Verbeter je Nederlands vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Nederlands uit Kortessem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Nederlands

Hanna

Hasselt

Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

Bijles Nederlands met Hanna

Zelf ben ik gepassioneerd door Nederlands en Engels en wil ik die passie graag omzetten naar hulp.

Hasselt
Toegepaste Taalkunde
Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

Nederlands

Louise

Hasselt

Master, kuleuven

Bijles Nederlands met Louise

Ik ben zelf erg leergierig en ben geïnteresseerd in wetenschappen. Ik wil mijn kennis graag delen en anderen aansteken met mijn leergierigheid!

Hasselt
Master, kuleuven

Nederlands

Bram

Hasselt

Bachelor, kuleuven

Bijles Nederlands met Bram

Twee maanden vakantie is voor mij een beetje lang. Ik ben graag bezig en houd van mijn job als leerkracht. Op deze manier kan ik studenten in de zomer een duwtje in de rug geven en zo hopelijk hun slaagkansen voor het volgende schooljaar vergroten.

Hasselt
Bachelor Communicatiewetenschappen
Bachelor, kuleuven

Nederlands

Emma

Hasselt

None

Bijles Nederlands met Emma

Aangezien ik studeer voor lerarenopleiding lijkt bijles geven mij een ideale manier om extra ervaring op te doen! Bovendien ben ik ontzettend graag met kinderen/jongeren bezig.

Hasselt

Nederlands

Romina

Hasselt

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Nederlands met Romina

Gelet op mijn eigen academische studie-ervaringen, waarvan zes jaar universitaire studies, zou ik graag mijn kennis en leermethoden met andere studenten willen delen. Ik ben met glans geslaagd in mijn universitaire studies en behaalde nooit een onvoldoende. Aangezien leerlingen in het hoger onderwijs vaak moeite hebben met het vinden van de correcte en meest efficiënte manier om de omvangrijke studiematerialen door te nemen en gestructureerd te studeren, zou ik graag mijn bijstand willen aanbieden. Verder ben ik erg sterk in mijn talen, daar ik tevens een volledig drietalig beroep uitoefen waarbij ik op dagelijkse basis zowel Nederlands, Frans als Engels dien te spreken en schrijven. Mijn verworven kennis betreffende Latijn tijdens de middelbare studies alsook inzake het Recht gedurende mijn universitaire studies kan ik verder ook nog aanbieden. Ik beschouw mezelf als een open en efficiënt persoon, die op begrijpelijke wijze kennis aan de man kan brengen. Daarom vind ik het dan ook interessant om een centje te kunnen bijverdienen door het onderwijzen van studenten die hier beroep op zouden wensen te doen.

Hasselt
Master in de Rechten + Master of Laws European Law School
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Nederlands

Stephanie

Kortessem

None

Bijles Nederlands met Stephanie

Dit academiejaar studeer ik af als schoolpsychologe aan de KU Leuven. Nadien zal ik nog een jaar verder studeren om leerkracht te worden. Dit initiatief lijkt me ideaal om al ervaring op te doen en wat bij te verdienen. Bovendien is zal deze ervaring een toegevoegde waarde op mijn CV zijn.

Kortessem

Nederlands

Ramazan

Hasselt

Professioneel / Volwassen, Hogeschool Hasselt

Bijles Nederlands met Ramazan

Office, Excel, Access, Photoshop, Windows… Al deze kennis heb ik verworven tijdens mijn opleiding Informatica. Het zijn onderwerpen waar ik heel graag mee bezig ben en deze kennis zou ik heel graag delen. Het is erg belangrijk om zulke vakken 'hands on' te geven. Dankzij mijn lerarenopleiding kan ik ook leerlingen begeleiden. Ik kan niet alleen vakken aan het middelbaar en secundair geven maar ook aan de volwassenen. Ik heb zelf ook verschillende talen zoals Nederlands aan anderstaligen gegeven. Ook heb ik vakken zoals het Office pakket en Photoshop gegeven aan volwassenen. Informatica is essentieel voor mijn richting, maar vaak zeer theoretisch en abstract. Hierdoor heb ik wel een grondige kennis van. Na jaren les geven aan de leerlingen uit het Middelbaar, Secundair en Volwassenen, kan ik stellen dat zodra iemand de basis van informatica heeft ingehaald, gemakkelijk weer mee kan met de leerstof in de les. Mijn doel als bijlesleerkracht zal dan ook zijn om op een zeer toegepaste en begrijpelijke manier de leerstof aan te vullen met diepere achtergrond, en eventueel extra uitleg over de basisprincipes waarop de leerstof steunt.

Hasselt
Professioneel / Volwassen, Hogeschool Hasselt

Nederlands

Ilse

Hasselt

Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

Bijles Nederlands met Ilse

In 2007 ben ik afgestudeerd als master in de vertaalkunde Engels, Frans en Nederlands nadat ik reeds het diploma van leraar secundair onderwijs Engels - Frans – economie behaald had. Ik heb reeds wat ervaring opgedaan in het onderwijs, maar ook tijdens mijn opleiding deed ik de nodige leservaring op door talrijke stages in de verschillende richtingen van het secundair onderwijs. Tijdens mijn opleiding tot master in de vertaalkunde heb ik in het bijzonder mijn talenkennis kunnen versterken. Zowel als leerkracht, als door mijn jarenlang engagement als scoutsleidster, heb ik niet alleen mijn verantwoordelijkheidsgevoel kunnen ontplooien, maar ben ik ook vertrouwd met het begeleiden en motiveren van jongeren. Momenteel ben ik werkzaam bij de personeelsdienst van de Universiteit Hasselt. Een uitdagende job die ik met veel passie uitvoer. Mijn talenkennis komt in deze functie echter niet ten volle aan bod. Ik zie het daarom als een kans om in bijberoep niet alleen deze kennis terug te benutten, maar bovendien ook te kunnen overbrengen aan anderen.

Hasselt
Master in de vertaalkunde Frans, Engels, Nederlands
Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

Nederlands

Valerie

Hasselt

Bachelor, KHLim lerarenopleiding

Bijles Nederlands met Valerie

Ik heb werken rond een probleem dat een leerling heeft, steeds nuttig gevonden. Daarnaast werk ik al parttime en zou dit een mooie en leerrijke aanvulling zijn.

Hasselt
BASO Aardrijkskunde-Nederlands
Bachelor, KHLim lerarenopleiding

Nederlands

Esther

Kortessem

Master, Kuleuven Campus Antwerpen

Bijles Nederlands met Esther

Ik hou ervan om mensen te helpen en bij te staan als ze problemen hebben. Dus waarom niet mijn kennis delen met leerlingen die problemen hebben met bepaalde vakken? Ik help u daarom ook graag met problemen op vlak van Engels, Frans, Duits of Nederlands, maar kan u ook helpen met studiebegeleiding. Aarzel zeker en vast niet om mij te contacteren als u vragen hebt, ik sta voor u paraat.

Kortessem
Master Vertalen (Frans - Duits)
Master, Kuleuven Campus Antwerpen