Bijles Wiskunde in Tielt‑Winge

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Tim

Leuven

Master

KU Leuven

bio-ingenieurswetenschappen

Bijles wiskunde met Tim

Al enkele goede ervaringen met bijles geven. Wil nog graag bijles geven voor de uitdaging om mensen nieuwe dingen bij te leren en om mijn eigen kennis te onderhouden en op te frissen waar nodig.

10/10

Leuven
bio-ingenieurswetenschappen
Master, KU Leuven

wiskunde

Filip

Leuven

Master

KU Leuven

Handelsingenieur

Bijles wiskunde met Filip

Ik ben begonnen als docent en het "virus" van lesgeven heeft mij nooit meer verlaten. Ik geef dan ook met heel veel plezier bijlessen in wiskunde en statistiek aan zij die het nodig hebben.

8,5/10

Leuven
Handelsingenieur
Master, KU Leuven

wiskunde

Hannelore

Leuven

Master

KU Leuven

revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Bijles wiskunde met Hannelore

Ik help studenten graag met moeilijkheden met wiskunde en wetenschappen. Het geeft mij voldoening om te zien wanneer ze de materie snappen en ik hen heb kunnen helpen.

8,8/10

Leuven
revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
Master, KU Leuven

wiskunde

Barbara

Lubbeek

Master

KU Leuven

Informatiemanagement

Bijles wiskunde met Barbara

Sinds enkele jaren geef ik bijles wiskunde. De leerling helpen waar problemen optreden en op deze manier kennis verruimen en punten verhogen. Dat maakt zowel de leerling als de docent blij.

8,7/10

Lubbeek
Informatiemanagement
Master, KU Leuven

wiskunde

Lore

Laakdal

Master

KU Leuven

Industrieel Ingenieur in de Biowetenschappen optie Voedingsindustrie

Bijles wiskunde met Lore

Studenten die extra ondersteuning wensen, dienen geholpen te worden. Graag deel ik mijn kennis met deze studenten om hen verder te helpen.

8,8/10

Laakdal
Industrieel Ingenieur in de Biowetenschappen optie Voedingsindustrie
Master, KU Leuven

wiskunde

Jeroen

Oud-Heverlee

PhD

Universiteit Gent

Wiskunde

Bijles wiskunde met Jeroen

Ik geef heel graag les in de wiskunde. Tijdens mijn periode als bachelor en masterstudent wiskunde heb lesgegeven als tutor wiskunde aan 1ste jaar bachelorstudenten wiskunde. Daarnaast heb ik tijdens mijn doctoraat de oefeningenlessen gegeven van verscheidene vakken. Momenteel geef ik vrijwillig 1 tot 2 dagen per maand les in middelbare scholen om de scholieren financiële basiskennis bij te brengen. Ik was al een tijdje aan het uitzoeken hoe ik mijn passie van lesgeven kon aanwenden om bijles te geven en ik denk dat BijlesHuis daarvoor ideaal is!

9,6/10

Oud-Heverlee
Wiskunde
PhD, Universiteit Gent

wiskunde

Marlies

Halen

Bachelor

UCLL

Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie-wiskunde

Bijles wiskunde met Marlies

Ik wil bijles geven om mijn vrije tijd nuttig te besteden. Het helpt de studenten verder en ik doe ervaring op voor mijn studie.

9,3/10

Halen
Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie-wiskunde
Bachelor, UCLL

wiskunde

Bea

Tienen

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles wiskunde met Bea

Als leerkracht wiskunde is wiskunde individueel uitleggen aan leerlingen niet alleen mijn beroep maar ook mijn hobby.

9,6/10

Tienen
Wiskunde
Master, KU Leuven

wiskunde

Arvid

Rotselaar

Master

KULeuven

Industrieel ingenieur ElektroMechanica

Bijles wiskunde met Arvid

Bij mijn job is het nodig dat ik in shiften werk (Vroege-Late) hierdoor heb ik nog vrij veel tijd om andere dingen te doen. Lesgeven heeft mij altijd geboeid maar nooit de stap durven zetten. Ik hoop hiermee toch een beetje leerkracht te zijn. Ik vind vooral de voldoening die je krijgt als je kan zien dat u leerling het nu wel snapt is geweldig, geeft echt een boost.

8,5/10

Rotselaar
Industrieel ingenieur ElektroMechanica
Master, KULeuven

wiskunde

Robin

Leuven

Master

KU Leuven

fysica - optie onderzoek: theoretische fysica

Bijles wiskunde met Robin

Ik heb voor de opleiding fysica gekozen omdat dit mij sterk interesseert. De kennis die ik in deze opleiding opdoe, wil ik graag delen. Het weten dat iemand met mijn hulp mijn vakgebied beheerst, vind ik een geweldige ervaring. Dit heb ik ook reeds gemerkt bij hulp aan familie of kennissen. Ik zou hier dus graag een vastere bezigheid van willen maken.

