Bijles Wiskunde in Zoutleeuw

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Hannelore

Leuven

Master

KU Leuven

revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Bijles wiskunde met Hannelore

Ik help studenten graag met moeilijkheden met wiskunde en wetenschappen. Het geeft mij voldoening om te zien wanneer ze de materie snappen en ik hen heb kunnen helpen.

8,8/10

Leuven
revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
Master, KU Leuven

wiskunde

Britt

Beringen

Bachelor

Universiteit Hasselt

Industriële ingenieurswetenschappen

Bijles wiskunde met Britt

Het is altijd leuk om iets te doen waarin ik mijn passie kan steken. Kinderen iets bijleren en zien openbloeien in iets wat ze voordien niet zo goed konden, schept veel vreugde bij mij. Je kan de studenten zien groeien in een bepaald onderdeel en dit vind ik geweldig. Zo ben ik ook altijd gelukkig als ik zie dat de kleine tennissers iets hebben bij geleerd na een les.

9,5/10

Beringen
Industriële ingenieurswetenschappen
Bachelor, Universiteit Hasselt

wiskunde

Lore

Laakdal

Master

KU Leuven

Industrieel Ingenieur in de Biowetenschappen optie Voedingsindustrie

Bijles wiskunde met Lore

Studenten die extra ondersteuning wensen, dienen geholpen te worden. Graag deel ik mijn kennis met deze studenten om hen verder te helpen.

8,8/10

Laakdal
Industrieel Ingenieur in de Biowetenschappen optie Voedingsindustrie
Master, KU Leuven

wiskunde

Furgan

Hasselt

Master

KUL Leuven

in de geneeskunde

Bijles wiskunde met Furgan

Zelf ben ik student geneeskunde. Bijles voor de wetenschappelijke vakken is geen enkel probleem. Bovendien begeleid ik studenten aan de universiteit die moeilijkheden hebben met wetenschappelijke vakken van de opleiding biomedische wetenschappen. Ook ben ik zeer goed in Frans en help graag studenten die er moeilijkheden mee hebben.

9/10

Hasselt
in de geneeskunde
Master, KUL Leuven

wiskunde

Jeroen

Oud-Heverlee

PhD

Universiteit Gent

Wiskunde

Bijles wiskunde met Jeroen

Ik geef heel graag les in de wiskunde. Tijdens mijn periode als bachelor en masterstudent wiskunde heb lesgegeven als tutor wiskunde aan 1ste jaar bachelorstudenten wiskunde. Daarnaast heb ik tijdens mijn doctoraat de oefeningenlessen gegeven van verscheidene vakken. Momenteel geef ik vrijwillig 1 tot 2 dagen per maand les in middelbare scholen om de scholieren financiële basiskennis bij te brengen. Ik was al een tijdje aan het uitzoeken hoe ik mijn passie van lesgeven kon aanwenden om bijles te geven en ik denk dat BijlesHuis daarvoor ideaal is!

9,6/10

Oud-Heverlee
Wiskunde
PhD, Universiteit Gent

wiskunde

Filip

Leuven

Master

KU Leuven

Handelsingenieur

Bijles wiskunde met Filip

Ik ben begonnen als docent en het "virus" van lesgeven heeft mij nooit meer verlaten. Ik geef dan ook met heel veel plezier bijlessen in wiskunde en statistiek aan zij die het nodig hebben.

8,5/10

Leuven
Handelsingenieur
Master, KU Leuven

wiskunde

Bea

Tienen

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles wiskunde met Bea

Als leerkracht wiskunde is wiskunde individueel uitleggen aan leerlingen niet alleen mijn beroep maar ook mijn hobby.

9,6/10

Tienen
Wiskunde
Master, KU Leuven

wiskunde

Marlies

Halen

Bachelor

UCLL

Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie-wiskunde

Bijles wiskunde met Marlies

Ik wil bijles geven om mijn vrije tijd nuttig te besteden. Het helpt de studenten verder en ik doe ervaring op voor mijn studie.

9,3/10

Halen
Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie-wiskunde
Bachelor, UCLL

wiskunde

Arvid

Rotselaar

Master

KULeuven

Industrieel ingenieur ElektroMechanica

Bijles wiskunde met Arvid

Bij mijn job is het nodig dat ik in shiften werk (Vroege-Late) hierdoor heb ik nog vrij veel tijd om andere dingen te doen. Lesgeven heeft mij altijd geboeid maar nooit de stap durven zetten. Ik hoop hiermee toch een beetje leerkracht te zijn. Ik vind vooral de voldoening die je krijgt als je kan zien dat u leerling het nu wel snapt is geweldig, geeft echt een boost.

8,5/10

Rotselaar
Industrieel ingenieur ElektroMechanica
Master, KULeuven

wiskunde

Robin

Leuven

Master

KU Leuven

fysica - optie onderzoek: theoretische fysica

Bijles wiskunde met Robin

Ik heb voor de opleiding fysica gekozen omdat dit mij sterk interesseert. De kennis die ik in deze opleiding opdoe, wil ik graag delen. Het weten dat iemand met mijn hulp mijn vakgebied beheerst, vind ik een geweldige ervaring. Dit heb ik ook reeds gemerkt bij hulp aan familie of kennissen. Ik zou hier dus graag een vastere bezigheid van willen maken.

