Verbeter je programmeren vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten programmeren uit Bertem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

programmeren

Jeroen

Zemst

Master, Universiteit Gent - Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen

Bijles programmeren met Jeroen

Bijles geven is voor mij de ultieme manier om anderen te helpen en tegelijk mijn kennis te delen. De passie om bijles te geven is al verscheidene jaren geleden begonnen, waarbij ik (nog steeds) van tijd tot tijd bijles heb aan vrienden of kennissen. De voldoening dat het geven van deze lessen oplevert heeft me ertoe aangezet de stap te zetten meer bijlessen te geven.

Zemst
Master Computer Science Engineering
Master, Universiteit Gent - Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen

programmeren

Nicolas

Leuven

Master, Vlerick Business School

Bijles programmeren met Nicolas

Ik ben gemotiveerd om bijles te geven, om studenten te laten inzien dat ze straffer zijn dan ze zelf denken. Het geeft een enorm goed gevoel om studenten progressie te zien maken, en het geloof in eigen kunnen te voelen toenemen. Verder ben ik, in alles wat ik doe, iemand die zeer altruïstisch is, en steeds bereid is om (mede-)studenten iets geduldig en gestructureerd over te brengen.

Leuven
International Management & Strategy
Master, Vlerick Business School

programmeren

Lena

Leuven

Master, K.U. Leuven

Bijles programmeren met Lena

Ik ben zelf erg gepassioneerd door wiskunde en informatica, en denk dat ik capabel ben om deze vakken andere mensen bij te brengen. Ik ben ervaren in programmeren en software ontwikkelen, maar mijn studie heeft ook altijd een grondige wiskundige basis gehad.

Leuven
Master ingenieurswetenschappen: computerwetenschappen
Master, K.U. Leuven

programmeren

Thomas

Leuven

Master, KU Leuven

Bijles programmeren met Thomas

Ik ben afgestudeerd als Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen en volg nu een Master in het Management. Daarnaast ben ik bezig met mijn eigen zaak op te richten in de IT-sector. Verder ben ik ervan overtuigd dat bijles ervoor zorgt dat leerlingen veel efficiënter en doelgerichter omgaan met hun leerstof. Aangezien ik reeds ervaring heb het geven van bijles, ken ik de juiste methoden en technieken om een optimale uitkomst te bekomen.

Leuven
Master, KU Leuven

programmeren

Jules

Leuven

None

Bijles programmeren met Jules

Mijn oorspronkelijke motivatie om bijles te geven was om enkele uren te werken en geld te verdienen met iets te doen wat leuk was. Na enkele familieleden te helpen met hun wiskunde bleek er toch meer voldoening in te zitten, dat niet gemeten kan worden aan de hand van euro's. Ik leer verschillende onderwerpen opnieuw en op een andere manier, en help hen daarbij met de ontwikkeling van hun analytisch denkvermogen. Als ik hen dan de sessie daarop zie met een toets in de hand waarop door de leerkracht "Proficiat!" vermeld staat, komt er toch wel een authentiek gevoel van voldoening naar boven, wetende dat ik daar een steentje mee aan bijgedragen heb.

Leuven

programmeren

Tim

Leuven

Master, XIOS Hogeschool Limburg

Bijles programmeren met Tim

Beste Ik ben Tim, docent KuLeuven campus GroepT afdeling ESAT (elektrotechniek). Toen ik student was gaf ik al bijlessen aan huis via Educadomo. Het is mijn passie om leerlingen voor te bereiden op hun examens en om ervaringen te delen. Vandaar mijn kandidatuur. Met vriendelijke groeten, Tim

Leuven
Industrieel ingenieur
Master, XIOS Hogeschool Limburg

programmeren

Wouter

Leuven

Master, Ugent / KU Leuven

Bijles programmeren met Wouter

Na een Bachelor Informatica aan de UGent ben ik naar Leuven gekomen om Wijsbegeerte te studeren. Een verkorte bachelor en een eenjarige (engelstalige) master later kan ik volgend jaar doorstromen naar de Master Artificial Intelligence. Gedurende mijn tijd in Leuven sloot ik mij aan bij de Nieuwe Filosofische Kring, waar ik naast penningmeester vooral (onderwijs)vertegenwoorder ben geweest, o.a. bij de Studentenraad. In die laatste functie deed ik ook aan studentenbegeleiding, waarbij ik twee jaar lang klassikale en private bijlessen logica doceerde aan onze eerstejaarsstudenten. Vanuit die ervaring had ik het afgelopen jaar ook de eer om de nieuwe cursus Logica voor de bachelorstudenten Rechten te mogen proeflezen. Mijn lessen zijn, voor zover ik mezelf kan inschatten, steeds geduldig, rijk aan voorbeelden en oefeningen (uit het gebruikte handboek of alternatieven), en proberen andere benaderingen aan te reiken (vaak door middel van analogieën) wanneer de student(en) vast zit(ten). Buiten logica ben ik zeker ook in staat inleidingen te geven in verschillende velden van de wijsbegeerte (filosofie), diepere begeleiding in domeinen van de informatica (programmeren, excel, computervaardigheden) en bijlessen wiskunde aan middelbare scholieren. Daarnaast heb ik doorheen mijn opleidingen genoeg inleidingen, vakken en praktijkervaring gehad om studenten te begeleiden bij het schrijven van een paper, scriptie of thesis, en het voorbereiden van een degelijke presentatie. Aangezien ik volgend jaar geen vertegenwoordiging meer zal doen, maar toch graag studenten blijf helpen, en aangezien elke student een tekort heeft aan zakgeld, is bijles geven dan ook de perfecte oplossing om beide doelstellingen te combineren.

Leuven
informatica / wijsbegeerte
Master, Ugent / KU Leuven

programmeren

Wim

Leuven

Master, XIOS Hogeschool Limburg

Bijles programmeren met Wim

Om kennis over te dragen aan anderen. Ook om er op deze manier zelf iets uit te leren.

Leuven
elektronica ICT
Master, XIOS Hogeschool Limburg

programmeren

Jeroen

Heverlee

Master

Bijles programmeren met Jeroen

Ik ben een student van 25 jaar die reeds een masterdiploma handelsingenieur in de beleidsinformatica op zak heeft en momenteel in het laatste jaar van een master computerwetenschappen zit. Ik houd van uitdagingen en ben behoorlijk sociaal aangelegd. Als wiskundeknobbel hou ik enorm van wiskundige problemen en puzzels, bovendien weten ook softwarevraagstukken en -projecten me beslist te boeien.

Heverlee
Master

programmeren

Alexander

Heverlee

None

Bijles programmeren met Alexander

Ik heb een minder druk studieprogramma dit jaar en zou mijn vrije tijd graag nuttig willen besteden. Ik ben een gemotiveerd persoon en neem elk werk serieus.

Heverlee