Verbeter je Grieks vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Grieks uit Bekkevoort! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Grieks

Ann

Mechelen

Master, KULeuven

Bijles Grieks met Ann

Ik stond meer dan 29 jaar fulltime voor de klas (voornamelijk derde graad ASO, TSO en BSO) met heel veel plezier en passie. Nu ik op vervroegd pensioen ben gesteld, wil ik me nuttig blijven maken en mijn jarenlange ervaring blijven doorgeven. Ik heb heel veel eindwerken begeleid alsook de bachelor- en masterproeven van mijn eigen kinderen.

Mechelen
Godsdienstwetenschappen/ baccalaureaat Theologie
Master, KULeuven

Grieks

Erin

Leuven

Bachelor, kuleuven

Bijles Grieks met Erin

Van kleins af aan heb ik altijd gezegd dat ik leraar wilde worden. Op dit moment ben ik dan ook bezig met mijn lerarenopleiding. Bijles geven vind ik een mooie aanzet en een goede mogelijkheid om ervaring op te doen met het begeleiden van leerlingen.

Leuven
Bachelor, kuleuven

Grieks

Sandra

Edegem

Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Bijles Grieks met Sandra

Met de lerarenopleiding, die ik nu volg, heb ik echt mijn roeping gevonden. Onderwijzen en mensen helpen door hen iets nieuws bij te brengen, is waar ik voor leef. Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik soms naar het buitenland, en dat heeft zijn kostprijs. Daarom wil ik ervoor werken, om op reis te kunnen gaan en mijn vrijwilligerswerk vol te houden. En werken doe ik dan liefst in de sector waar ik mij het meest thuisvoel: het onderwijs.

Edegem
Lerarenopleiding secundair Frans en Latijn
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Grieks

Ann

Antwerpen

Master, UA

Bijles Grieks met Ann

Naast mijn job als leerkracht in het secundair onderwijs zou ik graag ook privélessen geven. Ik heb dit vroeger ook als studente gedaan en zou hier graag opnieuw mee starten.

Antwerpen
Specifieke Lerarenopleiding
Master, UA

Grieks

Hanne

Leuven

None

Bijles Grieks met Hanne

Ik heb altijd al geweten dat ik later leerkracht wil worden. Ik vind het namelijk zeer boeiend om met jongeren te werken en hen dingen bij te leren. Na mijn opleiding egyptologie ben ik dan ook van plan om een bijkomend jaar lerarenopleiding te volgen. Omdat ik binnen de egyptologie kon kiezen voor de minor oudheid, heb ik dan ook de juiste kennis om studenten alles te leren over het oude Egypte, Griekenland, Rome en het Oude Nabije Oosten. In mijn minor kon ik een keuzetaal kiezen. Omdat ik in het middelbaar ook Grieks gevolgd heb en deze taal toen al erg interessant vond, heb ik voor Grieks gekozen.

Leuven

Grieks

Sara

Herentals

Master, KULeuven Master Taal- en Letterkunde + SLO

Bijles Grieks met Sara

Als leerkracht heb ik de laatste jaren al heel wat ervaring opgedaan in verschillende scholen met hun eigenheden. Elke dag opnieuw probeer ik de passie voor de klassieke talen, die ik destijds van mijn leerkrachten heb mogen ontvangen, door te geven aan jongeren. Het spreekt me heel erg aan om leerlingen in kleine groepen of individueel te begeleiden om zo heel precies te kunnen inspelen op hun noden. Het is voor mij immers erg belangrijk ervoor te zorgen dat alle leerlingen de kans krijgen om hun interesse en talenten te ontdekken en hun analytisch vermogen aan te scherpen. Vanuit deze bezorgdheid heb ik vorig schooljaar een verdiepende opleiding zorgverbreding en remediëring afgerond. Omdat ik overtuigd ben van het nut van levenslang bijleren, wil ik ook graag elke mogelijkheid om mij verder te bekwamen, aangrijpen.

Herentals
Master, KULeuven Master Taal- en Letterkunde + SLO

Grieks

Leen

Begijnendijk

None

Bijles Grieks met Leen

Het is fijn om kinderen die onzeker zijn in een bepaald vak te zien groeien doorheen je lessen.

Begijnendijk

Grieks

Franjeska

Genk

None

Bijles Grieks met Franjeska

Ik kom uit Griekenland en ik heb al 15 jaren in een Griekse school gegaan. Het is mijn moedertaal en daarom denk ik dat het gaat makkelijk voor mij zijn om de taal onder te wijzen En over Engels, ik heb een diploma gehaalt, Lower - Michigan genoemd, en dat bevat genoeg kennis om engels te spreken en om anderen te helpen

Genk

Grieks

Jef

Nijlen

None

Bijles Grieks met Jef

Ik heb een heel erg brede interesse en zat zelf steeds erg geboeid op de schoolbanken. Vandaar wil ik mijn enthousiasme en kennis overbrengen aan anderen terwijl ik moeilijke zaken op een duidelijke manier uitleg.

Nijlen

Grieks

Heleen

Houwaart

None

Bijles Grieks met Heleen

Ik zou graag bijles geven om leerlingen persoonlijk te helpen bij hun problemen met Latijn/Grieks.

Houwaart