Bijles Boekhouden in Linter

Krijg vandaag nog bijles boekhouden op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

boekhouden

Sophie

Leuven

Bachelor

Kuleuven

handelsingenieur

Bijles boekhouden met Sophie

Ik vind het leuk om kennis door te geven aan anderen en om mensen te helpen. Ik heb al veel leuke jobs gedaan, waaronder animator en babysitter. In deze jobs ben ik in contact gekomen met veel kinderen/ jongeren en ik vond dit een enorme leuke ervaring.

Leuven
handelsingenieur
Bachelor, Kuleuven

boekhouden

Tinne

Borgloon

Bachelor

CVO Limlo, Diepenbeek

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles boekhouden met Tinne

Ondertussen help ik drie jaar jongeren met hun schoolwerk en planning. Ik werk als leerkracht in het secundair onderwijs waardoor ik dichtbij de leerlingen sta. Ik geef ook onderwijs aan huis aan leerlingen die niet naar school kunnen komen.

8,6/10

Borgloon
Specifieke Lerarenopleiding
Bachelor, CVO Limlo, Diepenbeek

boekhouden

Lore

Diest

Master

Kuleuven

Handelswetenschappen met specialisatie in bedrijfsmanagement en ondernemerschap

Bijles boekhouden met Lore

Ik wil graag bijles geven omdat ik begrijp dat elke leerling andere noden heeft bij het volgen van lessen. Ik wil hen verder helpen op een manier die voor hen het beste werkt.

Diest
Handelswetenschappen met specialisatie in bedrijfsmanagement en ondernemerschap
Master, Kuleuven

boekhouden

Jelle

Sint-Truiden

Master

VUB

Bedrijfskunde

Bijles boekhouden met Jelle

Docent Jelle heeft een Master Bedrijfskunde behaald en een extra lerarenopleiding Engels-Economie. Momenteel werkt hij in de HR. Jelle heeft veel bijleservaring als studiecoach, vooral voor huiswerkbegeleiding en studieplanning.

10/10

Sint-Truiden
Bedrijfskunde
Master, VUB

boekhouden

Stefanie

Tongeren

Master

KU Leuven

Handelswetenschappen

Bijles boekhouden met Stefanie

Ik heb een goede kennis van boekhouden, wiskunde en economie en wil studenten graag helpen om deze vakken beter te begrijpen. Ik geef al een 2-tal jaar bijles en het geeft voldoening als studenten een vak begrijpen doordat jij het hebt uitgelegd.

Tongeren
Handelswetenschappen
Master, KU Leuven

boekhouden

Michiel

Scherpenheuvel-Zichem

Bachelor

KU Leuven

Handelsingenieur

Bijles boekhouden met Michiel

Ik geef graag bijles om mijn kennis over te kunnen dragen op andere jongeren. Ik hou ervan om jongeren vooruitgang te zien maken en draag hier graag mijn steentje in bij. Ik merk dat ook als voetbalcoach: Als je ziet dat je iets uitlegt en dat dat wordt opgepikt en dat het daarna ook zichtbaar verbetert, is dit echt een heel leuk gevoel.

Scherpenheuvel-Zichem
Handelsingenieur
Bachelor, KU Leuven

boekhouden

Lotte

Kortenaken

Bachelor

KU Leuven

Handelsingenieur

Bijles boekhouden met Lotte

- Ik houd ervan om met kinderen te werken - Ik ben enorm enthousiast en gemotiveerd. Ik wil ook graag een band opbouwen met het kind. - Ik wil graag bijles geven om mensen te helpen met hun moeilijkheden op schoolgebied. Soms helpt het om uitleg te krijgen van iemand die er anders naar kijkt dan de leerkracht in de klas zelf.

Kortenaken
Handelsingenieur
Bachelor, KU Leuven

boekhouden

Nina

Landen

Master

KHL en KU Leuven

Lerarenopleiding Economie-Geschiedenis en Geschiedenis

Bijles boekhouden met Nina

Tijdens de lerarenopleiding heb ik meegewerkt aan het buddy-project in Leuven, waarbij ik 2 leerlingen die in een moeilijkere thuissituatie zaten en kampten met leerachterstand begeleidde voor boekhouden en algemene economie. Dit beschouw ik als een bijzonder waardevolle ervaring. In mijn laatste jaar heb ik er vrijwillig voor geopteerd om een eerstejaarsstudent van de bachelor te begeleiden bij het opstellen en uitwerken van zijn lesvoorbereidingen. Onmiddellijk was ik gebeten door dit aspect van kennisoverdracht en coaching.

Landen
Lerarenopleiding Economie-Geschiedenis en Geschiedenis
Master, KHL en KU Leuven

boekhouden

Mathias

Bekkevoort

Master

Vrije Universiteit Brussel

architectural engineering

Bijles boekhouden met Mathias

Het geven van bijlessen is voor mij begonnen tijdens mijn ingenieursopleiding waarbij ik regelmatig medestudenten bijstond doorheen het academiejaar. Dit leidde tot een positieve ervaring die ik via deze weg verder wil uitbreiden. De ontvangen dankbaarheid van de studenten is de sleutelsteen van deze ervaring.

Bekkevoort
architectural engineering
Master, Vrije Universiteit Brussel

boekhouden

Lotte

Tienen

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Accountancy en Revisoraat

Bijles boekhouden met Lotte

Ik vind het enorm waardevol om in iedereen het beste naar boven te halen. Een gezonde combinatie van theoretische kennis en praktijkervaring vormen voor mij de ideale basis als bijlesgever.

Tienen
Accountancy en Revisoraat
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Veelgestelde vragen

Je bijles boekhouden vindt plaats wanneer jou dat goed uitkomt. In samenspraak met je docent uit Linter kiezen jullie een vast wekelijks tijdstip, of spreken jullie telkens na de bijles af wanneer de volgende gepland staat. Ook meerdere bijlessen boekhouden per week zijn mogelijk, indien je intensieve begeleiding wenst. Super flexibel!
De meeste bijlessen boekhouden worden opgestart via een vast proces. Je dient via de website een aanvraag in voor bijles aan huis in Linter of online. Daarna nemen wij contact op om de hulpvraag in kaart te brengen en de meest geschikte docent boekhouden te selecteren. Als je met het voorstel akkoord bent, gaat de bijles meteen van start! Meer details en een video met uitleg vind je op deze pagina.
BijlesHuis vindt het belangrijk dat onze lesgevers in Linter aan enkele standaarden voldoen. We peilen tijdens een intakegesprek naar hun motivatie, ervaring en vakkennis boekhouden en communicatieve, pedagogische en interpersoonlijke vaardigheden. Daarnaast vragen we een diploma en uittreksel uit het strafregister op. Tijdens hun parcours als docent boekhouden bij BijlesHuis blijven we hen opvolgen om zeker te zijn dat ze aan de standaarden blijven voldoen.

Top bijlesaanvragen

Boekhouden bijles aan huis in Linter, bijlesgever gezocht, bijles dyslexie, hulp in Boekhouden regio Linter, bijles Boekhouden in de buurt van Linter, bijles tarieven, bijles Boekhouden middelbaar, privé bijles, bijlesdocent Boekhouden in Linter