Bijles Frans in Begijnendijk

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Tania

Duffel

Professioneel / Volwassen

Sint-Lodewijk Antwerpen

Secretariaat Moderne Talen

Bijles Frans met Tania

Vanaf mijn twaalf jaar ben ik zelf ook veel op Franse cursus geweest. Zo heb ik ook geleerd hoe je best een taal aan iemand kunt aanleren.

9,3/10

Duffel
Secretariaat Moderne Talen
Professioneel / Volwassen, Sint-Lodewijk Antwerpen

Frans

Liliane

Herenthout

Bachelor

Onze Lieve Vrouwinstituut Berchem

Lerarenopleiding

Bijles Frans met Liliane

Na vele jaren voor de klas te staan, ben ik gemotiveerd om opnieuw les te geven. Uit ervaring weet ik dat Frans en geschiedenis knelpunten zijn in de lagere school en de eerste jaren van het secundair onderwijs. Ik voel mij geroepen om kinderen en jongeren bij te staan bij moeilijkheden en te motiveren om beter te scoren bij deze vakken.

9,4/10

Herenthout
Lerarenopleiding
Bachelor, Onze Lieve Vrouwinstituut Berchem

Frans

Lucille

Leuven

Bachelor

HoGent

in de Biomedische Laboratoriumtechnologie

Bijles Frans met Lucille

Ik help graag studenten die het moeilijker hebben met een bepaald vak om het beter te begrijpen en hun hierdoor meer zelfvertrouwen te geven.

8/10

Leuven
in de Biomedische Laboratoriumtechnologie
Bachelor, HoGent

Frans

Alexandra

Leuven

Master

Vrije Universiteit Brussel

Taal- en Letterkunde: Frans-Nederlands

Bijles Frans met Alexandra

Ik leer zelf enorm graag. Ook vind ik het uitdagend om complexe informatie te vereenvoudigen. Ik lees veel over psychologie, leermethoden en ADHD. Ik geef naast de taalvakken ook piano- en muziekles. Mijn opa begreep 21 talen, vandaar dat ik zoveel mogelijk talen wil leren!

9/10

Leuven
Taal- en Letterkunde: Frans-Nederlands
Master, Vrije Universiteit Brussel

Frans

Catherine

Nijlen

Bachelor

Managementschool Antwerpen

Personal Trainer

Bijles Frans met Catherine

Bijles geven boeit me, omdat ik de evolutie graag zie in leerlingen!

9,5/10

Nijlen
Personal Trainer
Bachelor, Managementschool Antwerpen

Frans

Amber

Keerbergen

Professioneel / Volwassen

Vertalersvakschool

Intensieve cursus literair vertalen Engels-Nederlands

Bijles Frans met Amber

Ik geef graag bijles in taalvakken omdat veel leerlingen het moeilijk vinden om een taal te leren in de klas. Als volwassene merk ik dat mijn leeftijdsgenoten vaak nog steeds bang zijn om Frans of Engels te spreken. Iedereen leert aan zijn eigen tempo, dus ik geef leerlingen met moeilijkheden de tijd die hun leerkrachten niet altijd hebben. Taal is immers zo belangrijk.

10/10

Keerbergen
Intensieve cursus literair vertalen Engels-Nederlands
Professioneel / Volwassen, Vertalersvakschool

Frans

An

Bonheiden

Master

KULeuven

in de Taal-en Letterkunde Engels-Frans

Bijles Frans met An

Ik heb altijd wel ergens een student gehad die ik bijwerkte na de schooluren. Meestal was dat voor het vak Frans. Veel leerlingen ervaren dit vak als moeilijk, waardoor de motivatie verdwijnt en leerlingen een achterstand opbouwen die uiteindelijk onoverkomelijk lijkt. Het is fijn om iemand te kunnen geruststellen en te begeleiden naar een succeservaring.

Bonheiden
in de Taal-en Letterkunde Engels-Frans
Master, KULeuven

Frans

Marleen

Leuven

Bachelor

Rega School Leuven

Medisch Secretariaat

Bijles Frans met Marleen

Ik hou van persoonlijke contacten en ben enorm gemotiveerd om mijn studenten te doen slagen.

Leuven
Medisch Secretariaat
Bachelor, Rega School Leuven

Frans

Charlotte

Leuven

Bachelor

Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Frans met Charlotte

Door anderen te helpen kan ik mijn vrije tijd nuttig besteden. Mijn passie voor de Franse taal is heel groot en die wil ik doorgeven!

Leuven
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

Frans

Camila

Leuven

Derde graad

Lycée La Condamine

Economische en sociale wetenschappen

Bijles Frans met Camila

Zien dat iemand kan bijleren dankzij mijn hulp is een geweldig gevoel. Als iemand die zelf op een bepaald moment een taal aan het leren was, vind ik het boeiend om mijn kennis door te geven aan iemand anders die met mijn hulp kan bijleren. Ik heb al zelfstandig Spaanse bijlessen gegeven en vond het een leerrijke en boeiende ervaring. Ik ben enthousiast om het verder te doen.

