Verbeter je aardrijkskunde vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten aardrijkskunde uit Scherpenheuvel-Zichem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

aardrijkskunde

Jolien

Halen

Master, KULeuven

Bijles aardrijkskunde met Jolien

Tijdens mijn schoolcarrière heb ik gezien hoe belangrijk het kan zijn om goede begeleiding te krijgen, en wat voor verschil een leerkracht kan maken voor zijn/haar studenten. Lesgeven en zaken uitleggen is dan ook iets wat ik altijd graag gedaan heb, vooral wetenschappelijke vakken aangezien ik hier uiteraard ook een sterke interesse in heb en graag anderen enthousiast wil maken.

Halen
Biomedische Wetenschappen
Master, KULeuven

aardrijkskunde

Ruben

Tremelo

Bachelor, Groep T - KU Leuven

Bijles aardrijkskunde met Ruben

Ik ben ervan overtuigd dat een goede wetenschappelijke basis van belang is voor verdere studies daar ik tijdens mijn universitaire studie vooral kon terugvallen op mijn kennis uit het middelbaar. Het geeft me dan ook voldoening om mensen de essentie van wetenschappelijke vakken goed te doen inzien, want dit kan een student voor de rest van zijn studiecarrière helpen.

Tremelo
Industriële ingenieurswetenschappen
Bachelor, Groep T - KU Leuven

aardrijkskunde

Tobias

Geel

Bachelor, KDG Hogeschool

Bijles aardrijkskunde met Tobias

Begeleiden/helpen van kinderen, jongeren, vrienden en collega's is altijd al iets geweest dat ik graag doe. Vooral na mijn keuzestage (GON-begeleiding/huiswerkbegeleiding) sprak het begeleiden van leerlingen mij aan maar toen heb ik het niet verder uitgebouwd. In het kader van mijn huidige studies(zorgverbreding en remediërend leren) ben ik me actief aan het verdiepen in helpen, begeleiden, coachen,... van leerlingen. Bijles geven is iets dat hier perfect op aansluit, vandaar mijn interesse.

Geel
Zorgverbreding en remediërend leren
Bachelor, KDG Hogeschool

aardrijkskunde

Stephanie

Hasselt

None

Bijles aardrijkskunde met Stephanie

Dit academiejaar studeer ik af als schoolpsychologe aan de KU Leuven. Nadien zal ik nog een jaar verder studeren om leerkracht te worden. Dit initiatief lijkt me ideaal om al ervaring op te doen en wat bij te verdienen. Bovendien is zal deze ervaring een toegevoegde waarde op mijn CV zijn.

Hasselt

aardrijkskunde

Justine

Leuven

Bachelor, kuleuven

Bijles aardrijkskunde met Justine

Ik geef graag uitleg aan anderen en ze stellen dit ook op prijs. Na mijn master Taal-en Letterkunde zal ik een lerarenopleiding volgen. Bijles lijkt me daarvoor de ideale voorbereiding.

Leuven
Bachelor Taal-en Letterkunde
Bachelor, kuleuven

aardrijkskunde

Valerie

Diest

Bachelor, KHLim lerarenopleiding

Bijles aardrijkskunde met Valerie

Ik heb werken rond een probleem dat een leerling heeft, steeds nuttig gevonden. Daarnaast werk ik al parttime en zou dit een mooie en leerrijke aanvulling zijn.

Diest
BASO Aardrijkskunde-Nederlands
Bachelor, KHLim lerarenopleiding

aardrijkskunde

Yasin

Mol

Derde graad, Artesis-Plantijn hogeschool

Bijles aardrijkskunde met Yasin

Eerst en vooral hou ik ervan om jongeren te helpen. Hoe lang ik ook maar met jongeren bezig ben, ik wordt nooit moe en de tijd vliegt voorbij omdat ik het graag doe. Dat is de reden waarom ik bijles wil geven en tegelijkertijd als student wat zakgeld wil verdienen. Ik heb bijvoorbeeld 5 jaar leerlingen begeleid via de studentenvereningen 'Integraal' en 'Belgian Student Platform'. Ik geef op dit moment ook bijles aan drie leerlingen van de basisschool, maar ik zou graag aan meer uren willen geraken. Aan leerlingen van de basisschool kan ik helpen met alle vakken en aan leerlingen van de secundaire school kan ik helpen met fysica, wiskunde, techniek, elektriciteit, mechanische vakken...

Mol
Derde graad, Artesis-Plantijn hogeschool

aardrijkskunde

Hans

Beringen

Bachelor

Bijles aardrijkskunde met Hans

Volgend academiejaar begin ik aan mijn laatste semester van de Bachelor Lager Onderwijs. Ik heb al een Bachelor in de Journalistiek in mijn bezit. Ik ben gemotiveerd en inhoudelijk sterk, vooral op het gebied van taalvakken.

Beringen
Bachelor

aardrijkskunde

Sam

Aarschot

None

Bijles aardrijkskunde met Sam

Het lijkt me een leuke bijverdienste. Niet alleen omdat ik het fijn vind om mijn jongere broer en zussen uitleg te geven over schoolwerk, maar ook omdat je door uitleg te geven aan iemand anders de stof zelf ook nog beter gaat beheersen.

Aarschot

aardrijkskunde

Ulyssa

Tielt-Winge

Bachelor, Hogeschool VIVES Tielt

Bijles aardrijkskunde met Ulyssa

Ik volg momenteel een bacheloropleiding aan de Hogeschool. Ik ben heel graag met kinderen bezig, en bijles is een uitstekende kans om kinderen te helpen en zo ook beter inzicht te krijgen in het kennen en kunnen van kinderen van allerlei leeftijden.

Tielt-Winge
Bachelor, Hogeschool VIVES Tielt