Verbeter je Spaans vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Spaans uit Bekkevoort! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Spaans

Sigrid

Leuven

Master, KUL

Bijles Spaans met Sigrid

Het lijkt me een erg leuke bijverdienste door mensen te helpen bij hun studies en inmiddels mijn eigen kennis te verfrissen en up-to-date te houden.

Leuven
arbeids en organisatiepsychologie / Klinische psychologie
Master, KUL

Spaans

Emelie

Herselt

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Spaans met Emelie

Ik heb altijd al een passie voor talen gehad en die is enkel gegroeid sinds ik op uitwisseling naar Honduras ging met de organisatie AFS. Ik was meteen gebeten door het virus en toen ik twee jaar later de kans kreeg om op Erasmus te gaan naar Spanje, nam ik die maar al te graag aan. Op mijn uitwisselingen heb ik leren omgaan met cultuurverschillen en heb ik ontdekt hoe waardevol het is om iemand te hebben die zich inzet om je de lokale taal te leren. Ondertussen ben ik mijn Thaise gastzus en mijn Mexicaanse vriend Nederlands aan het leren, en daardoor besefte ik dat ik heel graag talen zou leren aan anderen, en hen vooral enthousiast maken voor een andere taal en cultuur. Ik begin nu aan mijn laatste jaar hoger onderwijs, namelijk de master Vertalen met als talencombinaties Engels, Spaans en Nederlands.

Herselt
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Spaans

Tom

Zelem (Halen)

None

Bijles Spaans met Tom

Bijverdienste, dienstbaarheid.

Zelem (Halen)

Spaans

Quinten

Heist op den Berg

None

Bijles Spaans met Quinten

Ik kan niet wachten om mijn reeds vergaarde talenkennis over te dragen op studenten die moeilijkheden ondervinden met vreemde talen of het Nederlands zelf. Als student Toegepaste Taalkunde ben ik in mijn eerste jaar met glans geslaagd en begin ik eind september aan mijn tweede bachelorjaar.

Heist op den Berg

Spaans

Melanie

Leuven

Bachelor, Hogeschool Thomas More Antwerpen

Bijles Spaans met Melanie

Beste, Mijn naam is Wouters Melanie, 23 jaar en ik studeer toegepaste psychologie in Antwerpen met het oog op erna te werken als leerlingenbegeleider. Bijles geven ligt dus heel hard in de lijn van mijn studiekeuze en mijn latere job. Ik geef reeds 3 jaar met enorm veel plezier les aan kinderen tussen 8 en 16 jaar maar heb nog nooit voor een bureau gewerkt. Wat mijn cv betreft vond ik het dan ook tijd om 'officieel' bijles te gaan geven aangezien ik volgend jaar afstudeer. Mijn doelgroep zijn lagere schoolkinderen en leerlingen tot en met het 3de middelbaar. Ik werk vanuit het principe dat elke leerling alles kan, mits voldoende geduld. Vaak merk ik ook dat ouders na hun lange werkdagen liever quality time met hun kinderen doorbrengen in plaats van die tijd te spenderen aan huiswerk maken. Lesgeven doe ik met veel voorbereiding zodat ik extra oefeningen kan aanbieden of zodat ik dezelfde leerstof zou kunnen uitleggen vanuit een andere invalshoek.

Leuven
Bachelor, Hogeschool Thomas More Antwerpen

Spaans

Charline

Hasselt

Master, Universiteit Gent

Bijles Spaans met Charline

Ik heb Romaanse talen gestudeerd en voel dat ik de talen mis. Ik heb dus heel veel zin om buiten mijn werkuren taalles te geven! Ik heb in Frankrijk en Argentinië gestudeerd en spreek en schrijf zowel Frans als Spaans dus perfect.

Hasselt
Master, Universiteit Gent

Spaans

Cristina

Leuven

Master, Universiteit van Barcelona (UAB)

Bijles Spaans met Cristina

I have studied Pedagogy and nowadays I am doing the stage of my master "Learning disabilities and speech disorders" in the European School Brussels I, specifically in the Spanish section. Like I work half-time I have still time enough to do other things and like I love my profession I thought that would be a good idea work as a Spanish teacher.

Leuven
Pedagogie Degree and Master in Learning disabilities
Master, Universiteit van Barcelona (UAB)

Spaans

Ella

Aarschot

Bachelor, Kuleuven Campus Antwerpen

Bijles Spaans met Ella

Ik volg de opleiding Toegepaste Taalkunde (Frans en Spaans). Ik heb ook al meerdere taalkampen begeleid als docent.

Aarschot
Bachelor, Kuleuven Campus Antwerpen

Spaans

Joke

Tessenderlo

None

Bijles Spaans met Joke

Een leuke manier om kinderen te helpen en mijn passie op een nuttige manier te gebruiken.

Tessenderlo

Spaans

Julie

Hasselt

None

Bijles Spaans met Julie

Ik ben iemand die graag omgaat met mensen en die graag haar kennis deelt met anderen. Het is een leuk gevoel als je hebt kunnen bijdragen aan het succes van iemand en je die persoon steeds meer ziet groeien en zijn mogelijkheden ziet ontwikkelen.

Hasselt