Bijles Economie in Hoegaarden

Krijg vandaag nog bijles economie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

economie

Davy

Leuven

Professioneel / Volwassen

Mobyus

Boekhouden

Bijles economie met Davy

Ik help graag studenten in nood. We werken samen hun problemen weg, zodat ze hiervoor slagen en het een positief werkresultaat oplevert.

Leuven
Boekhouden
Professioneel / Volwassen, Mobyus

economie

Jelle

Sint-Truiden

Master

VUB

Bedrijfskunde

Bijles economie met Jelle

Docent Jelle heeft een Master Bedrijfskunde behaald en een extra lerarenopleiding Engels-Economie. Momenteel werkt hij in de HR. Jelle heeft veel bijleservaring als studiecoach, vooral voor huiswerkbegeleiding en studieplanning.

10/10

Sint-Truiden
Bedrijfskunde
Master, VUB

economie

Tinne

Borgloon

Bachelor

CVO Limlo, Diepenbeek

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles economie met Tinne

Ondertussen help ik drie jaar jongeren met hun schoolwerk en planning. Ik werk als leerkracht in het secundair onderwijs waardoor ik dichtbij de leerlingen sta. Ik geef ook onderwijs aan huis aan leerlingen die niet naar school kunnen komen.

8,4/10

Borgloon
Specifieke Lerarenopleiding
Bachelor, CVO Limlo, Diepenbeek

economie

Willem Adrianus

Hoeilaart

Bijles economie met Willem Adrianus

Ik geef bijlessen, omdat ik voldoening schep in het helpen van kinderen om in het leven te slagen. Uit ervaring weet ik inmiddels dat goede bijlessen het verschil kunnen maken voor kinderen tussen leven als academicus of als ongeschoolde arbeider.

10/10

Hoeilaart

economie

Lore

Leuven

Master

Kuleuven

Handelswetenschappen met specialisatie in bedrijfsmanagement en ondernemerschap

Bijles economie met Lore

Ik wil graag bijles geven omdat ik begrijp dat elke leerling andere noden heeft bij het volgen van lessen. Ik wil hen verder helpen op een manier die voor hen het beste werkt.

Leuven
Handelswetenschappen met specialisatie in bedrijfsmanagement en ondernemerschap
Master, Kuleuven

economie

Filip

Leuven

Master

KU Leuven

Handelsingenieur

Bijles economie met Filip

Ik ben begonnen als docent en het "virus" van lesgeven heeft mij nooit meer verlaten. Ik geef dan ook met heel veel plezier bijlessen in wiskunde en statistiek aan zij die het nodig hebben.

8,5/10

Leuven
Handelsingenieur
Master, KU Leuven

economie

Jeroen

Diest

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

bedrijfskunde

Bijles economie met Jeroen

Als afgestudeerde leerkracht is het geven van bijles uiteraard een ideale activiteit die aansluit bij mijn interesses en competenties.

9,5/10

Diest
bedrijfskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

economie

Jade

Leuven

Master

KULeuven

Toegepaste Economische Wetenschappen

Bijles economie met Jade

Ik vind het heel belangrijk dat ieder kind en iedere jongere zich ten alle tijde goed kan voelen, dit ook in de klas. Het is nooit fijn om het gevoel te hebben achterop te lopen en daar wil ik heel graag mee helpen. Iedereen verdient dezelfde kansen in het onderwijs, en het geeft mij veel voldoening om daar een verschil in te maken. Ik heb reeds studenten aan de universiteit geholpen met wiskunde en statistiek. Wanneer zij mij achteraf lieten weten dat ze geslaagd waren, mij bedankten of vroegen of ik hen ook nog met andere vakken kon helpen, gaf mij dat steeds een heel goed gevoel. Dat is natuurlijk ook het doel: leerlingen of studenten terug vertrouwen geven in hun eigen kunnen.

