Bijles Wiskunde in Begijnendijk

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Sebastiaan

Leuven

Master

KU Leuven

industriële wetenschappen: elektromechanica

Bijles wiskunde met Sebastiaan

Sebastiaan behaalde een master in de Industriële Wetenschappen: Elektromechanica met als specialisatie Intelligent Mobility, een richting die focust op digitale transformatie en automatisatie van productieprocessen. Momenteel is hij werkzaam als engineering consultant in een consultancy bedrijf. Sebastiaan geeft graag bijles omdat hij iedereen de kans wil geven om mits enkele inspanningen zijn/haar studiedoel te bereiken.

9,2/10

Leuven
industriële wetenschappen: elektromechanica
Master, KU Leuven

wiskunde

Margot

Berlaar

Master

KUL Antwerpen

Business Administration

Bijles wiskunde met Margot

Margot is handelsingenieur en leerkracht. Daarnaast heeft ze ervaring met bijlessen wiskunde, economie en algemene studiebegeleiding.

9,5/10

Berlaar
Business Administration
Master, KUL Antwerpen

wiskunde

Hannelore

Leuven

Master

KU Leuven

revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Bijles wiskunde met Hannelore

Ik help studenten graag met moeilijkheden met wiskunde en wetenschappen. Het geeft mij voldoening om te zien wanneer ze de materie snappen en ik hen heb kunnen helpen.

9,3/10

Leuven
revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
Master, KU Leuven

wiskunde

Lore

Laakdal

Master

KU Leuven

Industrieel Ingenieur in de Biowetenschappen optie Voedingsindustrie

Bijles wiskunde met Lore

Studenten die extra ondersteuning wensen, dienen geholpen te worden. Graag deel ik mijn kennis met deze studenten om hen verder te helpen.

8,8/10

Laakdal
Industrieel Ingenieur in de Biowetenschappen optie Voedingsindustrie
Master, KU Leuven

wiskunde

Barbara

Lubbeek

Master

KU Leuven

Informatiemanagement

Bijles wiskunde met Barbara

Sinds enkele jaren geef ik bijles wiskunde. De leerling helpen waar problemen optreden en op deze manier kennis verruimen en punten verhogen. Dat maakt zowel de leerling als de docent blij.

8,7/10

Lubbeek
Informatiemanagement
Master, KU Leuven

wiskunde

Tamas

Herentals

Master

UGent

Fysica & Sterrenkunde

Bijles wiskunde met Tamas

Bijles geven is iets wat ik vroeger al een paar keer gedaan heb. Het individuele contact tussen mij en de bijlesstudent is iets wat mij enorm aanspreekt, omdat dit beter toelaat om in te spelen op problemen, waar bijles uiteindelijk voor dient. Plus het feit dat ik deze onderwerpen ook graag uitleg, maakt dat bijles geven inderdaad iets is waar ik me graag mee bezig houd.

9/10

Herentals
Fysica & Sterrenkunde
Master, UGent

wiskunde

Filip

Leuven

Master

KU Leuven

Handelsingenieur

Bijles wiskunde met Filip

Ik ben begonnen als docent en het "virus" van lesgeven heeft mij nooit meer verlaten. Ik geef dan ook met heel veel plezier bijlessen in wiskunde en statistiek aan zij die het nodig hebben.

8,5/10

Leuven
Handelsingenieur
Master, KU Leuven

wiskunde

Furgan

Leuven

Master

KUL Leuven

in de geneeskunde

Bijles wiskunde met Furgan

Zelf ben ik student geneeskunde. Bijles voor de wetenschappelijke vakken is geen enkel probleem. Bovendien begeleid ik studenten aan de universiteit die moeilijkheden hebben met wetenschappelijke vakken van de opleiding biomedische wetenschappen. Ook ben ik zeer goed in Frans en help graag studenten die er moeilijkheden mee hebben.

9/10

Leuven
in de geneeskunde
Master, KUL Leuven

wiskunde

Arvid

Rotselaar

Master

KULeuven

Industrieel ingenieur ElektroMechanica

Bijles wiskunde met Arvid

Bij mijn job is het nodig dat ik in shiften werk (Vroege-Late) hierdoor heb ik nog vrij veel tijd om andere dingen te doen. Lesgeven heeft mij altijd geboeid maar nooit de stap durven zetten. Ik hoop hiermee toch een beetje leerkracht te zijn. Ik vind vooral de voldoening die je krijgt als je kan zien dat u leerling het nu wel snapt is geweldig, geeft echt een boost.

