Bijles Duits in Peer

Krijg vandaag nog bijles Duits op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Duits

Matthijs

Balen

Master

Thomas More Antwerpen

Vertaler Nederlands-Duits-Italiaans

Bijles Duits met Matthijs

Ik geef bijles omdat ik jonge mensen graag een handje help. Bovendien vind ik het contact met jongeren en nieuwe onderwijsvormen verrijkend voor mezelf. In het verleden gaf ik al vaker bijles Nederlands en Duits aan oud-leerlingen.

Balen
Vertaler Nederlands-Duits-Italiaans
Master, Thomas More Antwerpen

Duits

Inge

Zonhoven

Bachelor

Hoger Handels-en Taleninstituut Genk

Secretariaatsmanagement Talen, optie Bedrijfstolk

Bijles Duits met Inge

Ik heb een bachelor diploma in Secretariaat Management Talen, optie bedrijfstolk. Talen zijn, naast dieren, mijn grote passie en ik geef die kennis dan ook graag door aan anderen. Ik haal er veel voldoening uit als ik een leerling effectief heb kunnen helpen.

Zonhoven
Secretariaatsmanagement Talen, optie Bedrijfstolk
Bachelor, Hoger Handels-en Taleninstituut Genk

Duits

Haike

Beringen

Master

KU Leuven, Brussel

in de Meertalige Communicatie (Nederlands, Duits)

Bijles Duits met Haike

Beringen
in de Meertalige Communicatie (Nederlands, Duits)
Master, KU Leuven, Brussel

Duits

Leen

Ham

Master

Universiteit Antwerpen

Educatieve

Bijles Duits met Leen

Lesgeven heeft mij altijd al geboeid. Daarom besloot ik om in 2018 als bijlesbegeleider bij Studant aan de slag te gaan. Mijn uitsluitend positieve ervaringen daar overtuigden mij ervan om mij in te schrijven voor de Educatieve Master. Nu ik bijna afgestudeerd ben, heb ik besloten dat ik het geven van bijles niet wil opgeven.

Ham
Educatieve
Master, Universiteit Antwerpen

Duits

Els

Zonhoven

Professioneel / Volwassen

CVO Limlo

Lerarenopleiding

Bijles Duits met Els

Na het behalen van mijn diploma heb ik een lerarenopleiding (GPB) gevolgd om zelf ooit les te gaan geven. Ik werk graag met mensen samen, in het bijzonder met kinderen.

Zonhoven
Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Limlo

Duits

Ines

Zonhoven

Derde graad

SJB Zonhoven

Economie - Moderne talen

Bijles Duits met Ines

Ik ben een behulpzaam persoon die graag mensen helpt hun doelen te bereiken. Ik ben dagelijks met taal (Nederlands, Frans, Engels & Duits) bezig en geef hier dus graag bijles in.

Zonhoven
Economie - Moderne talen
Derde graad, SJB Zonhoven

Duits

Chloë

Lommel

Bachelor

Vrije Universiteit Brussel

Toegepaste Taalkunde Engels-Duits

Bijles Duits met Chloë

Ik geef graag bijlessen in het Engels, Duits en Nederlands, omdat ik een passie heb voor talen en die graag ook op anderen wil overbrengen. Ik wil aantonen dat een taal leren ook leuk kan zijn en niet altijd saai een woordenlijst of grammatica vanbuiten leren moet zijn.

Lommel
Toegepaste Taalkunde Engels-Duits
Bachelor, Vrije Universiteit Brussel

Duits

Chiara

Genk

Master

KUL Leuven

Bijles Duits met Chiara

Ik ben altijd iemand geweest die graag tijd voor anderen maakt om hen te begeleiden in het studeren en om hen te helpen inzicht te verwerven in het taalsysteem of vlotter te zijn in een taal. Daarnaast ben ik ook iemand die graag ordelijk werkt, veel samenvattingen/mindmaps/flashcards/enz. maakt... Die houding in combinatie met de kennis die ik verworven heb in mijn opleiding over studiebegeleiding, maakt dat ik bijles geven echt zie zitten.

Genk
Master, KUL Leuven

Duits

Marjan

Opglabbeek

Bijles Duits met Marjan

Ik geef graag bijles, omdat ik hou van het werken met individuele of kleine groepjes leerlingen. Ik geef nu mijn tweede jaar les maar ik heb nog tijd en energie over om leerlingen die het moeilijk hebben met bepaalde leerinhouden te helpen. Ik hou van variatie in mijn job, en geloof dat het combineren van lesgeven en bijles geven mij de nodige variatie zal bieden.

Opglabbeek

Duits

Ruth

Eksel

Bijles Duits met Ruth

Ik ben gefascineerd door talen en wil graag mijn passie doorgeven aan anderen. Opmerking: ik ben zowel in Gent als in Noord-Limburg beschikbaar.

Eksel

Studenten die we al konden helpen

  • Kristel uit Jodoigne

    Student 6e middelbaar Secretariaat Talen wenst bijlessen Duits in kader van herexamen 21 augustus. Algemene opfrissing van Duits en extra uitleg bij grammatica.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Wanneer jij dat wil! Of je nu op zoek bent naar een wekelijkse begeleiding Duits of een intensieve bijles in een korte periode, wij vinden een docent uit Peer die je op je vrije momenten kan helpen. We werken met pakketten van lesuren: 8, 16, 24 of 48 uur, en die plan je helemaal flexibel in.
De meeste bijlessen in Peer vinden gewoon plaats aan huis, omdat de meeste leerlingen zich daar het meest op hun gemak bij voelen. Maar wie zich thuis niet kan concentreren voor bijles Duits, kan indien gewenst bij de docent thuis langsgaan. Bijles op school of in een nabije bib gebeurt ook soms. De keuze is volledig aan jou.
Eén gemiddelde prijs per uur voor bijles Duits bestaat eigenlijk niet, omdat de tarieven afhankelijk zijn van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de ervaring en de achtergrond van de bijlesdocent uit Peer, het aantal uur dat je graag bijles Duits wil, en het niveau van de begeleiding. Je vindt alle informatie over de tarieven op onze tarievenpagina.

Top bijlesaanvragen

bijles Duits geven in Peer, privé cursus, Duits bijles aan huis in Peer, bijles Duits prijs, bijles Duits, bijles krijgen, bijles Duits in de buurt van Peer, ik zoek bijles, examen bijles