10/10

Leuven
fysica - optie onderzoek: theoretische fysica
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Lea uit Antwerpen

  Leerling start in september in het 3e leerjaar en zoekt hulp bij rekenen. Haar moeder laat weten dat zij de basis nog niet voldoende heeft geautomatiseerd wat ervoor zorgt dat zij traag… Lees meer

 • Kathy uit Antwerpen

  Leerlinge in het 4de middelbaar richting Natuurwetenschappen zoekt hulp bij wiskunde. Tijdens haar lessen op school wordt er vooral gefocust op het maken van oefeningen. Hierbij gaat de… Lees meer

 • Tristan uit Antwerpen

  Tristan zit in het 3de middelbaar natuurwetenschappen. Hij heeft het moeilijk met wiskunde en had hier graag hulp bij.

 • Anouk uit Antwerpen

  De leerling zit in het 1e middelbaar (ASO) en is op zoek naar bijles/studiebegeleiding voor wiskunde. Wiskunde in het algemeen is altijd al moeilijker gegaan.

 • Quirine uit Antwerpen

  Studente in de bachelor Leerkracht Lager Onderwijs heeft hulp nodig bij wiskunde, zowel bij de basisinhoud als bij de didactische principes ervan. De cursus zelf gaat over getallenkenni… Lees meer

 • Melina uit Antwerpen

  Leerlinge in het 2e middelbaar richting Latijn heeft nood aan extra ondersteuning bij wiskunde ter voorbereiding van het examen.

 • Fouquet uit Antwerpen

  Student 4de middelbaar ASO wiskunde-wetenschappen zoekt hulp bij wiskunde. Ze had een buis op wiskunde voor het kerstexamen (45 procent). Leerstof gaat onder meer over derdegraadsfuncti… Lees meer

 • Annalicia uit Antwerpen

  Leerling vijfde leerjaar zoekt begeleiding bij Frans en wiskunde. Frans heeft ze nog nooit gehad en zou als begeleiding en ondersteuning dienen voor volgend schooljaar. Wiskunde ging al… Lees meer

 • Britt uit Antwerpen

  Student eerste middelbaar heeft hulp nodig bij wiskunde.

 • Jordan uit Antwerpen

  Jordan zit in het 6de middelbaar Latijn wiskunde (6u wiskunde) en zou graag hulp hebben bij wiskunde. De onderwerpen die behandeld worden op het mondelinge eindexamen zijn telproblemen,… Lees meer

 • Cindy uit Antwerpen

  Leerling uit het 5e middelbaar wiskunde (8 uur) wil ondersteuning bij wiskunde. Ze scoorde vroeger altijd goed voor het vak, maar dit jaar is een stuk moeilijker. Ze heeft ook moeite me… Lees meer

 • Mckenna uit Antwerpen

  Leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Hij haalt voldoendes op zijn dagelijks werk, maar heeft ondersteuning nodig bij de basis en bij zijn studiemethode. Hij heef… Lees meer

 • Annelyn uit Antwerpen

  Leerling uit het 3e middelbaar natuurwetenschappen zoekt hulp bij wiskunde. Het gaat om opvolging van de materie uit de klas.

 • Sigrid uit Antwerpen

  Leerling 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde en natuurwetenschappen.

 • Dorcas uit Antwerpen

  Dorcas zit in het 5de middelbaar Moderne Talen-Wetenschappen (4u) en zoekt hulp bij wiskunde. Het leren van de theorie en het toepassen in oefeningen vindt ze moeilijk. Vooral verschill… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles wiskunde in Tielt-winge doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van Tielt-winge wiens schema bij dat van jou past.
Het is jouw bijles, dus jij kiest! Om ervoor te zorgen dat online bijles wiskunde van dezelfde kwaliteit is als bijles aan huis in Tielt-winge, werken we met een speciaal platform (dus niet gewoon Skype of Zoom). Het is een privéomgeving tussen jou en je bijlesdocent wiskunde waar jullie beiden jullie scherm kunnen delen, bestanden uploaden en aantekeningen maken. Lees hier meer over online bijles!
De meeste bijlessen in Tielt-winge vinden gewoon plaats aan huis, omdat de meeste leerlingen zich daar het meest op hun gemak bij voelen. Maar wie zich thuis niet kan concentreren voor bijles wiskunde, kan indien gewenst bij de docent thuis langsgaan. Bijles op school of in een nabije bib gebeurt ook soms. De keuze is volledig aan jou.

Top bijlesaanvragen

bijles Wiskunde in de buurt van Tielt-Winge, bijles krijgen, dyscalculie bijles, bijles Wiskunde middelbaar, bijles tarieven, bijlesleerkracht, Wiskunde leren, bijles Wiskunde tarief, privéles Wiskunde