Verbeter je Duits vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Duits uit Bekkevoort! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Duits

Sam

Leuven

Master, KU Leuven

Bijles Duits met Sam

Het is mijn droom om leerkracht te worden. Al van vroeg af aan stond ik klaar om aan mijn vrienden en klasgenoten de leerstof, die ik onder de knie had, hen uit te leggen. Tijdens mijn Erasmus-verblijf in Keulen heb ik dit dan ook voor het eerst omgezet in een professionele omkadering. Daar was ik tutor correctielezen voor Duitstalige studenten die Nederlands leerden. Zij hebben mij alleen maar meer bevestigd, dat ik les en bijles geven meer dan alleen een opdracht vind.

Leuven
Westerse Literatuur
Master, KU Leuven

Duits

Hannelore

Tienen

Master, KU Leuven

Bijles Duits met Hannelore

Ik wil graag mijn kennis aan anderen doorgeven, omdat talenkennis in onze moderne maatschappij onontbeerlijk is. Bovendien is een goede kennis van het Nederlands ook zeer belangrijk. Door bijles te geven, wil ik ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om zijn talen te verbeteren.

Tienen
Tolken Frans-Duits
Master, KU Leuven

Duits

Sonja

Leuven

Bachelor, Katholieke Hogeschool Leuven

Bijles Duits met Sonja

Ik werk momenteel als zelfstandige coach/trainer. Ik heb als student ook reeds ervaring opgedaan met het geven van bijlessen. Het overdragen van kennis of het naar boven laten komen van reeds aanwezige latente kennis bij de cursist is iets waar ik echt wel zeer goed in ben en vooral ook iets waar ik volop van geniet. Eerlijk gezegd, ik doe het gewoon heel graag. Niets zo fijn als contact maken met de persoon en hem te kunnen begeleiden en te helpen bijleren. En, intussen leer je zelf ook altijd zelf weer bij. Binnen mijn coachingpraktijk bied ik coachingtrajecten en cursussen aan binnen een variëteit aan diensten rond mentale ontwikkeling. Ik zou dit willen aanvullen met het lesgeven in de concrete vakken die ik heb opgegeven. Vakken waar ik een zeer grondige kennis en ervaring in heb opgedaan doorheen mijn leven en loopbaan. Bijles geven zou een mooie combinatie zijn met mijn andere activiteiten en ik ben ervan overtuigd dat ik een echte bijdrage zou kunnen leveren aan elk van de leertrajecten/opdrachten.

Leuven
Talen-Business management
Bachelor, Katholieke Hogeschool Leuven

Duits

Robrecht

Woluwe-Saint-Pierre

Master, K.U. Leuven

Bijles Duits met Robrecht

Ik ben een gepassioneerd leraar die zijn motivatie haalt uit zichtbare leerwinst bij de leerlingen. Door mijn Brusselse achtergrond ben ik het gewoon om om te gaan met leerlingen met diverse achtergronden en motiveringen. Via het geven van bijles kunnen mijn eigen vaardigheden verder verbeteren.

Woluwe-Saint-Pierre
Academische Lerarenopleiding Geschiedenis
Master, K.U. Leuven

Duits

Gitte

Leuven

None

Bijles Duits met Gitte

ik ben gemotiveerd om de mensen bijles te geven en ze te helpen in hun studies. Natuurlijk is een bijverdienste als student ook altijd mooi meegenomen.

Leuven

Duits

Anemoon

Rotselaar

None

Bijles Duits met Anemoon

Een klasgenote van mij geeft bijles aan een jongetje van zes jaar en wij waren hier vandaag over aan het praten. Toen ik zei dat dit mij ook wel heel leuk leek, gaf zij mij deze site. Ik had nog nooit van jullie site gehoord en vond dit een geweldig initiatief, daarom dat ik mij vandaag nog wilde inschrijven. Ik zou het super vinden om in mijn vrije tijd kinderen met leerproblemen te kunnen helpen en hen positief zien te evolueren. Dit zou het kind niet alleen gelukkig maken, maar mij ook!

Rotselaar

Duits

Emiel

Leuven

Derde graad, KU Leuven

Bijles Duits met Emiel

Ik wil graag de kennis die ik heb overbrengen op anderen zodat zij er weer mee verder kunnen in hun schoolloopbaan. Ik heb dit in Nederland ook gehaald en heb er een certificaat voor.

Leuven
VWO C&M
Derde graad, KU Leuven

Duits

Lotte

Aarschot

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Duits met Lotte

Als masterstudente in de Westerse Literatuur (KU Leuven), een opleiding die volgt op de bachelor Taal- en Letterkunde, verdiep ik me graag in de literatuur en grammatica van het Duits en het Frans. Ik interesseer me voor onderwijs en didactiek en start binnenkort met de lerarenopleiding talen. Het geven van bijlessen lijkt me dus ideaal om mijn kennis en taalvaardigheden te delen en studenten op een aangename manier enthousiast te maken voor taal en cultuur. In het secundair onderwijs heb ik voor het vak wiskunde zelf de voordelen van individuele bijlessen kunnen ervaren.

Aarschot
Westerse Literatuur
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Duits

Nancy

Tessenderlo

None

Bijles Duits met Nancy

Hallo, Ik ben van opleiding Lic. vertaler Duits/Frans, werk al een 20 jaar in de privé sector. Wil me nu graag beroepsmatig heroriënteren en zie dit als een unieke kans om mijn taalvaardigheid over te dragen aan jongeren.

Tessenderlo

Duits

Ulyssa

Tielt-Winge

Bachelor, Hogeschool VIVES Tielt

Bijles Duits met Ulyssa

Ik volg momenteel een bacheloropleiding aan de Hogeschool. Ik ben heel graag met kinderen bezig, en bijles is een uitstekende kans om kinderen te helpen en zo ook beter inzicht te krijgen in het kennen en kunnen van kinderen van allerlei leeftijden.

Tielt-Winge
Bachelor, Hogeschool VIVES Tielt