Bijles Spaans in Bierbeek

Krijg vandaag nog bijles Spaans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Spaans

Ilse

Beauvechain

Master

Erasmushogeschool Brussel

Vertaler Frans-Italiaans

Bijles Spaans met Ilse

Ik vind het jammer dat zoveel studenten een hekel hebben aan Frans. Het is ook wat logisch: we worden overspoeld door het Engels: muziek, films, series, enz... Frans is een taal die we minder vaak horen en die ons minder vertrouwd op de lippen ligt. Daarom geef ik mijn studenten veel tips om op een leuke manier Frans te leren; leuke series op Netflix, muziek, en nog veel meer!

9,8/10

Beauvechain
Vertaler Frans-Italiaans
Master, Erasmushogeschool Brussel

Spaans

Alexandra

Leuven

Master

Vrije Universiteit Brussel

Taal- en Letterkunde: Frans-Nederlands

Bijles Spaans met Alexandra

Ik leer zelf enorm graag. Ook vind ik het uitdagend om complexe informatie te vereenvoudigen. Ik lees veel over psychologie, leermethoden en ADHD. Ik geef naast de taalvakken ook piano- en muziekles. Mijn opa begreep 21 talen, vandaar dat ik zoveel mogelijk talen wil leren!

9/10

Leuven
Taal- en Letterkunde: Frans-Nederlands
Master, Vrije Universiteit Brussel

Spaans

Katy

Leuven

Master

VUB

Ingenieur in lucht- en ruimtevaart

Bijles Spaans met Katy

Als ingenieur heb ik een voorkeur voor wetenschap, maar kunst, muziek, talen en verschillende culturen boeien mij ook. School moet leuk zijn, en daar wil ik bij helpen!

Leuven
Ingenieur in lucht- en ruimtevaart
Master, VUB

Spaans

Hannah

Leuven

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Multilingual in Linguistics and Literary Studies (Frans & Spaans)

Bijles Spaans met Hannah

Lesgeven is iets wat ik graag doe. Dat heb ik kunnen ondervinden tijdens mijn eerste ervaring als leerkracht Spaans in het avondonderwijs. Het begeleiden van leerlingen in hun leerproces, en te kunnen helpen waar nodig, geeft me enorm veel voldoening. Momenteel heb ik zin om te ervaren wat bijlesgeven kan betekenen voor mij en ben ik erg benieuwd om me te verdiepen in een ander facet van lesgeven. Bovendien plan ik volgend jaar plan om een educatieve master aan te vatten. Met dat vooruitzicht wil ik mijn competentie als leerkracht zo goed mogelijk aanscherpen.

9/10

Leuven
Multilingual in Linguistics and Literary Studies (Frans & Spaans)
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Spaans

Iballa

Leuven

Bachelor

La Guancha

Audiovisuele Productie Technieken

Bijles Spaans met Iballa

Ik heb heel mijn leven veel rondgereisd en in verschillende landen verbleven. Hierdoor heb ik ondervonden dat talenkennis zeer belangrijk is en ik wil zeer graag mensen helpen op dit gebied. Het kunnen bijdragen aan kennisoverdracht en hierdoor waarnemen dat mensen zich comfortabel voelen om naar Spaanstalige landen op reis te gaan of te verhuizen, geeft me een zeer aangenaam gevoel. Eigenlijk motiveert het me zelfs sterker om nog meer mensen te helpen. Alle ervaringen in het bijlesgeven waren zeer positief voor zowel mij als de bijlesnemers. Het maakte me vooral ook gelukkig, waardoor ik altijd streef naar verbetering in mijn lesgeven.

Leuven
Audiovisuele Productie Technieken
Bachelor, La Guancha

Spaans

Nienke

Leuven

Bachelor

Ku Leuven

Taal- en letterkunde

Bijles Spaans met Nienke

Bijles geven is voor mij ideaal, aangezien ik Taal- en Letterkunde studeer en leiding ben bij de Chiro. Het is ook een mooie mogelijkheid zijn om ervaring op te doen in de sector waarin ik later wil werken.