8,5/10

Rotselaar
Industrieel ingenieur ElektroMechanica
Master, KULeuven

wiskunde

Robin

Leuven

Master

KU Leuven

fysica - optie onderzoek: theoretische fysica

Bijles wiskunde met Robin

Ik heb voor de opleiding fysica gekozen omdat dit mij sterk interesseert. De kennis die ik in deze opleiding opdoe, wil ik graag delen. Het weten dat iemand met mijn hulp mijn vakgebied beheerst, vind ik een geweldige ervaring. Dit heb ik ook reeds gemerkt bij hulp aan familie of kennissen. Ik zou hier dus graag een vastere bezigheid van willen maken.

10/10

Leuven
fysica - optie onderzoek: theoretische fysica
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Verhasselt uit Tremelo

  Student legt toelatingsproef militaire school af en wil ondersteuning bij wiskunde. Het gaat o.a. om veeltermen, ongelijkheden, vergelijkingen, functies en goniometrie.

 • Annette uit Begijnendijk

  Leerling uit het 6e middelbaar wiskunde-wetenschappen zoekt hulp bij statistiek & goniometrie ter voorbereiding van de toelatingsproef tandheelkunde.

 • Nawal uit Aarschot

  Studente in het 5e jaar Wetenschappen-Wiskunde wenst extra ondersteuning bij wiskunde. Op het kerstexamen behaalde ze slechts 35% en ze wil komend semester deze onvoldoende ophalen. Het… Lees meer

 • Marie & Bernard uit Keerbergen

  Leerlinge (Marie & bernard ) in het 5de middelbaar (Latijn-Wetenschappen) heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Het gaat sinds vorig jaar al minder vlot, waardoor er nood is om de bas… Lees meer

 • Matthias uit Rotselaar

  Leerling in het 4e middelbaar richting Humane Wetenschappen (4u wiskunde) heeft nood aan extra begeleiding bij wiskunde. Op het kerstrapport behaalde hij hiervoor 47% en ook het afstand… Lees meer

 • Koen uit Hulshout

  Student uit het 6e middelbaar TSO wil ondersteuning bij wiskunde. Het gaat louter om rationale functies.

 • Robrecht uit Aarschot

  Student 5e middelbaar wiskunde-wetenschappen (6u wiskunde) zoekt begeleiding bij fysica en wiskunde. Hij kan zich moeilijk concentreren en krijgt al bijles sinds het tweede middelbaar. … Lees meer

 • Xander uit Herselt

  Xander zit in het 1e middelbaar A-stroom en krijgt graag begeleiding bij wiskunde. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Elaine uit Tremelo

  Leerling 4e middelbaar (Latijn-Wiskunde) heeft een intensieve begeleiding nodig bij wiskunde.

 • Miguel uit Rotselaar

  Leerling 5de middelbaar Wiskunde-Wetenschappen (6u wiskunde) zoekt begeleiding bij het vak wiskunde. Het gaat om een systematische begeleiding waarbij de leerstof van in de klas wordt h… Lees meer

 • Caroline uit Rotselaar

  Leerling 5e middelbaar (Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Hij kan zich soms moeilijk concentreren, heeft veel moeite met de vraagstelling op toetsen en wil dus graag … Lees meer

 • Kelly uit Hulshout

  Leerlinge in het 2de middelbaar (TSO) heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Het is altijd een moeilijker vak geweest voor haar en voor de ouders wordt de leerstof ook steeds moeilijke… Lees meer

 • Sophie uit Rotselaar

  Leerling 3de middelbaar zoekt begeleiding bij het vak wiskunde. Het gaat om een systematische begeleiding waarbij de leerstof van in de klas wordt herhaald.

 • Nawal uit Tremelo

  Student 5de middelbaar wenst ondersteuning bij wiskunde, en ook wat bij fysica en chemie. Hij is sinds januari overgegaan van Wiskunde-Wetenschappen 7u naar Sport-Wiskunde 5u. Zijn inze… Lees meer

 • Elaine uit Begijnendijk

  Leerlinge in het 2de middelbaar (B-stroom) heeft extra hulp nodig bij wiskunde. Omwille van een aantal redenen is ze op het einde van vorig schooljaar niet toegelaten in het 2de jaar A-… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Top bijlesaanvragen

privéles Wiskunde, bijles Wiskunde in de buurt van Begijnendijk, bijlesdocent Wiskunde in Begijnendijk, bijles krijgen, Wiskunde bijles aan huis in Begijnendijk, inzicht bijles, bijles door studenten, bijles Wiskunde tarief, bijlesleerkracht