Bijles in Zoutleeuw

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • Georges uit Zaventem

  Leerlinge 4e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde, o.a. cijferen en kommagetallen.

 • Rianne uit Zaventem

  Leerlinge 1e leerjaar heeft begeleiding nodig bij leren lezen.

 • Souad uit Diest

  Leerling 6e leerjaar met dyscalculie heeft studiebegeleiding nodig, o.a. bij wiskunde en Nederlands.

 • Hayat uit Mol

  Leerling basisschool heeft huiswerkbegeleiding nodig.

 • Casey uit Geel

  Leerlinge 5e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde, het gaat o.a. over de benodigde woordenschat (door een anderstalige achtergrond).

 • Elodie uit Herentals

  Een student uit het 6e middelbaar Boekhouden-Informatica zoekt begeleiding bij Access en Visual C#.

 • Gwyn uit Geel

  1e BA studente Vastgoed wilt bijles voor het vak recht. Haar examen valt op 6 januari. Ze vindt het moeilijk om de klik te maken van het middelbaar naar hoger onderwijs.

 • Stefanie uit Zaventem

  Leerling (12 jaar) met autisme (Type 9 – Normale intelligentie, zwak communicatief) heeft begeleiding nodig bij taal en in mindere mate bij rekenen. Hij zit momenteel tussen het 3e en 4… Lees meer

 • Jacqueline uit Westerlo

  1e BA student Industriële Ingenieurswetenschappen zou graag bijles grafische ingenieurstechnieken krijgen: aanzichten en doorsneden.

 • Flora uit Mol

  Leerling uit het 3e leerjaar wil tijdens de vakantie wat hulp bij taal. Hij krijgt ook al logopedie, maar heeft het moeilijk met spelling en grammatica. Daarnaast is hij snel afgeleid. … Lees meer

 • Devos uit Steenokkerzeel

  Leerling 4e leerjaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands en wiskunde. Hij heeft een achterstand, en heeft moeite met spelling, grammatica en vraagstukken.

 • Georges uit Mol

  Masterstudent Burgerlijk Ingenieur (energie) zoekt hulp bij zijn thesis, specifiek bij het simulatieprogramma Dymola (Modelica). Concreet moet hij de invloed onderzoeken van de pasafsta… Lees meer

 • Katherin uit Tongeren

  Masterstudente Rechten (KU Leuven) heeft scriptiebegeleiding nodig. Het onderwerp is de "fiscale vordering van de fiscus voor de strafrechter". Het is dus een combinatie van het fiscaal… Lees meer

 • Eva uit Mol

  Student 1ste bachelor Toegepaste Informatica (Karel de Grote hogeschool) zoekt hulp bij een analysedossier met als onderwerp “Analyse van bedrijfsprocessen”. Hij weet niet goed hoe hij … Lees meer

 • Annick uit Laakdal

  Leerlinge 5de leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Het gaat om een herhaling van de (belangrijkste) leerstof van het 5de leerjaar, ter voorbereiding van het 6de leerjaar.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis stopt niet met de geschikte bijlesgever uit Zoutleeuw te selecteren tot jij tevreden bent. We regelen alle administratie en betalingen, bundelen alle nodige informatie op één plek en bieden een 100% klikgarantie met je bijlesdocent. Bovendien kan je ons constant bereiken in geval van eender welke vraag. Jouw leerdoelen behalen is onze grootste prioriteit. Laat hier je gegevens achter en we zoeken vrijblijvend de beste docent uit Zoutleeuw voor jou!
Als jullie dat wensen, is de bijles aan huis. Vaak verkiezen leerlingen thuis omdat ze zich daar het comfortabelst voelen. Maar indien bijles aan huis geen optie is, zoeken we een andere locatie in Zoutleeuw. Bijvoorbeeld bij de bijlesdocent thuis, op school, of in een bibliotheek. Online is uiteraard ook een optie. Jij kiest!
We kunnen geen vast tarief plakken op bijles in Zoutleeuw, om de eenvoudige reden dat elke bijles uniek is. Voor hoe lang heeft je kind bijles nodig? Wat is het precieze niveau? En het belangrijkste: met welke docent uit regio Zoutleeuw gaan jullie graag van start? We vergoeden onze bijlesdocenten namelijk naargelang hun ervaring en achtergrond. Je kan hiervoor een kijkje nemen naar onze tarieventabel.

Top bijlesaanvragen

bijles gezocht in Zoutleeuw, bijles in de zomervakantie, bijles in Zoutleeuw gezocht, hulp in Zoutleeuw, bijles secundair onderwijs, bijles thuis krijgen, privé bijles, bijles geven in Zoutleeuw, bijles Frans Zoutleeuw