands in Begijnendijk

Verbeter je Nederlands vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Nederlands

Sarah

Rotselaar

Master

UGent

management en beleid in de gezondheidszorg

Bijles Nederlands met Sarah

Ken jij iets van grow set mindfix? Ik wel! :-)

Rotselaar
management en beleid in de gezondheidszorg
Master, UGent

Nederlands

Inge

Rotselaar

Master

KULeuven

Rechten

Bijles Nederlands met Inge

Lesgeven sluit aan bij mijn eigen persoonlijkheid en gaat me daarom moeiteloos af. Het voelt nooit als werken. Tijdens mijn carrière als jurist voelden de dagen dat ik opleiding gaf, aan als ontspanning. Ik vind het heel fijn om complexe zaken uit te leggen van a tot z en mensen te zien groeien met die kennis. Sinds augustus 2019 werk ik als freelancer en ben ik actief op zoek naar opdrachten als trainer, coach en copywriter. Bijleshuis leerde ik kennen via een post op Facebook. Het online platform en de transparantie omtrent de beschikbare lesopdrachten spreken me zeer aan.

Rotselaar
Rechten
Master, KULeuven

Nederlands

So

Aarschot

Master

KULeuven

Romaanse Taal- en Letterkunde

Bijles Nederlands met So

De individuele aanpak is een leuke afwisseling in mijn loopbaan. Je kan de student echt naadloos opvolgen en ook meer inspelen op zijn/haar specifieke leerdoelen en interesses.

Aarschot
Romaanse Taal- en Letterkunde
Master, KULeuven

Nederlands

Lorie

Heist-op-den-Berg

Bachelor

Bijles Nederlands met Lorie

Ik geef heel graag bijles, omdat ik zo gepassioneerd ben door talen dat ik er voortdurend mee bezig ben. Ik help mensen graag hun grenzen te verleggen. Ik vind het belangrijk om veel talen te kunnen, omdat je communicatiemogelijkheden dan groeien. Graag geef ik zo mijn kennis door aan anderen.

Heist-op-den-Berg
Bachelor,

Nederlands

Lieze

Rotselaar

Bachelor

Bijles Nederlands met Lieze

Ik breng anderen graag iets bij en vind het leuk om manieren te zoeken om dingen zo simpel mogelijk uit te leggen.

Rotselaar
Bachelor,

Nederlands

Marieke

Heist-op-den-Berg

Master

UGent

in de taal- en letterkunde Frans en Engels

Bijles Nederlands met Marieke

Ik heb ervaring in het lesgeven, maar vind het ook fijn om leerlingen individueel of in groepjes te begeleiden. Vaak geraken ze zo sneller bij hun vooropgestelde doel en hebben ze net dat duwtje in de rug nodig om terug aan te sluiten bij de reguliere lessen. Ik hou van de Franse taal, maar ook de vakken van het lager onderwijs liggen me nog steeds en ik vind het fijn om ook op dit niveau te werken.

Heist-op-den-Berg
in de taal- en letterkunde Frans en Engels
Master, UGent

Nederlands

Emelie

Herselt

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Nederlands met Emelie

Ik heb altijd al een passie voor talen gehad en die is enkel gegroeid sinds ik op uitwisseling naar Honduras ging met de organisatie AFS. Ik was meteen gebeten door het virus en toen ik twee jaar later de kans kreeg om op Erasmus te gaan naar Spanje, nam ik die maar al te graag aan. Op mijn uitwisselingen heb ik leren omgaan met cultuurverschillen en heb ik ontdekt hoe waardevol het is om iemand te hebben die zich inzet om je de lokale taal te leren. Ondertussen ben ik mijn Thaise gastzus en mijn Mexicaanse vriend Nederlands aan het leren, en daardoor besefte ik dat ik heel graag talen leer aan anderen, en hen vooral enthousiast wil maken voor een andere taal en cultuur. Ik begin nu aan mijn laatste jaar hoger onderwijs, namelijk de master Vertalen, met als talencombinaties Engels, Spaans en Nederlands.

Herselt
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Nederlands

Quinten

Heist-op-den-Berg

Bijles Nederlands met Quinten

Ik kan niet wachten om mijn reeds vergaarde talenkennis over te dragen op studenten die moeilijkheden ondervinden met vreemde talen of het Nederlands zelf!

Heist-op-den-Berg

Nederlands

Tom

Ramsel

PhD

KU Leuven

biochemistry and biotechnology

Bijles Nederlands met Tom

Ik vind het boeiend om diepgaande kennis van zaken op te doen en deze door te geven.

Ramsel
biochemistry and biotechnology
PhD, KU Leuven

Nederlands

Danny

Aarschot

Bijles Nederlands met Danny

Van opleiding ben ik leraar Nederlands, Engels en Duits. Destijds heb ik na een jaar les te geven, bij gebrek aan openstaande uren in het onderwijs, gekozen voor een carrière in het bedrijfsleven. De "goesting" om les te geven is echter altijd wel gebleven. Ik heb bijvoorbeeld tijdens mijn loopbaan bij de bank opleiding gegeven aan nieuwe medewerkers en in mijn vrije tijd gaf ik les als muziekleraar. Nu zet ik nog een stap verder via het geven van bijlessen. Gezien mijn opleiding geef ik Nederlands, Engels of Duits, maar door mijn ervaring in de financiële wereld behoren ook vakken zoals rekenen, leren werken met een computer of zoiets als ‘wegwijs in financiën’ tot de mogelijkheden.

Aarschot