Verbeter je bouwkunde vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten bouwkunde uit Bertem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

bouwkunde

Lise

Beringen

Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles bouwkunde met Lise

Ik heb plezier in het omgaan met kinderen/jongeren, haal voldoening uit het helpen van de student en zijn/haar vooruitgang, wil graag mijn eigen ervaringen en kennis overbrengen aan anderen en wil ervaring opdoen in het lesgeven.

Beringen
Ingenieurswetenschappen, Architectuur
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

bouwkunde

An-Sofie

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles bouwkunde met An-Sofie

Tijdens het middelbaar heb ik vele keren bijles wiskunde gegeven aan medestudenten en broers/zussen. Ik haal steeds veel voldoening uit andere mensen hun kennis bij te schaven. Bovendien is het een leuke manier om als student een extraatje te verdienen. Opmerking: Ik ben tijdens het weekend woonachtig in Poperinge en in de week in Gent dus ben steeds (zowel in de week als in het weekend) bereid om bijlessen te geven aan anderen in Gent.

Gent
Master, Universiteit Gent

bouwkunde

Katrijn

Brussel

None

Bijles bouwkunde met Katrijn

Nog liever dan voor de klas te staan, geef ik individuele aandacht aan kinderen en jongeren die het nodig hebben. Door gericht met hen aan de slag te gaan, hoop ik dat ze snel "leren leren" en hun zelfvertrouwen herwinnen. Het gaat voor mij dus over veel meer dan pure kennisoverdracht. Ook persoonlijk lesgeven aan volwassenen, zoals talen of Office, ligt me wel. Ik heb een bijzondere voorkeur voor NT2.

Brussel

bouwkunde

Karen

Belsele

Bachelor, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles bouwkunde met Karen

In het bijles geven vind ik zowel het bijleren als een goede verstandhouding met de student belangrijk. De combinatie van mijn academische opleiding en ervaring in jeugdverenigingen kan me helpen om de studenten zo goed mogelijk te begeleiden. Ik ben alvast gemotiveerd om anderen iets bij te leren!

Belsele
Masteropleiding ingenieurswetenschappen-architectuur
Bachelor, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

bouwkunde

Jonathan

Woluwe-Saint-Lambert

None

Bijles bouwkunde met Jonathan

Sinds jongs af ben ik al uitermate geïnteresseerd in Wiskunde en wetenschappen. Na mijn opleiding ASO (richting wetenschappen - wiskunde 8u) ben ik burgerlijk ingenieur aan de UGent gaan studeren. Hierbij zijn deze vakken uitgebreid aan bod gekomen Het lijkt me zeer aangenaam om deze kennis met iemand te kunnen delen. Zeker als deze persoon hierdoor geholpen wordt met zijn/haar opleiding en dit zijn/haar slaagkansen verhoogd. Als een sociaal persoon ben ik ook graag in contact met anderen. Een complexe situatie meer begrijpbaar maken is geen probleem.

Woluwe-Saint-Lambert

bouwkunde

Jolien

Herent

None

Bijles bouwkunde met Jolien

Lesgeven interesseert me al heel lang. Op deze manier zou ik graag mijn vaardigheden in het uitleggen van bepaalde stof testen en verbeteren. Het liefst zou ik dit doen aan kinderen van de basisschool, 1ste en 2de middelbaar. Maar als er bepaalde architectuurstudenten hulp nodig hebben, ben ik ook bereid om deze kennis terug op te frissen.

Herent

bouwkunde

Sarah

Brussel

Derde graad, Universiteit Antwerpen

Bijles bouwkunde met Sarah

Als student ervoer ik vaak dat sommige lessen/cursussen veel te complex werden uitgelegd dan dat ze effectief waren. Op die manier probeerde ik constant voor mezelf, maar ook voor andere mede-studenten de zaak eenvoudiger en duidelijker uit te klaren. Hierbij simplificeerde ik de zaak door ze in mijn eigen woorden te herhalen of uit te leggen, vaak ook met behulp van afbeeldingen of geheugensteuntjes. Zo herinner ik mij een situatie in het secundair_ ik geloof dat we toen een tussentijdse evaluatie (grote toets) van Biologie (wat echt mijn beste vak was) hadden_waarbij een medestudent vond dat ze best de toets moest overslaan omdat ze niet had kunnen studeren. De toets werd net na de middagpauze afgelegd, dus ik stelde haar voor om even naar mijn uitleg te luisteren en dan toch mee te doen, want wie niet waagt... Ik beknopte de uitleg tot de essentiële zaken en probeerde haar een zo duidelijk mogelijk beeld te scheppen op zo'n halfuurtje, geloof ik. We legden de toets af en achteraf gebleken, leek het bij haar goed te zijn verlopen. Ze kreeg later te horen dat ze geslaagd was! Op deze manier heb ik al vaak andere een steun in de rug gegeven, en krijg ik vaak te horen dat ik zaken goed kan uitleggen/vertalen/verhalen. Volgend schooljaar studeer ik af als Master in Sciences - als architect. Hierna zouden nog twee jaar stage volgen om als zelfstandige architect te werk te kunnen. De twijfel om dan als architect te werken of nog een docentenopleiding te volgen is sterk aanwezig.

Brussel
verschillende onderwijsniveaus (2-3de graad ASO, Bachelor Architectuur)
Derde graad, Universiteit Antwerpen

bouwkunde

Astrid

Aalst

Master, Universiteit Gent Master in de ingenieurswetenschappen Architectuur

Bijles bouwkunde met Astrid

Sinds kort ben ik afgestudeerd als burgerlijk ingenieur architect en begin binnenkort mijn architectenstage te lopen. Daarnaast heb ik een grote interesse voor lesgeven gegroeid uit hobby's, waaronder toneel en voordracht, en mijn studies waarbij ik regelmatig presentaties hield. Bij deze had ik graag mijn (technische) kennis gedeeld aan jongere generaties om niet alleen aan hen meerwaarde te bieden, maar ook om zelf ervaring op te doen in het lesgeven

Aalst
Master, Universiteit Gent Master in de ingenieurswetenschappen Architectuur

bouwkunde

marjan

Mechelen

None

Bijles bouwkunde met marjan

kindere/jongeren verdienen alle kansen op een goede opleiding. dit vormt de basis voor de kansen voor het uibouwen van een toekomst

Mechelen

bouwkunde

Tomas

Sint-Niklaas

None

Bijles bouwkunde met Tomas

Ik ben nu 21 jaar oud en vind het mooi dat ik alle kennis die ik over al die jaren heen heb opgedaan kan delen met mensen om ze zo uit de nood te helpen. Zelf vind ik het ook prettig om hulp te krijgen wanneer ik in de problemen zit.

Sint-Niklaas