10/10

Leuven
fysica - optie onderzoek: theoretische fysica
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Viktor uit Kortenaken

  Leerling in het 4de middelbaar richting Handel heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Momenteel gaat het moeilijk bij het hoofdstuk rond goniometrie, rijen, statistiek, enz.

 • Nurcan uit Glabbeek

  Leerling uit het 6e leerjaar wil hulp bij rekenen. Het gaat vooral om breuken en vermenigvuldigen met grote getallen. De leerling heeft al sinds het 4e leerjaar moeilijk met wiskunde. H… Lees meer

 • Isabelle uit Sint-Truiden

  Leerlinge in het 5e middelbaar in de richting Sociaal Technische Wetenschappen heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Wegens dyscalculie is dit altijd al een moeilijker vak voor haar g… Lees meer

 • Bo uit Linter

  Student 4de middelbaar Humane Wetenschappen wenst begeleiding bij wiskunde. Tot vorig jaar ging dit nog op haar eentje, maar dit jaar is het extra moeilijk. Momenteel ziet ze de leersto… Lees meer

 • Gilles uit Sint-Truiden

  Gilles doet Latijn-Wiskunde voor de examencommissie en zou graag hulp hebben bij wiskunde.

 • Quinten uit Alken

  Quinten zit in het 5e middelbaar sportwetenschappen en zoekt begeleiding bij wiskunde, fysica en chemie. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof tijdens het 3e trimester.

 • Helene uit Tienen

  Leerlinge 6e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde.

 • Amber uit Sint-Truiden

  Leerling uit het 3e middelbaar STV zoekt hulp bij wiskunde. De leerling heeft dyscalculie en al sinds de tweede helft van het lager onderwijs meer moeite met wiskunde. Ze heeft toen ook… Lees meer

 • Isabelle uit Sint-Truiden

  Leerling uit het 2e middelbaar talen-wetenschappen zoekt hulp bij wiskunde en natuurwetenschappen n.a.v. de examens. Het gaat om opvolging van de materie uit de klas.

 • Isabelle uit Herk-de-Stad

  Student die in september naar het 4e middelbaar Latijn-Wetenschappen gaat zoekt ondersteuning bij wiskunde op wekelijkse basis vanaf september.

 • Jozefien uit Sint-Truiden

  Leerlinge in het 3de middelbaar richting Natuurwetenschappen heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Het gaat over vergelijkingen, ongelijkheden en stelling van Pythagoras.

 • Lina uit Tienen

  Leerling uit het 3de middelbaar zoekt bijles wiskunde en fysica. Hij is in de helft van het schooljaar van STEM naar elektromechanica overgegaan. Hij is niet helemaal mee met de leersto… Lees meer

 • Koen uit Tienen

  Student 6de middelbaar Economie - Moderne Talen wenst ondersteuning voor economie en daar waar nodig ook voor wiskunde. Wat betreft economie heeft hij voornamelijk hulp nodig bij micro-… Lees meer

 • Daan uit Ulbeek

  Student gaat volgend jaar naar het tweede middelbaar ASO (met major sport en minor Spaans), maar had graag al deze zomer wat opfrissing gehad van het laatste trimester 1ste middelbaar. … Lees meer

 • Esmee uit Tienen

  Leerling uit vijfde middelbaar Wetenschappen Wiskunde, heeft het moeilijk bij wiskunde. Enerzijds bij begeleiding en verwerken van de leerstof, anderzijds steun om het zelfvertrouwen ni… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Bijles wiskunde is bij BijlesHuis niet in groep, maar altijd individueel. We vinden een topdocent uit regio Zoutleeuw die een plan van aanpak opmaakt op basis van jouw hulpvraag. Op die manier kan jij of je kind de leerdoelen bereiken op een persoonlijke manier die werkt. Met 1-op-1 bijles wiskunde op maat bereik je veel sneller resultaten dan in een groep.
Wij luisteren eigenlijk vooral naar jouw noden. Zijn jullie op zoek naar bijles wiskunde aan huis? Dan regelen wij een docent uit regio Zoutleeuw die aan huis komt. Wil je liever online bijles volgen, of op een neutrale locatie in Zoutleeuw? Dat is evengoed een optie.
Voor bijles wiskunde in Zoutleeuw betaal je bij BijlesHuis een eerlijke prijs. Eerlijk omdat wij onze docenten vergoeden naargelang hun ervaring. Het hangt er dus van af of je bijles wiskunde volgt met een universiteitsstudent (met uitstekende punten) of bijvoorbeeld een gepensioneerde leerkracht met 40 jaar ervaring in het onderwijs. Ook het niveau en de gewenste duurtijd van je bijlessen hebben invloed op het tarief. Meer info lees je op onze prijzenpagina.

Top bijlesaanvragen

Wiskunde leren, beste bijles, dyscalculie bijles, bijles Wiskunde prijs, bijles Wiskunde middelbaar, Wiskunde bijles in Zoutleeuw, bijles prijs per uur, bijles Wiskunde, privé cursus