8,3/10

Leuven
Toegepaste Economische Wetenschappen
Master, KULeuven

economie

Julie

Nieuwerkerken

Master

UHasselt

Educatieve

Bijles economie met Julie

Ik ben een master TEW en een educatieve master. Verder ben ik kort aan de slag geweest in de bedrijfswereld en sta nu in het onderwijs. Ik geef bijlessen economie (algemeen/toegepast, micro/macro) voor zowel secundair als hoger onderwijs.

10/10

Nieuwerkerken
Educatieve
Master, UHasselt

economie

Lotte

Tienen

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Accountancy en Revisoraat

Bijles economie met Lotte

Ik vind het enorm waardevol om in iedereen het beste naar boven te halen. Een gezonde combinatie van theoretische kennis en praktijkervaring vormen voor mij de ideale basis als bijlesgever.

Tienen
Accountancy en Revisoraat
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Safaa uit Hoegaarden

  Leerlinge in het 5e middelbaar Economie - Moderne Talen heeft extra hulp nodig bij economie. Op de laatste toetsen scoorde ze onder de helft, dus ze twijfelt of ze de materie wel goed g… Lees meer

 • Thomas uit Hoegaarden

  Student 4de middelbaar Bedrijf en Organisatie (TSO) wenst ondersteuning bij economie. Moeilijkheden liggen bij het deel rond boekingen en bcg matrix.

 • Steven uit Tienen

  Student uit het 5e middelbaar Economie zoekt ondersteuning bij bedrijfseconomie. De student is dit jaar geschakeld naar een economische richting en heeft hiervoor geen economie gehad. H… Lees meer

 • Steven uit Tienen

  Student Bachelor Economie zoekt begeleiding bij economie, boekhouden en bedrijfsorganisatie.

 • Bola uit Beauvechain

  Student (16 jaar) doet topsport en wil examencommissie doen voor derde graad Economie-talen. Hij zou graag hulp hebben bij economie. Meer eerder een studiebegeleiding om een goede metho… Lees meer

 • Kato uit Linter

  Student uit vijfde middelbaar economie-talen zoekt hulp bij economie. Ze heeft sinds dit jaar pas economie omdat ze overgeschakeld is van wiskunde wetenschappen. De basis heeft ze dus z… Lees meer

 • Léa uit Grez-Doiceau

  Leerling uit derde middelbaar Economie heeft nood aan bijles economie. Hij lijdt onder zijn ADHD en heeft dus iemand nodig die ervaring heeft met leerstoornissen.

 • Rieky uit Leuven

  Studente in de 1ste bachelor Criminologische Wetenschappen (KUL) heeft ondersteuning nodig bij economie. Ze wil graag de cursus overlopen om de hoofdstukken beter te begrijpen.

 • Stella uit Leuven

  Studente Economische wetenschappen heeft nood aan bijles econometrie (vak uit de master) ter voorbereiding van het examen in januari. Betreft regressie-analyses van data. Er wordt in di… Lees meer

 • Safaa uit Leuven

  Bachelorstudente Rechten (KU Leuven) heeft begeleiding nodig bij economie, in het kader van haar examen (24 juni). In het middelbaar heeft ze het vak nooit gehad en heeft daardoor een a… Lees meer

 • Lauren uit Leuven

  Studente in de eerste bachelor Rechten (KUL) heeft ondersteuning nodig bij economie.

 • Anna uit Leuven

  Studente in de bachelor Rechten (KUL) heeft ondersteuning nodig bij economie.

 • Lauren uit Leuven

  Student 3de bachelor TEW (VUB Solvay Business School) uit Leuven wenst hulp bij de vakken micro- en macro-economie, de enige vakken die ze nog dient af te werken binnen haar opleiding.

 • Helena uit Leuven

  Student uit het voorbereidingsprogramma management (masteropleiding) wil ondersteuning bij economie. Ze heeft een vooropleiding als vertaler en geen voorkennis van de materie. Het gaat … Lees meer

 • Alexander uit Leuven

  Alexander uit het 5e middelbaar (economie-talen) zoekt begeleiding bij economie. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof. Vooral oefeningen rond elasticiteit, vraag en aa… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.