Bijles in Hoegaarden

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Rebecca

Tienen

Bijles met Rebecca

Ik heb de lerarenopleiding Engels - Plastische opvoeding gevolgd en wil me graag verdiepen in het lesgeven van de leerstof. Ik heb als vrijwilliger voor een bijlesorganisatie gewerkt in Leuven, dit was begeleiding in het basisonderwijs voor kansarme jongeren/kinderen. Momenteel ben ik tewerkgesteld als uitzendconsulente, maar bijles geven na mijn uren is zeker mogelijk.

Tienen

Nicolas

Boutersem

Master

KU Leuven

Psychologie

Bijles met Nicolas

Ik beschik over een grondige kennis van de leerstof wiskunde voor middelbare scholieren. Ik ben graag met wiskunde bezig. Met Excel en Word heb ik veel ervaring en ik heb mijn kennis ook recentelijk opgefrist. Mijn vader geeft reeds les via BijlesHuis dus ik heb ondertussen ook een goed beeld wat er zoal komt kijken bij het lesgeven.

Boutersem
Psychologie
Master, KU Leuven

Pieterjan

Tienen

Bachelor

KHLeuven

Bijles met Pieterjan

Ik geef graag bijles om jongeren (en volwassenen!) bij te staan in hun constante zoektocht naar kennis. Ik wil anderen helpen om hun doelen te bereiken, om zo hun dromen waar te maken.

Tienen
Bachelor, KHLeuven

Nicky

Tienen

Master

KUL Leuven

Taal en letterkunde Latijn-Grieks

Bijles met Nicky

Mijn naam is Nicky en ik werk al 8 jaar in het onderwijs als leerkracht Latijn-Grieks: vooral in de eerste graad, maar ik heb ook al lesgegeven in de hogere jaren. Lesgeven zit mij in het bloed: ik probeer al mijn leerlingen gemotiveerd te krijgen en te helpen om leerstof te snappen en te verwerken. Zo maak ik bijvoorbeeld vaak overzichtelijke schema's. Bijles geven is nog specialer. Dan begeleid je één leerling en help je hem of haar groeien in de mooiste talen ter wereld (ik heb zowel bijles Grieks als bijles Latijn gegeven). Zo heb ik al enkele leerlingen begeleid.

Tienen
Taal en letterkunde Latijn-Grieks
Master, KUL Leuven

Valerie

Tienen

Bachelor

Groep T - Leuven Education College

Bijles met Valerie

Ik ben gebeten door de passie voor het lesgeven. Na enkele jaren ervaring als leerkracht merkte ik dat bijles geven aan kinderen mij gelukkig maakt. Ik behaalde een extra diploma als zorgleerkracht en heb mij verdiept in kinderen met lees- en spellingsproblemen. Momenteel geef ik bijlessen aan huis, alsook bij mij thuis (in de praktijkruimte). Ik probeer de ouders zoveel mogelijk te betrekken bij de therapie. De inhoud van de bijles, de aanpak, de vorderingen en moeilijkheden worden na iedere sessie besproken.

Tienen
Bachelor, Groep T - Leuven Education College

Nele

Tienen

Bachelor

UCLL Limburg

Lerarenopleiding secundair onderwijs

Bijles met Nele

Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs met de onderwijsvakken chemie en biologie. Ik hou ervan om leerlingen de hulp te bieden die ze nodig hebben.

Tienen
Lerarenopleiding secundair onderwijs
Bachelor, UCLL Limburg

Dumont

Bierbeek

Bijles met Dumont

Ik ben perfect tweetalig en studeer nu momenteel een bachelor psychologie met als optie schoolpsychologie. Ik hou enorm veel van kennis doorgeven en van kinderen. Ik kan hen daarom ook perfect bijles geven met als specialisatie vooral Frans.

Bierbeek

Femke

Boutersem

Bachelor

PXL MAD

Grafisch ontwerp

Bijles met Femke

Ik zou graag na mijn studie nog een jaar specifieke lerarenopleiding bijdoen dus bijles geven is hier de ideale voorbereiding op. Ik zat vorig jaar al in het 'study buddy' project bij ons op school waarbij ik bijles kunstgeschiedenis gaf aan leerlingen van het eerste jaar.

