Verbeter je Powerpoint vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Powerpoint uit Bertem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Powerpoint

Thomas

Leuven

Master, KU Leuven

Bijles Powerpoint met Thomas

Ik ben afgestudeerd als Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen en volg nu een Master in het Management. Daarnaast ben ik bezig met mijn eigen zaak op te richten in de IT-sector. Verder ben ik ervan overtuigd dat bijles ervoor zorgt dat leerlingen veel efficiënter en doelgerichter omgaan met hun leerstof. Aangezien ik reeds ervaring heb het geven van bijles, ken ik de juiste methoden en technieken om een optimale uitkomst te bekomen.

Leuven
Master, KU Leuven

Powerpoint

Gwendy

Leuven

Bachelor, PXL

Bijles Powerpoint met Gwendy

Ik heb al jaren ervaring met kinderen. Zelf volg ik een pedagogische richting (kleuteronderwijs). Ik heb ook een stiefbroer en stiefzus die ik geregeld help met hun huiswerk.

Leuven
Professionele bachelor in het onderwijs - kleuteronderwijs
Bachelor, PXL

Powerpoint

Lieze

Leuven

Master, KULeuven Handelswetenschappen

Bijles Powerpoint met Lieze

Ik zoek dit jaar naast mijn studies een nuttige bezigheid waar ik bovendien ook voldoening uithaal. Daarom leek les geven mij de ideale uitdaging. Het is iets waar ikzelf voldoening kan uithalen door andere leerlingen/studenten een dienst te kunnen bewijzen. Wanneer ze dankzij bijles betere punten kunnen halen, zal ik me hierdoor trots kunnen voelen. Ik ben zelf ook iemand die heel veel geduld heeft en er geen probleem mee heeft om iets verschillende keren opnieuw uit te leggen. Ook ben ik graag creatief bezig (als marketeer bijvoorbeeld) en dat zorgt er ook voor dat ik graag creatieve manieren zoek om iets uit te leggen; bijvoorbeeld wanneer een leerling iets niet begrijpt op school, dan zal ik proberen om het duidelijk te maken met een schema, filmpje, voorbeelden, formule, geheugensteuntjes,... Mijn vrienden zeggen ook altijd dat ik iemand ben die goed kan luisteren. Ik denk dat dit ook een goede eigenschap is als lesgever, namelijk dat je begrijpt waar de leerlingen precies vast zitten en hoe je ze kan helpen.

Leuven
Master Handelswetenschappen
Master, KULeuven Handelswetenschappen

Powerpoint

Nijs

Ville de Bruxelles - Stad Brussel

Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

Bijles Powerpoint met Nijs

Ik geef bijles omdat ik graag jongeren en kinderen wil helpen, omdat ik mijn vrije tijd graag nuttig doorbreng en omdat ik geloof ik ook over een goede bagage beschik om te kunnen helpen.

Ville de Bruxelles - Stad Brussel
Bachelor communicatiemanagement - optie marketingcommunicatie
Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

Powerpoint

Tim

Leuven

Master, XIOS Hogeschool Limburg

Bijles Powerpoint met Tim

Beste Ik ben Tim, docent KuLeuven campus GroepT afdeling ESAT (elektrotechniek). Toen ik student was gaf ik al bijlessen aan huis via Educadomo. Het is mijn passie om leerlingen voor te bereiden op hun examens en om ervaringen te delen. Vandaar mijn kandidatuur. Met vriendelijke groeten, Tim

Leuven
Industrieel ingenieur
Master, XIOS Hogeschool Limburg

Powerpoint

Maarten

Leuven

Master, Vrije Universiteit Brussel

Bijles Powerpoint met Maarten

- Jongeren verder helpen. - Jongeren motiveren. - Jongeren iets bijbrengen. - Jongeren zien groeien.

Leuven
Master of science in de bedrijfskunde + professionele bacelor in het onderwijs: economie en geschiedenis
Master, Vrije Universiteit Brussel

Powerpoint

Sara

Leuven

Bachelor, KHLeuven

Bijles Powerpoint met Sara

Ik ben al 14 jaar lerares lager onderwijs, en zoek een nieuwe uitdaging. Vanaf sept 2017 zou ik als zelfstandige aan de slag gaan, en nu zoek ik plaatsen om lessen te geven op zelfstandige basis.

Leuven
Lerares lager onderwijs
Bachelor, KHLeuven

Powerpoint

CORINE

Leuven

None

Bijles Powerpoint met CORINE

Ik ben reeds leerkracht en op deze manier kan ik op een aangename en zinvolle manier een centje bijverdienen.

Leuven

Powerpoint

Babette

Kessel-Lo

None

Bijles Powerpoint met Babette

Mijn levensdoel is om mensen te ondersteunen bij het bereiken van hun doel. Dat doe ik nu reeds door diëtiste te zijn, maar ik zou dit ook heel graag doen voor kinderen en jongeren. Ik heb 4 jaar de opleiding gevolgd tot leerkracht lager onderwijs, vol passie voor kinderen, maar het onderwijs als geheel blijkt te complex te zijn voor mij. Ik ben wel heel goed met kleinere groepen kinderen en jongeren en één op één gesprekken zijn echt mijn ding. Om mijn kennis uit de lerarenopleiding te kunnen blijven gebruiken, wil ik daarom heel graag bijles geven. Zelf ben ik erg geïnteresseerd in Aardrijkskunde en Biologie op middelbaar niveau en kan ik goed overweg met word, PowerPoint en het internet. Daarom voel ik mezelf capabel om ook hierin bijles te geven. Omdat ik als zelfstandige diëtiste slechts een beperkt aantal dagen per week werk, wil ik dit heel graag aanvullen met bijles geven.

Kessel-Lo

Powerpoint

Alexander

Heverlee

None

Bijles Powerpoint met Alexander

Ik heb een minder druk studieprogramma dit jaar en zou mijn vrije tijd graag nuttig willen besteden. Ik ben een gemotiveerd persoon en neem elk werk serieus.

Heverlee