Bijles Aardrijkskunde in Zoutleeuw

Krijg vandaag nog bijles aardrijkskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

aardrijkskunde

Jolien

Halen

Master

KULeuven

Biomedische Wetenschappen

Bijles aardrijkskunde met Jolien

Tijdens mijn schoolcarrière heb ik gezien hoe belangrijk het kan zijn om goede begeleiding te krijgen, en wat voor verschil een leerkracht kan maken voor zijn/haar studenten. Lesgeven en zaken uitleggen is dan ook iets wat ik altijd graag gedaan heb, vooral wetenschappelijke vakken aangezien ik hier uiteraard ook een sterke interesse in heb en graag anderen enthousiast wil maken.

Halen
Biomedische Wetenschappen
Master, KULeuven

aardrijkskunde

Ilse

Tongeren

Professioneel / Volwassen

CVO De Oranjerie

SLO

Bijles aardrijkskunde met Ilse

Het helpen verwezenlijken van doelen geeft mij voldoening.

Tongeren
SLO
Professioneel / Volwassen, CVO De Oranjerie

aardrijkskunde

Sonia

Hasselt

Master

VUB

Politieke Wetenschappen

Bijles aardrijkskunde met Sonia

Ik richt me graag op één persoon en vertrek vanuit de competenties van de student(e) en van daaruit werken we aan de tekorten. Verder heb ik door de tijd heen verschillende leermethoden ontwikkeld. Samen met de student(e) bekijken we wat werkt. Zien hoe die evolueert, groeit, aan zelfvertrouwen wint, geeft mij voldoening.

9/10

Hasselt
Politieke Wetenschappen
Master, VUB

aardrijkskunde

Céline

Sint-Truiden

Bachelor

KUL

Bio-Ingenieurswetenschappen

Bijles aardrijkskunde met Céline

1 van de meest fascinerende fenomenen in deze wereld is volgens mij de kunst van het leren. Nieuwe informatie verwerken en deze kennis doorgeven aan anderen is een van mijn lievelingsbezigheden. Vanuit deze interesse sprak bijles geven mij erg aan.

Sint-Truiden
Bio-Ingenieurswetenschappen
Bachelor, KUL

aardrijkskunde

Lotte

Landen

Bachelor

UCLL

Leerkracht secundair onderwijs

Bijles aardrijkskunde met Lotte

Tijdens mijn job op school geef ik ook soms bijles onder de middag aan leerlingen. Ik vind dit helemaal geen opoffering van mijn tijd en vind het in de eerste plaats moedig dat leerlingen om bijles durven vragen en ik trek dan ook graag al mijn tijd voor hun uit. Het is voor mij een voldoening om te zien hoe leerlingen het nadien wel snappen door mijn hulp. Dit geeft me een extra boost.

Landen
Leerkracht secundair onderwijs
Bachelor, UCLL

aardrijkskunde

Stephanie

Hasselt

Bijles aardrijkskunde met Stephanie

Dit academiejaar studeer ik af als schoolpsychologe aan de KU Leuven. Nadien zal ik nog een jaar verder studeren om leerkracht te worden. Het geven van bijles is ideaal om meer ervaring op te doen.

Hasselt

aardrijkskunde

Sam

Glabbeek

Master

KU Leuven

LO & Bewegingswetenschappen

Bijles aardrijkskunde met Sam

Ik ben gepassioneerd door wetenschappen! Mijn opleiding bio-ingenieurswetenschappen was de beste keuze die ik had kunnen maken. Ik ben een sociaal, energiek persoon die veel met muziek bezig is. Ik geef nu ondertussen al een paar maanden gitaarles. En graag wil ik de lijn doortrekken naar andere passies!

Glabbeek
LO & Bewegingswetenschappen
Master, KU Leuven

aardrijkskunde

Arif

Hasselt

Bachelor

PXL

biotechnologie

Bijles aardrijkskunde met Arif

Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen. Hiermee herhaal ik dan ook de basis van de vakken die ik onderwijs.

Hasselt
biotechnologie
Bachelor, PXL

aardrijkskunde

Jolien

Nieuwerkerken

Master

KU Leuven

geografie

Bijles aardrijkskunde met Jolien

Tijdens mijn stage als leraar heb ik reeds als vrijwilliger huiswerkbegeleiding gedaan, ook nadien ben ik dit blijven doen. Momenteel ben ik voor 16 uur tewerkgesteld in het onderwijs, dus spendeer ik de overige tijd graag nuttig. Hoe kan ik dit beter doen dan met iets wat ik erg graag doe?

10/10

Nieuwerkerken
geografie
Master, KU Leuven

aardrijkskunde

Marco

Landen

Bijles aardrijkskunde met Marco

Vanuit een reeds eerder ontdekte passie voor het onderwijzen, voortgekomen uit het onderwijsgroepen-systeem aan de Universiteit Maastricht waarbij we geacht werden in kleine groepen de leerstof aan elkaar uit te leggen. Verder heb ik ook ervaring met het begrijpelijk en helder doceren van een grote en complexe hoeveelheid leerstof, aangezien ik gedurende mijn aanstelling aan de universiteit het vak verkeerspsychologie gaf aan eerstejaarsstudenten.

Landen

Veelgestelde vragen

Uiteraard hang je nooit vast aan bijlessen met een lesgever met wie het niet klikt op elk vlak. Als dat het geval is, zoeken wij meteen een nieuwe bijlesdocent aardrijkskunde in Zoutleeuw die wél bij je wensen past. We beloven zo altijd een oplossing te vinden waarmee je tevreden bent.
Bijlessen aardrijkskunde worden gegeven door drie verschillende types bijlesdocenten uit regio Zoutleeuw: junior, senior en professionele docenten. Die indeling maakt BijlesHuis op basis van bijleservaring, vakkennis aardrijkskunde, en algemene werkervaring. Maar of je nu een bijlesdocent kiest die nog aan de universiteit studeert, een leerkracht die na zijn werkdag nog enkele bijlessen geeft, of een gepensioneerde rot in het vak: bij eender welke BijlesHuisdocent aardrijkskunde ben je in goede handen.

BijlesHuis garandeert een persoonlijke aanpak. We zoeken een bijlesdocent aardrijkskunde die jou kan helpen bij jouw specifieke leerdoelen. Vanaf jouw aanvraag volgen wij alles nauwgezet op, regelen alle administratie en betalingen en beantwoorden al jouw vragen telefonisch of via mail. Wil je graag bijles volgen in Zoutleeuw, laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter en wij selecteren de geschikte bijlesdocent!

Top bijlesaanvragen

bijles Aardrijkskunde middelbaar, bijles Aardrijkskunde tarief, bijles Aardrijkskunde, privé cursus, privé lessen, Aardrijkskunde bijles aan huis in Zoutleeuw, bijles hoger onderwijs, individuele bijles, hulp in Aardrijkskunde regio Zoutleeuw