Bijles Spaans in Bierbeek

Krijg vandaag nog bijles Spaans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • Aya uit Waregem

  Aya volgt de opleiding International Business and Trade en heeft een herexamen voor het vak Spaans op 18 augustus. Graag kreeg hij ondersteuning ter voorbereiding van dit herexamen.

 • Raygendy uit Ingelmunster

  Volwassene wenst ondersteuning bij het Spaans. Hij heeft een aantal werknemers die enkel Spaans spreken en zou daarom graag wat basics van de taal aangeleerd krijgen om de communicatie … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Iedere leerling is anders, verwerkt leerstof op een andere manier, en heeft andere knelpunten. Daarom staat een aanpak op maat bij ons op nummer 1. Of het nu gaat om specifieke bijles Spaans, leren leren of zelfvertrouwen verbeteren: je docent uit regio Bierbeek maakt samen met jou een persoonlijk leerplan op je eigen tempo.
Natuurlijk, beide opties zijn mogelijk om bijles te volgen: online of aan huis in Bierbeek. Online bijles gaat via BijlesHuis door, niet via Zoom of Skype, maar via een eigen platform speciaal ontwikkeld voor bijles. Zo kan je huiswerk en andere documenten van je school uploaden om samen met je bijlesdocent te bespreken. Er is een whiteboard, screenshare, videochat en veel meer. Ook kan je de bijlessen Spaans achteraf terugkijken. Lees hier alles over online bijles.

Het netwerk van BijlesHuis strekt zich uit over het hele land. Ook in de buurt van Bierbeek hebben we een aantal kanjers beschikbaar voor bijles Spaans! De profielen van onze bijlesgevers zijn gevarieerd; van studenten aan de universiteit tot leerkrachten die zelf al jaren voor de klas staan. Sowieso is elke docent Spaans grondig gescreend en beschikt over de nodige didactische ervaring.

Top bijlesaanvragen

bijles instituut, bijles Spaans in Bierbeek, bijles Spaans in de buurt van Bierbeek, bijles krijgen, Spaans bijles aan huis in Bierbeek, Spaans bijles in Bierbeek, bijles dyslexie, bijles thuis, Spaans bijles gezocht in Bierbeek