Boutersem
Grafisch ontwerp
Bachelor, PXL MAD

Jade

Hoegaarden

Bachelor

Katholieke Universiteit Leuven

2de jaar

Bijles met Jade

Ik gebruik mijn studies graag om anderen een handje te helpen. Chinees is een taal die in de toekomst meer en meer gebruikt zal worden en de taal van een ander goed spreken, kan twee culturen veel dichter bij elkaar brengen. Ook denk ik dat het belangrijk is voor Chinezen die naar hier zijn geïmmigreerd, dat hun kinderen de taal goed beheersen en onderhouden.

Hoegaarden
2de jaar
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

Femke

Bierbeek

Master

VUB Brussel en Hogeschool Gent

Sociale agogiek en Leerkracht secundair onderwijs Biologie, Informatica en Economie

Bijles met Femke

Ik geef bijles omdat ik het leuk vind om jongeren verder te helpen in het behalen van hun doelstellingen, in dit geval het behalen van een diploma.

Bierbeek
Sociale agogiek en Leerkracht secundair onderwijs Biologie, Informatica en Economie
Master, VUB Brussel en Hogeschool Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Josine uit Hoegaarden

  Leerling uit het 4e middelbaar wil graag een initiatie webontwikkeling (om het even welke taal). Hij heeft veel interesse in programmeren en ICT en zoekt een uitdaging naast school. Het… Lees meer

 • Graur uit Hoegaarden

  Leerling 4e middelbaar (Wetenschappen-Wiskunde, Sint Janscollege Meldert) met ADD heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij kan soms moeilijk volgen in de klas, en heeft moeite met het toe… Lees meer

 • Jens uit Hoegaarden

  Leerlinge in het 5e middelbaar Economie - Moderne Talen heeft extra hulp nodig bij economie. Op de laatste toetsen scoorde ze onder de helft, dus ze twijfelt of ze de materie wel goed g… Lees meer

 • Margreet uit Hoegaarden

  Leerlinge in het 6e middelbaar richting Sociaal Technische Wetenschappen heeft extra hulp nodig bij chemie en biologie. Bij chemie gaat het voornamelijk over chemisch rekenen en het ber… Lees meer

 • Karima uit Hoegaarden

  Leerling uit het 5e middelbaar economie-moderne talen zoekt hulp bij Engels. Het gaat vooral om grammatica en woordenschat.

 • Benoit uit Hoegaarden

  Leerlinge 2e middelbaar heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode.

 • Henrieke uit Hoegaarden

  Student 3de middelbaar Bedrijf en organisatie (TSO) wenst begeleiding bij wiskunde ter voorbereiding van een herexamen.

 • Lynn uit Hoegaarden

  Student 3de middelbaar Bedrijf en organisatie (TSO) wenst begeleiding bij aardrijkskunde en geschiedenis ter voorbereiding van een herexamen deze zomer.

 • Julien uit Hoegaarden

  Leerling in het 5e middelbaar LO-Sport (TSO) heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Hij heeft moeite om de leerstof op een goede manier te verwerken en heeft nog geen goede studiemetho… Lees meer

 • Arran uit Hoegaarden

  Arran zit in het tweede middelbaar en zou graag hulp hebben om een betere studiemethode aan te leren.

 • Berre uit Hoegaarden

  Berre zit in het 4de middelbaar en volgt de richting topsport wetenschappen. Hij zou graag hulp hebben bij chemie en wiskunde ter voorbereiding van herexamen.

 • Celine uit Hoegaarden

  Graduaatsstudent Informatica zoekt begeleiding bij het vak Java Enterprise. Vorige keer behaalde hij een onvoldoende, dus zou hij graag begeleiding krijgen voor zijn vak in augustus. De… Lees meer

 • Henrieke uit Hoegaarden

  2 leerlingen (3e en 4e middelbaar) wensen een gezamenlijke begeleiding bij Frans.

 • Pamela uit Hoegaarden

  Leerlinge 6e middelbaar Architectuur (KSO, met leerplan wiskunde van 6u ASO) heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Momenteel zijn ze bezig met vectorrekenen en binnenkort zullen ze begi… Lees meer

 • Melanie uit Hoegaarden

  Studente in de eerste bachelor architectuur (KUL) heeft ondersteuning nodig bij de vakken 'structuur en morfologie' en 'wetenschappen' ter voorbereiding van de herexamens. In het vak … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.