Bijles in Tielt‑Winge

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Jelle

Kortenaken

Master

UHasselt

Industriele ingenieurswetenschappen: medisch nucleaire technologie

Bijles met Jelle

Ik ben iemand die geen problemen heeft met veel leerstof te verwerken in korte tijd. En daarboven kan ik deze leerstof meestal ook goed en begrijpelijk overbrengen naar anderen toe. Als ik anderen kan helpen met de leerstof, ben ik steeds bereid dit te doen en het valt me ook op dat door iets uit te leggen, het mij vaak nog duidelijker wordt dan ervoor.

Kortenaken
Industriele ingenieurswetenschappen: medisch nucleaire technologie
Master, UHasselt

Raúl Gerardo

Aarschot

Master

Università di Bologna, Italië en Université de Haut-Alsace, Frankrijk

Europese Cultuur en Literatuur

Bijles met Raúl Gerardo

Ik vind het leuk om niet alleen mijn eigen taal, maar ook de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur met anderen te delen. Daarnaast ben ik zelf erg geïnteresseerd in Italië en het Italiaans, en geniet ik ervan dit ook op anderen over te brengen.

Aarschot
Europese Cultuur en Literatuur
Master, Università di Bologna, Italië en Université de Haut-Alsace, Frankrijk

Nele

Tielt-Winge

Bachelor

UCLL Limburg

Lerarenopleiding secundair onderwijs

Bijles met Nele

Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs met de onderwijsvakken chemie en biologie. Ik hou ervan om leerlingen de hulp te bieden die ze nodig hebben.

Tielt-Winge
Lerarenopleiding secundair onderwijs
Bachelor, UCLL Limburg

Tiffanie

Aarschot

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

lerarenopleiding Natuurwetenschappen - Geschiedenis

Bijles met Tiffanie

Ik geef deeltijds les (fysica en wetenschappelijk werk) en vul mijn uren graag wat aan. Bijles geven geeft me ook veel voldoening, omdat je bij het kind veel sneller resultaat ziet en ook een positieve band kan opbouwen.

Aarschot
lerarenopleiding Natuurwetenschappen - Geschiedenis
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

Jasper

Aarschot

Derde graad

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

BA Geschiedenis

Bijles met Jasper

Als afgestudeerd student geschiedenis aan de Vrije Universiteit Brussel heb ik een zeer uitgebreide kennis van geschiedenis van oudheid tot heden. Ik heb een passie voor alles wat te maken heeft met geschiedenis en deel die graag met andere mensen.

Aarschot
BA Geschiedenis
Derde graad, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Idriz

Holsbeek

Bijles met Idriz

Ik heb reeds ervaring in lesgeven in avondschool, bij Syntra, gedurende 4 jaar. De specifieke sector waar ik jarenlang ervaring in heb genoten, als ontwerper, kan een wegwijzer zijn voor jongeren die in de modebranche willen werken. Het hele proces van ontwerp, aanmaakpatronen, aanmaakprototypen, producties in het buitenland, modebeurzen in Parijs, Amsterdam, de verkoop via vertegenwoordigers, tot het product in de winkel ligt is de rijke ervaring die ik hier in heb.

Holsbeek

René

Glabbeek

Bachelor

Postuniversitair Centrum Limburg - EHS Limburg

in Accountancy

Bijles met René

Na meer dan 30 jaar als boekhouder te hebben gewerkt, ben ik met vervroegd pensioen. Ik wil dan ook graag deze jarenlange ervaring delen met anderen.

Glabbeek
in Accountancy
Bachelor, Postuniversitair Centrum Limburg - EHS Limburg

Candy

Aarschot

Bachelor

KHLeuven Diest

Lager onderwijs

Bijles met Candy

Ik zit in de studierichting lager onderwijs en zie dit als een kans om kinderen te helpen en zelf ook nog bij te leren. Het sluit aan bij wat ik studeer.

Aarschot
Lager onderwijs
Bachelor, KHLeuven Diest

Leen

Aarschot

Bachelor

CVO De Oranjerie

Bijles met Leen

Ik heb altijd al veel interesse gehad voor het onderwijs. Daarnaast heb ik een goede omgang met kinderen en volwassenen door mijn persoonlijke ervaringen. Ik wil graag mijn kennis doorgeven.

