Verbeter je Java vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Java uit Bertem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Java

Lena

Leuven

Master, K.U. Leuven

Bijles Java met Lena

Ik ben zelf erg gepassioneerd door wiskunde en informatica, en denk dat ik capabel ben om deze vakken andere mensen bij te brengen. Ik ben ervaren in programmeren en software ontwikkelen, maar mijn studie heeft ook altijd een grondige wiskundige basis gehad.

Leuven
Master ingenieurswetenschappen: computerwetenschappen
Master, K.U. Leuven

Java

Thomas

Leuven

Master, KU Leuven

Bijles Java met Thomas

Ik ben afgestudeerd als Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen en volg nu een Master in het Management. Daarnaast ben ik bezig met mijn eigen zaak op te richten in de IT-sector. Verder ben ik ervan overtuigd dat bijles ervoor zorgt dat leerlingen veel efficiënter en doelgerichter omgaan met hun leerstof. Aangezien ik reeds ervaring heb het geven van bijles, ken ik de juiste methoden en technieken om een optimale uitkomst te bekomen.

Leuven
Master, KU Leuven

Java

Lucas

Leuven

Derde graad, UGent

Bijles Java met Lucas

Ik ben een student Wiskunde 2e bachelor aan de Ugent en ben gepassioneerd door het uitleggen van moeilijke concepten.

Leuven
Derde graad, UGent

Java

Maxime

Leuven

Bachelor, Bachelor Universiteit Gent

Bijles Java met Maxime

Ik ben op zoek naar een bijverdienste, en aangezien ik mijn capaciteiten -die ik heb aangeleerd in mijn ingenieursopleiding- perfect kan benutten, lijkt bijles geven mij de perfecte studentenjob. Ik ga graag om met mensen, medestudenten en kinderen. Ik ben enorm sociaal en geduldig waardoor de leerstof uitleggen geen problemen kan geven.

Leuven
Burgerlijk Ingenieur
Bachelor, Bachelor Universiteit Gent

Java

Tim

Leuven

Master, XIOS Hogeschool Limburg

Bijles Java met Tim

Beste Ik ben Tim, docent KuLeuven campus GroepT afdeling ESAT (elektrotechniek). Toen ik student was gaf ik al bijlessen aan huis via Educadomo. Het is mijn passie om leerlingen voor te bereiden op hun examens en om ervaringen te delen. Vandaar mijn kandidatuur. Met vriendelijke groeten, Tim

Leuven
Industrieel ingenieur
Master, XIOS Hogeschool Limburg

Java

Wouter

Leuven

Master, Ugent / KU Leuven

Bijles Java met Wouter

Na een Bachelor Informatica aan de UGent ben ik naar Leuven gekomen om Wijsbegeerte te studeren. Een verkorte bachelor en een eenjarige (engelstalige) master later kan ik volgend jaar doorstromen naar de Master Artificial Intelligence. Gedurende mijn tijd in Leuven sloot ik mij aan bij de Nieuwe Filosofische Kring, waar ik naast penningmeester vooral (onderwijs)vertegenwoorder ben geweest, o.a. bij de Studentenraad. In die laatste functie deed ik ook aan studentenbegeleiding, waarbij ik twee jaar lang klassikale en private bijlessen logica doceerde aan onze eerstejaarsstudenten. Vanuit die ervaring had ik het afgelopen jaar ook de eer om de nieuwe cursus Logica voor de bachelorstudenten Rechten te mogen proeflezen. Mijn lessen zijn, voor zover ik mezelf kan inschatten, steeds geduldig, rijk aan voorbeelden en oefeningen (uit het gebruikte handboek of alternatieven), en proberen andere benaderingen aan te reiken (vaak door middel van analogieën) wanneer de student(en) vast zit(ten). Buiten logica ben ik zeker ook in staat inleidingen te geven in verschillende velden van de wijsbegeerte (filosofie), diepere begeleiding in domeinen van de informatica (programmeren, excel, computervaardigheden) en bijlessen wiskunde aan middelbare scholieren. Daarnaast heb ik doorheen mijn opleidingen genoeg inleidingen, vakken en praktijkervaring gehad om studenten te begeleiden bij het schrijven van een paper, scriptie of thesis, en het voorbereiden van een degelijke presentatie. Aangezien ik volgend jaar geen vertegenwoordiging meer zal doen, maar toch graag studenten blijf helpen, en aangezien elke student een tekort heeft aan zakgeld, is bijles geven dan ook de perfecte oplossing om beide doelstellingen te combineren.

Leuven
informatica / wijsbegeerte
Master, Ugent / KU Leuven

Java

Jeroen

Heverlee

Master

Bijles Java met Jeroen

Ik ben een student van 25 jaar die reeds een masterdiploma handelsingenieur in de beleidsinformatica op zak heeft en momenteel in het laatste jaar van een master computerwetenschappen zit. Ik houd van uitdagingen en ben behoorlijk sociaal aangelegd. Als wiskundeknobbel hou ik enorm van wiskundige problemen en puzzels, bovendien weten ook softwarevraagstukken en -projecten me beslist te boeien.

Heverlee
Master

Java

bart

Rotselaar

None

Bijles Java met bart

Heb in het verleden reeds vaak lesgegeven in scheikunde en de laatste jaren vaak ivm html, CSS en javascript. Niveau van 4-5-6de middelbaar (chemie) en 1ste jaar bachelors grafische vormgeving voor informatica. Ik heb altijd van de mensen aan wie ik les heb gegeven een heel warme en positieve respons gekregen. Het geeft me dan ook veel voldoening om kennis door te geven en dat is dan ook de reden waarom ik dit graag wat vaker in de toekomst wens te doen.

Rotselaar

Java

Bart

Kontich

None

Bijles Java met Bart

Ik ben zeer graag bezig met wetenschappen, wiskunde en informatica en heb er altijd van genoten om mijn kennis en inzicht met anderen te delen. Nu ben ik op zoek om iets bij te verdienen en bijles geven leek me ideaal. Op deze manier doe ik iets wat ik graag doe en kan ik mijn kennis opfrissen/uitdiepen

Kontich

Java

Alexander

Heverlee

None

Bijles Java met Alexander

Ik heb een minder druk studieprogramma dit jaar en zou mijn vrije tijd graag nuttig willen besteden. Ik ben een gemotiveerd persoon en neem elk werk serieus.

Heverlee