Verbeter je SPSS vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten SPSS uit Bertem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

SPSS

Febe

Leuven

Bachelor, kuleuven

Bijles SPSS met Febe

Ik ben master in de educatieve studies en ben in het bezit van een diploma bachelor in het onderwijs, secundair onderwijs: biologie en fysica. Ik ben gepassioneerd door les geven en zou tijdens mijn verdere studies mijn passie willen verder zetten. Als vrijwilliger geef ik bijles aan kinderen met specifieke noden, maar zou ook graag bijles geven aan studenten. Zelf omschrijf ik mij als spontaan, vriendelijk, resultaatgericht en flexibel. Mijn moedertaal is Nederlands en spreek vlot Engels en basis Frans. Ik ben in het bezit van een rijbewijs B en kan mij hierdoor flexibel inzetten zowel tijdens de week als in het weekend. Tijdens mijn schakelprogramma pedagogische wetenschappen behaalde ik hoge punten voor statistiek en gaf bijles aan klasgenoten.

Leuven
Bachelor, kuleuven

SPSS

Anthony

Brussel

Master, University of Luxembourg

Bijles SPSS met Anthony

Mijn motivatie is tweeledig: Enerzijds weet ik dat leerlingen/studenten die moeilijkheden hebben met een bepaald onderdeel van een vak/opleiding met een duwtje in de rug hun slaagkansen enorm verhogen, met alle positieve gevolgen van dien. Anderzijds biedt het mezelf de mogelijkheid om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en een kleine bijverdienste te hebben.

Brussel
Politieke wetenschappen - European Governance
Master, University of Luxembourg

SPSS

Lieze

Leuven

Master, KULeuven Handelswetenschappen

Bijles SPSS met Lieze

Ik zoek dit jaar naast mijn studies een nuttige bezigheid waar ik bovendien ook voldoening uithaal. Daarom leek les geven mij de ideale uitdaging. Het is iets waar ikzelf voldoening kan uithalen door andere leerlingen/studenten een dienst te kunnen bewijzen. Wanneer ze dankzij bijles betere punten kunnen halen, zal ik me hierdoor trots kunnen voelen. Ik ben zelf ook iemand die heel veel geduld heeft en er geen probleem mee heeft om iets verschillende keren opnieuw uit te leggen. Ook ben ik graag creatief bezig (als marketeer bijvoorbeeld) en dat zorgt er ook voor dat ik graag creatieve manieren zoek om iets uit te leggen; bijvoorbeeld wanneer een leerling iets niet begrijpt op school, dan zal ik proberen om het duidelijk te maken met een schema, filmpje, voorbeelden, formule, geheugensteuntjes,... Mijn vrienden zeggen ook altijd dat ik iemand ben die goed kan luisteren. Ik denk dat dit ook een goede eigenschap is als lesgever, namelijk dat je begrijpt waar de leerlingen precies vast zitten en hoe je ze kan helpen.

Leuven
Master Handelswetenschappen
Master, KULeuven Handelswetenschappen

SPSS

Sigrid

Leuven

Master, KUL

Bijles SPSS met Sigrid

Het lijkt me een erg leuke bijverdienste door mensen te helpen bij hun studies en inmiddels mijn eigen kennis te verfrissen en up-to-date te houden.

Leuven
arbeids en organisatiepsychologie / Klinische psychologie
Master, KUL

SPSS

Bart

Veltem-Beisem

PhD, KU Leuven

Bijles SPSS met Bart

Ik heb verschillende jaren gewerkt als onderzoeker aan de KU Leuven. Mijn passie voor wiskunde en statistiek vormen de grootste gemene deler in mijn onderzoek. In het labo van Experimentele Psychologie ging ik dagelijks met programma’s zoals SAS, Matlab en SPSS aan de slag. Ik geef graag les en ik hoop verschillende studenten bij te staan voor het vak statistiek.

Veltem-Beisem
Ingenieurwetenschappen
PhD, KU Leuven

SPSS

Caroline

Leuven

Master, KU Leuven

Bijles SPSS met Caroline

Anderen helpen maakt me gelukkig. Tijdens mijn studie psychologie heb ik verschillende vaardigheden geleerd en ontdekt waar ik goed in ben. Ik merk dat ik het leuk vind om mijn kennis te delen. Mijn ervaringen met het begeleiden van (mede)studenten waren positief. Ik gaf vrijwillig bijles in groep over een vak dat velen moeilijk vonden (gedragsneurowetenschappen), ik was aanspreekpunt voor studenten met algemene vragen en begeleidde een tweedaags voorbereidingsweekend voor pioniersstudenten. Bovendien was een thesis schrijven een leuke ervaring voor mij. Ik werk graag met SPSS en geef graag feedback op het werk van anderen.

Leuven
Master klinische- en gezondheidspsychologie
Master, KU Leuven

SPSS

Ruben

Leuven

Master, KU Leuven

Bijles SPSS met Ruben

Lesgeven ligt me. Ik leg graag dingen uit en daarnaast vind ik dat het enorme voldoening geeft om studenten te helpen hun doelen te bereiken.

Leuven
Master of Advanced Studies in Economics
Master, KU Leuven

SPSS

Cedric

Auderghem

None

Bijles SPSS met Cedric

Als afgestudeerd leerkracht basisonderwijs (Nederland) heb ik een passie voor onderwijs. Omdat ik nu een master doe in Brussel, zoek ik een flexibele bijbaan.

Auderghem

SPSS

Caitlin

Leuven

None

Bijles SPSS met Caitlin

Bij de uitleg van SPSS en data-analyse aan mijn medestudenten, merk ik dat ik de basiskennis en kwaliteiten bezit om aan een ander op een begrijpelijke manier uit te leggen. Deze kennis zou ik ook graag aan anderen over willen dragen. Tevens heb ik een scherp oog voor spelling, schrijfstijl en grammatica en denk ik dat ik anderen hier goed in zou kunnen begeleiden.

Leuven

SPSS

Eva

Ixelles - Elsene

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles SPSS met Eva

Ik geef bijles uit overtuiging: onderwijs is het fundament van onze samenleving. Ik heb zelf een tweede kans gekregen om mijn diploma te behalen (examencommissie) en verder te studeren en wil ook anderen ondersteuning-op-maat bieden om hun potentieel aan te spreken.

Ixelles - Elsene
Academische bachelor theoretisch-experimentele psychologie
Bachelor, Universiteit Gent