Bijles Geschiedenis in Hoegaarden

Krijg vandaag nog bijles geschiedenis op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

geschiedenis

Willem

Herent

Master

KU Leuven

Economie

Bijles geschiedenis met Willem

Bijles geven is misschien wel de vorm van lesgeven die mij het meeste voldoening schenkt. Ik vind het heel fijn om als leraar iemand persoonlijk te leren kennen om zo een grotere rol te kunnen spelen in het leerproces. Daarnaast kan ik verschillende kwaliteiten als lesgever hier optimaal inzetten: met een open en nieuwsgierige blik luisteren en geduldig samen met de leerling zoeken naar oplossingen.

Herent
Economie
Master, KU Leuven

geschiedenis

Rani

Tienen

Bachelor

UCLL Heverlee

Lerarenopleiding Secundair Onderwijs

Bijles geschiedenis met Rani

Bijles geven is een belangrijke manier om leerlingen extra hulp en ondersteuning te bieden na de schooluren. Niet alle leerlingen zijn even snel mee met alle leerstof en sommigen hebben nood en baat bij wat extra steun en/of uitleg voor sommige vakken of sommige delen van de leerstof. Als pas afgestudeerde leerkracht, zet ik me graag in om deze leerlingen wat extra te ondersteunen in hun eigen (veilige) thuisomgeving. BijlesHuis lijkt me hiervoor het perfecte medium om via een gestructureerde, gecontroleerde omgeving in contact te komen met de juiste leerlingen aangezien de accountmanagers klaarstaan voor zowel de leerlingen als bijlesgevers.

Tienen
Lerarenopleiding Secundair Onderwijs
Bachelor, UCLL Heverlee

geschiedenis

Merlijn

Tienen

Derde graad

GO! Atheneum Tienen

Latijn-Wetenschappen

Bijles geschiedenis met Merlijn

Deze studentenjob sprak me meteen aan omdat ik uit mezelf al veel medestudenten help met leerstof verwerken en ik van nature op een kalme manier iets kan uitleggen. Mijn ervaring bij het helpen van andere studenten tijdens de examenperiode is altijd wel positief: ik kan hen de leerstof op een overzichtelijke en duidelijke manier uitleggen.

Tienen
Latijn-Wetenschappen
Derde graad, GO! Atheneum Tienen

geschiedenis

Pieterjan

Tienen

Bachelor

KHLeuven

Bijles geschiedenis met Pieterjan

Ik geef graag bijles om jongeren (en volwassenen!) bij te staan in hun constante zoektocht naar kennis. Ik wil anderen helpen om hun doelen te bereiken, om zo hun dromen waar te maken.

Tienen
Bachelor, KHLeuven

geschiedenis

Sarah

Leuven

Bijles geschiedenis met Sarah

Mijn eerste ervaringen met het geven van bijles (aan leerlingen lager (huiswerkbegeleiding) en secundair onderwijs) waren vrijwillig, kaderend in projecten, maar smaakten steeds naar meer. Met de start van mijn opleiding tot leraar wil ik me verder bekwamen als tutor. Zelf ben ik sinds 2012 werkzaam als coördinator en hoofd- en eindredacteur van twee (film-)magazines en heb reeds wat ervaring met thesisvoorbereidingen en -correcties.

Leuven

geschiedenis

Julie

Leuven

Bijles geschiedenis met Julie

Momenteel werk ik mijn thesis verder af. Aangezien ik een Bachelor Nederlands - geschiedenis heb en verder studeer in de richting Orthopedagogiek, is het geven van bijles perfect voor mij. De leerlingen die moeilijkheden hebben met bepaalde vakken of met plannen help ik graag verder.

Leuven

geschiedenis

Anne

Leuven

Bijles geschiedenis met Anne

Op het moment rond ik mijn master-na-master opleiding in de Filosofie af. Ik heb reeds ervaring in het geven van onder andere Engels (niveau van het middelbaar onderwijs). Verder studeerde ik zowel Geschiedenis als Filosofie, vakgebieden waarin ik thuis ben en waarover ik bijles kan geven. Verder beschik ik over uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, waarin ik tevens scholieren en studenten in kan begeleiden.

Leuven

geschiedenis

Justine

Leuven

Bachelor

kuleuven

Taal-en Letterkunde

Bijles geschiedenis met Justine

Ik geef graag uitleg aan anderen en ze stellen dat ook op prijs. Na mijn master Taal-en Letterkunde volgde ik dan ook de lerarenopleiding.

Leuven
Taal-en Letterkunde
Bachelor, kuleuven

geschiedenis

Karen

Hoegaarden

Bachelor

KHLeuven

Professionele Nederlands, Engels en geschiedenis

Bijles geschiedenis met Karen

Ik sta enorm graag voor de klas en wil ook in mijn vrije tijd leerlingen ondersteunen. Ik ken BijlesHuis via mijn leerlingen, maar ook mijn zoon volgde er zelf bijles Frans. De manier van werken spreekt me enorm aan.

Hoegaarden
Professionele Nederlands, Engels en geschiedenis
Bachelor, KHLeuven

geschiedenis

Tom

Tienen

Bachelor

Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie en geschiedenis

Bijles geschiedenis met Tom

Mijn vakken interesseren mij en ik wil deze passie overbrengen zodat anderen het ook interessant vinden. Ik heb zoals al eerder vermeld voor een vak een leerling extra begeleid. Daarnaast heb ik zelf ook al een beetje bijles gegeven. Voor mij was dit een aangename ervaring.

Tienen
Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie en geschiedenis
Bachelor,

Veelgestelde vragen

Je bijles geschiedenis vindt plaats wanneer jou dat goed uitkomt. In samenspraak met je docent uit Hoegaarden kiezen jullie een vast wekelijks tijdstip, of spreken jullie telkens na de bijles af wanneer de volgende gepland staat. Ook meerdere bijlessen geschiedenis per week zijn mogelijk, indien je intensieve begeleiding wenst. Super flexibel!
Bijles geschiedenis in Hoegaarden verloopt via drie eenvoudige stappen. Eerst laat je je gegevens achter op onze website. Daarna bellen wij je op om te kijken waar je precies naar op zoek bent. Vervolgens selecteren we de docent geschiedenis die het beste bij jou past, en in de buurt van Hoegaarden woont. Eenmaal je akkoord gaat met het voorstel, kan de bijles geschiedenis van start! Meer info over onze werkwijze lees je hier.
Het grootste deel van onze bijlessen geschiedenis gaan aan huis door, maar jij kiest uiteraard. De bijles geschiedenis kan aan huis in Hoegaarden plaatsvinden of online via ons leerplatform. Soms gaan de bijlessen ook door in de bibliotheek of op school. Wij regelen wat voor jou het handigst is!

Top bijlesaanvragen

bijles Geschiedenis middelbaar in Hoegaarden, bijlesdocent Geschiedenis in Hoegaarden, bijles coach, bijles secundair onderwijs, bijles Geschiedenis middelbaar, bijles Geschiedenis geven in Hoegaarden, Geschiedenis bijles gezocht in Hoegaarden, bijles door studenten, zomer bijles