Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit Kortessem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Erika

Hoeselt

Bachelor, Howest Kortijk

Bijles met Erika

Ik heb zelf bijles gehad voor wiskunde, omdat ik daar niet zo sterk in was. Het was een waardevolle ervaring en ik wil daarom zo ook andere mensen helpen.

Hoeselt
Digital arts and Entertainment
Bachelor, Howest Kortijk

Melanie

Hasselt - Runkst

Bachelor, KHLim

Bijles met Melanie

Ik heb een deeltijdse job en zou graag wat bijverdienen door bijles te geven. In september begin ik aan mijn specifieke lerarenopleiding. Bijles geven is dan al een goede voorbereiding. Ik spreek vloeiend Frans en kan het goed schrijven en lezen. Vooral met het Frans wil ik iets doen.

Hasselt - Runkst
Bachelor in de Orthopedagogie
Bachelor, KHLim

Ruth

Alken

None

Bijles met Ruth

Ik ben momenteel aan het zoeken naar een leuke bijverdienste voor een beperkt aantal uren in de week in Leuven. Daarnaast is bijles voor mij een goede manier om de vaardigheden die ik opdeed tijdens mijn lerarenopleiding te onderhouden terwijl ik verder studeer.

Alken

Katrien

Kortessem

None

Bijles met Katrien

Ik heb twee onderwijsdiploma's, nl. kleuteronderwijs en lager onderwijs. Ik merk in de praktijk dagelijks dat sommige kinderen het moeilijk hebben, graag draag ik hier mijn steentje toe bij om ook deze kinderen alle kansen te geven.

Kortessem

Annelien

Hasselt

None

Bijles met Annelien

Tijdens de eerste jaren van mijn studie heb ik het ook niet gemakkelijk gehad. Ik heb toen ook beroep gedaan op studiebegeleiding en intussen loopt alles goed. Ik denk dat ik mijn ervaringen hiermee ook kan delen met andere studenten door het geven van studiebegeleiding en/of bijles.

Hasselt

Femke

Hasselt

Bachelor, PXL MAD

Bijles met Femke

Ik zou graag na mijn studie nog een jaar specifieke lerarenopleiding bijdoen dus bijles geven is hier de ideale voorbereiding op. Ik zat vorig jaar al in het 'study buddy' project bij ons op school waarbij ik bijles kunstgeschiedenis gaf aan leerlingen van het eerste jaar.

Hasselt
Grafisch ontwerp
Bachelor, PXL MAD

Stephanie

Kortessem

None

Bijles met Stephanie

Dit academiejaar studeer ik af als schoolpsychologe aan de KU Leuven. Nadien zal ik nog een jaar verder studeren om leerkracht te worden. Dit initiatief lijkt me ideaal om al ervaring op te doen en wat bij te verdienen. Bovendien is zal deze ervaring een toegevoegde waarde op mijn CV zijn.

Kortessem

Ramazan

Hasselt

Professioneel / Volwassen, Hogeschool Hasselt

Bijles met Ramazan

Office, Excel, Access, Photoshop, Windows… Al deze kennis heb ik verworven tijdens mijn opleiding Informatica. Het zijn onderwerpen waar ik heel graag mee bezig ben en deze kennis zou ik heel graag delen. Het is erg belangrijk om zulke vakken 'hands on' te geven. Dankzij mijn lerarenopleiding kan ik ook leerlingen begeleiden. Ik kan niet alleen vakken aan het middelbaar en secundair geven maar ook aan de volwassenen. Ik heb zelf ook verschillende talen zoals Nederlands aan anderstaligen gegeven. Ook heb ik vakken zoals het Office pakket en Photoshop gegeven aan volwassenen. Informatica is essentieel voor mijn richting, maar vaak zeer theoretisch en abstract. Hierdoor heb ik wel een grondige kennis van. Na jaren les geven aan de leerlingen uit het Middelbaar, Secundair en Volwassenen, kan ik stellen dat zodra iemand de basis van informatica heeft ingehaald, gemakkelijk weer mee kan met de leerstof in de les. Mijn doel als bijlesleerkracht zal dan ook zijn om op een zeer toegepaste en begrijpelijke manier de leerstof aan te vullen met diepere achtergrond, en eventueel extra uitleg over de basisprincipes waarop de leerstof steunt.

Hasselt
Professioneel / Volwassen, Hogeschool Hasselt

Valerie

Hasselt

Bachelor, KHLim lerarenopleiding

Bijles met Valerie

Ik heb werken rond een probleem dat een leerling heeft, steeds nuttig gevonden. Daarnaast werk ik al parttime en zou dit een mooie en leerrijke aanvulling zijn.

Hasselt
BASO Aardrijkskunde-Nederlands
Bachelor, KHLim lerarenopleiding

Esther

Kortessem

Master, Kuleuven Campus Antwerpen

Bijles met Esther

Ik hou ervan om mensen te helpen en bij te staan als ze problemen hebben. Dus waarom niet mijn kennis delen met leerlingen die problemen hebben met bepaalde vakken? Ik help u daarom ook graag met problemen op vlak van Engels, Frans, Duits of Nederlands, maar kan u ook helpen met studiebegeleiding. Aarzel zeker en vast niet om mij te contacteren als u vragen hebt, ik sta voor u paraat.

Kortessem
Master Vertalen (Frans - Duits)
Master, Kuleuven Campus Antwerpen