Leuven
Taal- en letterkunde
Bachelor, Ku Leuven

Spaans

Cristina

Leuven

Master

Universiteit van Barcelona (UAB)

Pedagogie Degree and in Learning disabilities

Bijles Spaans met Cristina

I have studied Pedagogy and nowadays I am doing the stage of my master "Learning disabilities and speech disorders" in the European School Brussels I, specifically in the Spanish section. As I work half-time I have still time enough to be a Spanish teacher.

Leuven
Pedagogie Degree and in Learning disabilities
Master, Universiteit van Barcelona (UAB)

Spaans

Daniela

Leuven

Bijles Spaans met Daniela

Ik geef bijles, omdat Spaans mijn moedertaal is. Ik ben zelf nu Nederlands aan het leren om een Bachelor te kunnen volgen en ik begrijp dus goed hoe het is om een andere taal te leren en de moeite die we moeten doen. Ik spreek ook heel goed Italiaans, want ik heb mijn secundair onderwijs in het Italiaans gedaan, en daarnaast spreek ik spreek ook Engels. Ik help graag andere mensen en ik doe steeds mijn uiterste best om ondersteuning op niveau te voorzien.

Leuven

Spaans

Charlotte

Leuven

Master

KU Leuven

Bijles Spaans met Charlotte

Na mijn lerarenopleiding wist ik het zeker: ik hou van lesgeven. In januari studeerde ik af als master in talen en culturele studies, en vertrok voor vijf maanden naar Mexico. Daar organiseerde ik spel-, sport-, en knutselactiviteiten voor kinderen in kansarmoede. Ook gaf ik Engelse les. Ik wil heel graag leerkracht worden, maar wil ook in de socio-culturele sector ervaring opdoen. Als bijlesleraar kan ik beide jobs combineren, en zo kwam ik bij BijlesHuis terecht. Dankzij mijn stage als leerkracht in secundaire scholen en CVO's, een taalkamp aan kinderen, en vrijwilligerswerk in Mexico, heb ik ruime en gevarieerde ervaringen opgelopen met het lesgeven, telkens aan verschillende doelgroepen. Ik kijk er naar uit om mijn liefde voor het lesgeven verder te zetten!

Leuven
Master, KU Leuven

Spaans

Miguel

Leuven

Master

TU Delft

Bijles Spaans met Miguel

Ik geef bijles om mijn academische vaardigheden in de praktijk om te zetten en om mijn kennis door te geven.

Leuven
Master, TU Delft

Studenten die we al konden helpen

 • Peter uit Ingelmunster

  Volwassene wenst ondersteuning bij het Spaans. Hij heeft een aantal werknemers die enkel Spaans spreken en zou daarom graag wat basics van de taal aangeleerd krijgen om de communicatie … Lees meer

 • Leen uit Waregem

  Leen volgt de opleiding International Business and Trade en heeft een herexamen voor het vak Spaans op 18 augustus. Graag kreeg hij ondersteuning ter voorbereiding van dit herexamen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Omdat je leerdoelen helpen behalen het allerbelangrijkste is voor ons. We screenen en selecteren de beste bijlesdocent uit regio Bierbeek, regelen de opstart, admnistratie en opvolging, en blijven bereikbaar. Voor eender welke vraag rond je bijles Spaans, of zelfs een docentenwissel, kan je bij ons terecht. Dien een vrijblijvende aanvraag in en wij helpen je zo snel mogelijk verder!
BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit Bierbeek op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent Spaans en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.
BijlesHuis screent alle bijlesdocenten tijdens een persoonlijk interview op basis van diploma (of recentste puntenlijst indien hij/zij nog unversiteitsstudent is), lesaanpak, didactische ervaring, pedagogische en communicatieve vaardigheden en uiteraard vakkennis Spaans. Daarnaast moeten alle bijlesgevers, ook die uit regio Bierbeek, een uittreksel uit het strafregister voorleggen om met minderjarigen te kunnen werken. We blijven hen ook opvolgen tijdens en na hun begeleidingen om zo de kwaliteit van onze bijlesdocenten te kunnen garanderen.

Top bijlesaanvragen

bijles instituut, bijles Spaans in Bierbeek, bijles Spaans in de buurt van Bierbeek, bijles krijgen, Spaans bijles aan huis in Bierbeek, Spaans bijles in Bierbeek, bijles dyslexie, bijles thuis, Spaans bijles gezocht in Bierbeek