Bijles Duits in Bekkevoort

Krijg vandaag nog bijles Duits op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Duits

Joke

Tessenderlo

Professioneel / Volwassen

Universiteit Antwerpen

specifieke lerarenopleiding

Bijles Duits met Joke

Tijdens mijn studies heb ik veel bijlessen gegeven, zowel langdurige begeleiding als sessies tijdens een kortere periode. Dit gaf steeds veel voldoening omdat ik enerzijds meer tijd had om alles rustig uit te leggen en grondig in te oefenen. Anderzijds kon ik mijn aanpak aanpassen aan wat de leerling nodig had.

9/10

Tessenderlo
specifieke lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, Universiteit Antwerpen

Duits

Matthijs

Balen

Master

HORITO CVO2 Turnhout-Herentals

Lerarenopleiding

Bijles Duits met Matthijs

Ik geef bijles omdat ik jonge mensen graag een handje help. Bovendien vind ik het contact met jongeren en nieuwe onderwijsvormen verrijkend voor mezelf. In het verleden gaf ik al vaker bijles Nederlands en Duits aan oud-leerlingen.

Balen
Lerarenopleiding
Master, HORITO CVO2 Turnhout-Herentals

Duits

Natalie

Leuven

PhD

Peace and Conflict Studies - University of Bradford (UK)

Peace and Conflict Studies

Bijles Duits met Natalie

Ik heb in het verleden altijd graag les gegeven (vooral individuele, one-on-one lessen) en zou graag naast mijn andere bezigheden dit graag opnieuw doen. Ik ben vooral gepassioneerd door talen, en dan vooral het Engels, Spaans, Nederlands en ook Duits. Maar ik heb zelf ook drie thesissen/eindwerken geschreven dus ik heb ook wel wat kennis en ervaring hierin die ik kan delen met studenten.

10/10

Leuven
Peace and Conflict Studies
PhD, Peace and Conflict Studies - University of Bradford (UK)

Duits

Sam

Leuven

Master

KU Leuven

Westerse Literatuur

Bijles Duits met Sam

Het is mijn droom om leerkracht te worden. Al van vroeg af aan stond ik klaar om aan mijn vrienden en klasgenoten de leerstof, die ik onder de knie had, hen uit te leggen. Tijdens mijn Erasmus-verblijf in Keulen heb ik dit dan ook voor het eerst omgezet in een professionele omkadering. Daar was ik tutor correctielezen voor Duitstalige studenten die Nederlands leerden. Zij hebben mij alleen maar meer bevestigd, dat ik les en bijles geven meer dan alleen een opdracht vind.

8,5/10

Leuven
Westerse Literatuur
Master, KU Leuven

Duits

Kato

Leuven

Master

KU Leuven

educatieve in de talen

Bijles Duits met Kato

Ik wil graag mijn passie voor de Duitse en Nederlandse taal en letteren naar de leerlingen overbrengen. De grammaticale aspecten van de beide talen vragen om een heldere uitleg, die ik de leerlingen met veel plezier bijbreng.

Leuven
educatieve in de talen
Master, KU Leuven

Duits

Sam

Leuven

Master

KU Leuven

Taal- en Letterkunde

Bijles Duits met Sam

Ik vind het geweldig om mijn passie en mijn kennis over een vak door te geven aan anderen, en al zeker als ik iemand daarmee kan helpen.

Leuven
Taal- en Letterkunde
Master, KU Leuven

Duits

Lorie

Heist-op-den-Berg

Bachelor

Bijles Duits met Lorie

Ik geef heel graag bijles, omdat ik zo gepassioneerd ben door talen dat ik er voortdurend mee bezig ben. Ik help mensen graag hun grenzen te verleggen. Ik vind het belangrijk om veel talen te kunnen, omdat je communicatiemogelijkheden dan groeien. Graag geef ik zo mijn kennis door aan anderen.

Heist-op-den-Berg
Bachelor,

Duits

Manon

Tienen

Bachelor

Hogeschool PXL

Business and Languages - HR

Bijles Duits met Manon

Het is nooit leuk om het buitenbeentje te zijn bij een vak, zeker niet als de leerkracht verder gaat zonder jou nog meer uitleg te geven. Daar help ik je graag bij!

Tienen
Business and Languages - HR
Bachelor, Hogeschool PXL

Duits

Lauren

Lummen

Derde graad

Campus Lummen

Economie moderne talen

Bijles Duits met Lauren

Ik twijfelde tussen mijn huidige richting en een lerarenopleiding. Twee totaal verschillende dingen, maar beide vind ik ze super interessant! Daarom geef ik heel graag bijles, om toch ook een beetje te kunnen lesgeven en mensen te helpen om beter te scoren of efficiënter te studeren. Samen naar een doel streven en zo een resultaat behalen, is een enorme motivatie en iets waar ik me graag 100% achter zet.

Lummen
Economie moderne talen
Derde graad, Campus Lummen

Duits

Liesbeth

Halen

Master

KU Leuven

SLO Talen Duits - Nederlands

Bijles Duits met Liesbeth

Momenteel sta ik niet meer in het onderwijs, maar ik wil wel blijven lesgeven. Dat heb ik altijd leuk gevonden en aan de reacties van mijn leerlingen en studenten te zien, ben ik er ook goed in. Bijles heb ik al gegeven: NT2 middelbaar en Duits hogeschool.

Halen
SLO Talen Duits - Nederlands
Master, KU Leuven

Veelgestelde vragen

BijlesHuis stopt niet met de geschikte bijlesgever uit Bekkevoort te selecteren tot jij tevreden bent. We regelen alle administratie en betalingen, bundelen alle nodige informatie op één plek en bieden een 100% klikgarantie met je bijlesdocent Duits. Bovendien kan je ons constant bereiken in geval van eender welke vraag. Jouw leerdoelen behalen is onze grootste prioriteit. Laat hier je gegevens achter en we zoeken vrijblijvend de beste docent uit Bekkevoort voor jou!
De meeste bijlessen Duits worden opgestart via een vast proces. Je dient via de website een aanvraag in voor bijles aan huis in Bekkevoort of online. Daarna nemen wij contact op om de hulpvraag in kaart te brengen en de meest geschikte docent Duits te selecteren. Als je met het voorstel akkoord bent, gaat de bijles meteen van start! Meer details en een video met uitleg vind je op deze pagina.
Natuurlijk, beide opties zijn mogelijk om bijles te volgen: online of aan huis in Bekkevoort. Online bijles gaat via BijlesHuis door, niet via Zoom of Skype, maar via een eigen platform speciaal ontwikkeld voor bijles. Zo kan je huiswerk en andere documenten van je school uploaden om samen met je bijlesdocent te bespreken. Er is een whiteboard, screenshare, videochat en veel meer. Ook kan je de bijlessen Duits achteraf terugkijken. Lees hier alles over online bijles.

Top bijlesaanvragen

bijles Duits middelbaar in Bekkevoort, bijles leraar, bijles Duits, Duits bijles gezocht in Bekkevoort, bijles instituut, bijles Duits middelbaar, privé leerkracht, Duits bijles aan huis in Bekkevoort, bijles thuis