Aarschot
Bachelor, CVO De Oranjerie

Jo

Tielt-Winge

Bijles met Jo

Aangezien ik al een tiental jaar in het onderwijs sta en al in verschillende richtingen les gegeven heb, besef ik eens te meer dat er voor vele leerlingen nood is aan extra begeleiding. Graag wil ik leerlingen helpen in het bijsturen bij het studeren of extra vakkundige verduidelijkingen geven. Zelf sta ik op dit moment in de richting Humane Wetenschappen in het reguliere en het volwassenonderwijs. Ik volg ook alle ontwikkelingen uit de lerarenopleiding waardoor ik ook daar van de laatste verwikkelingen op de hoogte ben en leerlingen extra begeleiding kan geven. Een goede voorbereiding is voor de leerlingen cruciaal, daar wil ik graag bij helpen.

Tielt-Winge

Studenten die we al konden helpen

 • Elke uit Tielt-Winge

  Anderstalige vrouw heeft begeleiding nodig bij het spreken van Nederlands, bij het vormen van zinnen.

 • Sandra uit Tielt-Winge

  Studente in de 2e bachelor Archeologie heeft ondersteuning nodig bij het vak Theorie, Methode en Praktijk van de archeologie. Het vak is opgedeeld in 4 onderdelen en ze blijft steeds ee… Lees meer

 • Vanhoorebeeck uit Tielt-Winge

  Jongen in het 1ste middelbaar (A-stroom) heeft studiebegeleiding nodig bij wiskunde in het kader van thuisonderwijs en examens via de Examencommissie. De leerling heeft een lichte vorm … Lees meer

 • Biologica uit Tielt-Winge

  Jongen in het 1ste middelbaar (A-stroom) heeft studiebegeleiding nodig bij mens en samenleving, geschiedenis en aardrijkskunde in het kader van thuisonderwijs en examens via de Examenco… Lees meer

 • Lara uit Bekkevoort

  Student uit de 3e bachelor biologie -(UHasselt) wil ondersteuning bij statistiek. Ze heeft het examen al een paar keer afgelegd en heeft weinig inzicht in de materie. In het secundair o… Lees meer

 • Piet uit Tielt-Winge

  Leerling start in het 3e leerjaar en zoekt hulp bij rekenen (maaltafels, sommen tot 100) en hardop lezen. Door corona heeft ze een achterstand opgebouwd.

 • Anja uit Tielt-Winge

  Student 1ste middelbaar A-stroom (4u wiskunde) zoekt hulp bij een vakoverschrijdende studiebegeleiding, alsook inhoudelijke focus op wiskunde. De student kan zich niet goed concentreren… Lees meer

 • Yllkq uit Tielt-Winge

  Student 1ste bachelor Psychologie (KULeuven) zoekt hulp bij het vak statistiek. In de laatste twee jaar van het middelbaar studeerde ze economie-wiskunde met 6 uren wiskunde, ze had toe… Lees meer

 • Lieselotte uit Aarschot

  Leerlinge uit het 3e middelbaar Economie (5u wiskunde) heeft nood aan bijles wiskunde: functies, stelling van Pythagoras, sinus/cosinus/tangens. Graag genoeg extra oefeningen voorzien d… Lees meer

 • Yildirim uit Aarschot

  Leerlinge die start in het 4de middelbaar Economie heeft nood aan bijles vanaf september.

 • Elisabeth uit Aarschot

  Elisabeth zit in het 5de middelbaar Economie-talen en zou graag hulp hebben bij economie. Aangezien dit haar hoofdvak is zou ze graag samenzitten met de docent wanneer ze extra onderste… Lees meer

 • Jan Jurrien uit Aarschot

  Leerlinge uit het 3e middelbaar Economie (5u wiskunde) heeft nood aan bijles wiskunde voor de periode april tot juni, ter voorbereiding van het eindexamen.

 • Els uit Glabbeek

  Student uit het 5de jaar Bio technisch wetenschappen met 6 uur wiskunde zoekt ondersteuning bij wiskunde.

 • Nelly uit Glabbeek

  Student uit het 4e middelbaar wetenschappen zoekt hulp bij chemie. De leerstof gaat onder andere om samengestelde stoffen.

 • Julie uit Lubbeek

  Broer en zus in het 2de middelbaar Economie en 3de middelbaar Humane Wetenschappen hebben ondersteuning nodig bij wiskunde. Het gaat al langer moeizaam bij wiskunde en de jongen had afg… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.