Verbeter je Powerpoint vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar u ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Powerpoint

Ellen

Etterbeek

Master, Burgerlijk ingenieur: mechanica - mechatronica, Vrije Universiteit Brussel

Bijles Powerpoint met Ellen

Deel van mijn takenpakket bestaat eruit om les te geven aan bachelorstudenten. Met alle plezier gebruik ik mijn kennis en vaardigheid ook om studenten te helpen die het wat moeilijker hebben.

Etterbeek
Burgerlijk ingenieur: mechanica - mechatronica
Master, Vrije Universiteit Brussel

Powerpoint

Annelien

Leuven

Master, in de Toegepaste Economische Wetenschappen, KU Leuven

Bijles Powerpoint met Annelien

Mijn zorgvuldigheid, leergierigheid en vermogen om complexe materie op een heldere manier over te brengen zijn mijn voornaamste sterktes. Tijdens mijn job als onderwijsassistent en doctoraatsstudent aan de universiteit, was ik verantwoordelijk voor de praktische sessies van alle marketingvakken en de begeleiding van groepswerken, individuele taken en bachelor- en masterproeven.

Leuven
in de Toegepaste Economische Wetenschappen
Master, KU Leuven

Powerpoint

Gaurav

Leuven

Master, of Engineering Science- Mechanical Engineering (Burgelijk Ingenieur), KU Leuven

Bijles Powerpoint met Gaurav

Mathematics and Science are like languages. If you miss out on learning the alphabets, you might miss the opportunity to find your favourite novel. That's where I come in. Burgelijk ingenieur-student, with a passion to help other interested students discover the world where everything makes sense.

Leuven
of Engineering Science- Mechanical Engineering (Burgelijk Ingenieur)
Master, KU Leuven

Powerpoint

Gwendy

Leuven

Bachelor, Professionele in het onderwijs - kleuteronderwijs, PXL

Bijles Powerpoint met Gwendy

Ik heb al jaren ervaring met kinderen. Zelf volg ik een pedagogische richting (kleuteronderwijs). Ik heb ook een stiefbroer en stiefzus die ik geregeld help met hun huiswerk.

Leuven
Professionele in het onderwijs - kleuteronderwijs
Bachelor, PXL

Powerpoint

Irene

Leuven

Bachelor, Farmaceutische wetenschappen, KU Leuven

Bijles Powerpoint met Irene

Ik ben master-studente aan de KU Leuven en studeer Farmaceutische wetenschappen. Hierbuiten speel ik nog waterpolo als hobby en ben ik al 5 jaar leiding op de scouts.

Leuven
Farmaceutische wetenschappen
Bachelor, KU Leuven

Powerpoint

Hans

Mechelen

Bijles Powerpoint met Hans

Een groot deel van mijn huidige job is het uitleggen en aanleren van de werking van een kassasysteem. Iemand iets bijleren en informatie op een duidelijke manier overbrengen, is iets wat ik graag doe en waar ik ook goed in ben. Ik ben zeer geduldig en pas mij telkens aan aan de snelheid en vaardigheid van de leerling. Bovendien geeft progressie maken mij voldoening en ben ik pas tevreden als datgene wat ik aanleer ook begrepen wordt.

Mechelen

Powerpoint

Sarah

Brussel

Derde graad, verschillende onderwijsniveaus (2-3de graad ASO, Bachelor Architectuur), Universiteit Antwerpen

Bijles Powerpoint met Sarah

Als student ervoer ik vaak dat sommige lessen/cursussen veel te complex werden uitgelegd dan dat ze effectief waren. Op die manier probeerde ik constant voor mezelf, maar ook voor andere mede-studenten de zaak eenvoudiger en duidelijker uit te klaren. Hierbij simplificeerde ik de zaak door ze in mijn eigen woorden te herhalen of uit te leggen, vaak ook met behulp van afbeeldingen of geheugensteuntjes. Zo herinner ik mij een situatie in het secundair_ ik geloof dat we toen een tussentijdse evaluatie (grote toets) van Biologie (wat echt mijn beste vak was) hadden_waarbij een medestudent vond dat ze best de toets moest overslaan omdat ze niet had kunnen studeren. De toets werd net na de middagpauze afgelegd, dus ik stelde haar voor om even naar mijn uitleg te luisteren en dan toch mee te doen, want wie niet waagt... Ik beknopte de uitleg tot de essentiële zaken en probeerde haar een zo duidelijk mogelijk beeld te scheppen op zo'n halfuurtje, geloof ik. We legden de toets af en achteraf gebleken, leek het bij haar goed te zijn verlopen. Ze kreeg later te horen dat ze geslaagd was! Op deze manier heb ik al vaak andere een steun in de rug gegeven, en krijg ik vaak te horen dat ik zaken goed kan uitleggen/vertalen/verhalen. Volgend schooljaar studeer ik af als Master in Sciences - als architect. Hierna zouden nog twee jaar stage volgen om als zelfstandige architect te werk te kunnen. De twijfel om dan als architect te werken of nog een docentenopleiding te volgen is sterk aanwezig.

Brussel
verschillende onderwijsniveaus (2-3de graad ASO, Bachelor Architectuur)
Derde graad, Universiteit Antwerpen

Powerpoint

Wouter

Lubbeek

Master, werktuigkunde - robotica, kuleuven

Bijles Powerpoint met Wouter

Ik ben een ingenieur. Ik kan dus de materie wat verduidelijken in de domeinen van wetenschappen en wiskunde. Ik heb al veel ervaring met bijles wiskunde voor leerlingen uit het 2e tot het 6e middelbaar, komende uit het ASO, TSO en BSO.

Lubbeek
werktuigkunde - robotica
Master, kuleuven

Powerpoint

Corine

Leuven

Bijles Powerpoint met Corine

Ik ben reeds leerkracht en geef graag na mijn uren bijles.

Leuven

Powerpoint

Babette

Leuven

Bijles Powerpoint met Babette

Mijn levensdoel is om mensen te ondersteunen bij het bereiken van hun doel. Ik heb 4 jaar de opleiding gevolgd tot leerkracht lager onderwijs, vol passie voor kinderen, maar het onderwijs als geheel blijkt te complex te zijn voor mij. Ik ben wel heel goed met kleinere groepen kinderen en jongeren en één op één gesprekken zijn echt mijn ding. Om mijn kennis uit de lerarenopleiding te kunnen blijven gebruiken, geef ik daarom heel graag bijles. Zelf ben ik erg geïnteresseerd in aardrijkskunde en biologie op middelbaar niveau en kan ik goed overweg met Word, PowerPoint en het internet. Daarom voel ik mezelf capabel om ook hierin bijles te geven.

Leuven