Leuven
Economische en sociale wetenschappen
Derde graad, Lycée La Condamine

Studenten die we al konden helpen

 • Levi uit Putte

  Leerling (7 jaar) heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij heeft reeds anderhalf jaar gevolgd op een Franse school in Kiev, maar wil vooral zijn mondelinge vaardigheden onderhouden. Daarn… Lees meer

 • Elise uit Bonheiden

  Leerlinge in het 3de middelbaar richting Humane Wetenschappen heeft nood aan algemene studiebegeleiding en extra hulp bij Frans. Ze studeert veel voor Frans, maar de resultaten zijn nie… Lees meer

 • Leen uit Lier

  Leerlinge uit het 4de middelbaar Economie heeft nood aan bijles Frans.

 • Bruce uit Herentals

  Bruce zit in het eerste jaar electro mechanica en had graag bijles Frans. De moeder geeft aan dat hij het van buiten leert en niet weet wat hij zegt. Ook het schrijven loopt moeilijk.

 • Karen uit Sint-Katelijne-Waver

  Leerling 2e middelbaar (STEM) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. studiemethode. Hij heeft geen Frans gekregen in het 5e leerjaar, en sindsdien werd nooit meer de basis herhaald op … Lees meer

 • Janne uit Keerbergen

  Bachelorstudent Bedrijfsmanagement Marketing heeft begeleiding nodig in het kader van herexamens voor Frans 1, 2 en 3 (eerste examen op 17 augustus).

 • Ahlam uit Herent

  Leerlinge 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Soaad uit Bonheiden

  Student 3de middelbaar Humane Wetenschappen wenst begeleiding bij Frans. In de lagere school is ze veranderd van school, waardoor ze een jaartje achterstand had bij de Franse taal. Het … Lees meer

 • Alexander uit Berlaar

  Kindje van 4de leerjaar zou graag hulp hebben bij Frans. Hij heeft autisme waardoor het voor de ouders niet gemakkelijk is om Frans aan te leren. Ze zoeken dus extra hulp om hem te help… Lees meer

 • Carl uit Tremelo

  Leerlinge 3e middelbaar (Economie-Moderne Talen) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. studiemethode. De leerkracht op school is Franstalig en de leerlinge verstaat niet alle uitleg v… Lees meer

 • Jeroen uit Heist-op-den-Berg

  Leerling in het 1ste middelbaar richting STEM-Sport heeft nood aan algemene studiebegeleiding en ondersteuning bij Frans. Hij heeft moeite om de woordenschat op een vlotte manier in te … Lees meer

 • Vincent uit Herenthout

  Vincent zit in het 2e middelbaar en heeft moeite met Frans. Graag verkreeg hij een opfrissing van de geziene leerstof zodat hij terug kan bijbenen met de rest van de klas.

 • Nils uit Herent

  Leerlinge 5e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Guzal uit Boortmeerbeek

  Leerlinge 5e middelbaar (Humane) met dyslexie en faalangst heeft begeleiding nodig bij Frans. Ze heeft momenteel een A2-niveau, maar loopt nog steeds vast door onzekerheid.

 • Mathieu uit Bonheiden

  Leerling 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. spreken en schrijven.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Natuurlijk, beide opties zijn mogelijk om bijles te volgen: online of aan huis in Begijnendijk. Online bijles gaat via BijlesHuis door, niet via Zoom of Skype, maar via een eigen platform speciaal ontwikkeld voor bijles. Zo kan je huiswerk en andere documenten van je school uploaden om samen met je bijlesdocent te bespreken. Er is een whiteboard, screenshare, videochat en veel meer. Ook kan je de bijlessen Frans achteraf terugkijken. Lees hier alles over online bijles.

Het grootste deel van onze bijlessen Frans gaan aan huis door, maar jij kiest uiteraard. De bijles Frans kan aan huis in Begijnendijk plaatsvinden of online via ons leerplatform. Soms gaan de bijlessen ook door in de bibliotheek of op school. Wij regelen wat voor jou het handigst is!
BijlesHuis vindt het belangrijk om eerlijke tarieven te rekenen. Daarom betaal je voor bijles Frans in Begijnendijk een prijs die afhankelijk is van de docent waarmee je in zee gaat: een junior, senior of professionele docent. Daarnaast bepalen het aantal bijlessen en de moeilijkheidsgraad van de begeleiding mee het tarief. Zo houden we bijles Frans zo toegankelijk mogelijk! Graag meer info? Bekijk onze tarieven hier.

Top bijlesaanvragen

privéles Frans, Frans bijles aan huis in Begijnendijk, bijles Frans middelbaar, privé lessen, Frans bijles gezocht in Begijnendijk, betaalbare bijles, studiebegeleiding middelbaar, bijles in het Engels, bijlesdocent Frans in Begijnendijk