Verbeter je wiskunde vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten wiskunde uit Bekkevoort! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

wiskunde

Jolien

Halen

Master, KULeuven

Bijles wiskunde met Jolien

Tijdens mijn schoolcarrière heb ik gezien hoe belangrijk het kan zijn om goede begeleiding te krijgen, en wat voor verschil een leerkracht kan maken voor zijn/haar studenten. Lesgeven en zaken uitleggen is dan ook iets wat ik altijd graag gedaan heb, vooral wetenschappelijke vakken aangezien ik hier uiteraard ook een sterke interesse in heb en graag anderen enthousiast wil maken.

Halen
Biomedische Wetenschappen
Master, KULeuven

wiskunde

Jensen

Scherpenheuvel-Zichem

Master, K.U.Leuven

Bijles wiskunde met Jensen

Ik ben Bio-ingenieur (katalytische technologie) van opleiding en werk als projectmanager internationale zaken in Brussel, in een drietalige omgeving. Ik geef reeds 7 jaar bijlessen wiskunde, wetenschappen, algemene studiebegeleiding en Engels.

Scherpenheuvel-Zichem
Bio-ingenieur, Katalytische Technologie
Master, K.U.Leuven

wiskunde

Lucas

Diest

Derde graad, UGent

Bijles wiskunde met Lucas

Ik ben een student Wiskunde 2e bachelor aan de Ugent en ben gepassioneerd door het uitleggen van moeilijke concepten.

Diest
Derde graad, UGent

wiskunde

Mathias

Linter

None

Bijles wiskunde met Mathias

Ik wil na mijn opleiding (Toegepaste ingenieurswetenschappen aan de Uantwerpen) nog een opleiding doen voor leerkracht. Langs deze weg hoop ik ervaring op te doen.

Linter

wiskunde

Johnny

Tienen

Bachelor, KU Leuven

Bijles wiskunde met Johnny

Ik heb een vaste baan bij KU Leuven. Momenteel ben ik al zelfstandige bijlesgever . Ik geef vooral wiskunde , economie en fysica tot de 2de graad van de middelbare school. Eveneens voorzie ik huiswerkbegeleiding voor het lager onderwijs. Momenteel is er nog plaats in mijn agenda om nog leerlingen bij te nemen.

Tienen
Mechanica-elektriciteit
Bachelor, KU Leuven

wiskunde

Sander

Scherpenheuvel-Zichem

Master, K.U. Leuven

Bijles wiskunde met Sander

Om terug een beetje feeling te krijgen met de wiskunde van het middelbaar en om centjes bij te verdienen. Na mijn bachelor wiskunde ben ik Verzekeringen gaan studeren. Toch heb ik nog een beetje heimwee naar de wiskunde. Daarom zou ik graag bijles geven.

Scherpenheuvel-Zichem
Bachelor Wiskunde + Master verzekeringen (nu)
Master, K.U. Leuven

wiskunde

liesbeth

Diest

None

Bijles wiskunde met liesbeth

Bijles geven leunt aan bij mijn studies. Ik kan dit ook combineren met mijn huidige job. Ik help graag anderen tot inzichten komen en werk graag individueel.

Diest

wiskunde

Wim

Scherpenheuvel

None

Bijles wiskunde met Wim

Tijdens mijn opleiding aan de KUL volg ik ook minor onderwijs, wiskunde-onderwijs interesseert mij enorm hard. Ik volg dus theoretische vakken over onderwijs en ik zou deze graag in de praktijk omzetten door middel van bijles te geven. Ik hoor mensen vaak zeggen dat wiskunde hun niet veel interesseert of zelfs dat ze het helemaal niet leuk vinden. Dat is volgens mij bijna altijd de schuld van de leraar, met andere woorden, iedereen kan wiskunde leuk vinden als het op de juiste manier gegeven wordt. Het probleem is dat deze manier niet echt bij veel oudere leerkrachten gekend is. Enfin, ik ben een beetje aan het afwijken. Ik heb dus een eigen visie op wiskunde-onderwijs en ik denk er veel over na. Ik denk dat de ervaring als bijlesgever mijn inzicht in het wiskunde-onderwijs zal verbeteren en dat is momenteel iets waar ik erg hard achter zoek. Ik ben natuurlijk heel graag bezig met wiskunde en ik vind het ook erg leuk om het uit te leggen aan iemand.

Scherpenheuvel

wiskunde

Maarten

Houwaart

Master, Vrije Universiteit Brussel

Bijles wiskunde met Maarten

- Jongeren verder helpen. - Jongeren motiveren. - Jongeren iets bijbrengen. - Jongeren zien groeien.

Houwaart
Master of science in de bedrijfskunde + professionele bacelor in het onderwijs: economie en geschiedenis
Master, Vrije Universiteit Brussel

wiskunde

Stijn

Tielt-Winge

None

Bijles wiskunde met Stijn

In mijn huidige job als consultant mis ik mijn vakspecifieke inhoud. Ik draag wetenschappen nog steeds in mijn hart en zou graag binnen deze bijlessen een uitlaatklep vinden om deze passie te delen met jongeren.

Tielt-Winge