Verbeter je SPSS vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten SPSS uit Meise! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

SPSS

Lorenz

Merchtem

Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

Bijles SPSS met Lorenz

Kennis delen met andere studenten. Tips en tricks voor een betere studie-efficiëntie.

Merchtem
Handelsingenieur
Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

SPSS

Anthony

Ville de Bruxelles - Stad Brussel

Master, University of Luxembourg

Bijles SPSS met Anthony

Mijn motivatie is tweeledig: Enerzijds weet ik dat leerlingen/studenten die moeilijkheden hebben met een bepaald onderdeel van een vak/opleiding met een duwtje in de rug hun slaagkansen enorm verhogen, met alle positieve gevolgen van dien. Anderzijds biedt het mezelf de mogelijkheid om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en een kleine bijverdienste te hebben.

Ville de Bruxelles - Stad Brussel
Politieke wetenschappen - European Governance
Master, University of Luxembourg

SPSS

Sigrid

Mechelen

Master, KUL

Bijles SPSS met Sigrid

Het lijkt me een erg leuke bijverdienste door mensen te helpen bij hun studies en inmiddels mijn eigen kennis te verfrissen en up-to-date te houden.

Mechelen
arbeids en organisatiepsychologie / Klinische psychologie
Master, KUL

SPSS

Wout

Kontich

None

Bijles SPSS met Wout

Ik ben een derdejaarsstudent toegepaste psychologie, met als afstudeerrichting school-en pedagogische psychologie. Ik heb dan ook een grote interesse in het vooruithelpen van kinderen en jongeren op schools vlak. Ik ben overtuigd dat ik dit ook kan doen, aangezien ik een sterke basis heb meegekregen vanuit mijn secundaire opleiding ASO talen-wetenschappen. Ik help graag mensen, en leer graag zaken aan.

Kontich

SPSS

Lieze

Duffel

Master, KU Leuven

Bijles SPSS met Lieze

Door mijn opleiding schoolpsychologie ben ik graag met kinderen en jongeren bezig. Ik help hen graag waar ik kan. Als ik dus een meerwaarde kan betekenen door bijles te geven en door het delen van mijn kennis, dan zou ik dat graag doen.

Duffel
Master in de (school)psychologie en SLO Gedragswetenschappen
Master, KU Leuven

SPSS

Kyle

Londerzeel

Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

Bijles SPSS met Kyle

Door mijn familiale situatie ben ik naast het Nederlands, ook in het Engels opgevoed geweest door mijn vader. In combinatie met mijn studies leer ik ook constant nieuwe zaken bij. Ik vind het een zeer interessante opportuniteit om andere mensen te kunnen helpen met hun studiegerelateerde problemen en bepaalde vragen die zij kunnen hebben. Het zou me een zelfvoldoening geven als ik zou kunnen zien dat mensen effectief zaken bijleren door de gegeven bijlessen. Ook wil ik mijn kennis van het Engels zo goed mogelijk verbeteren. Naast het het Engels heb ik tijdens mijn studies ook veel kennis opgedaan in de vakken Economie, Frans, Nederlands (communicatie), en enkele computer gerichte vaardigheden: SPSS, Word, en Powerpoint. Wat volgens mij belangrijk is bij het geve van bijles is vooral de doelgerichtheid, de motivatie, en de flexibiliteit. En met de opleiding Marketing die ik volg in de hogeschool zijn deze enkele aspecten waar ik goed in ben.

Londerzeel
Bedrijfsmanagement: Marketing
Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

SPSS

Roman

Asse

None

Bijles SPSS met Roman

Ik ben over het algemeen steeds een goede student geweest en vind persoonlijke voldoening in het helpen van anderen en het uitleggen van moeilijke cursusdelen. Leerstof uitleggen en zien dat de andere persoon de klik maakt en de stof begint te begrijpen geeft een zeer aangenaam gevoel.

Asse

SPSS

Cedric

Auderghem

None

Bijles SPSS met Cedric

Als afgestudeerd leerkracht basisonderwijs (Nederland) heb ik een passie voor onderwijs. Omdat ik nu een master doe in Brussel, zoek ik een flexibele bijbaan.

Auderghem

SPSS

cezmi

wemmel

Derde graad

Bijles SPSS met cezmi

Ik heb reeds 2 jaar ervaring. Veel ervaring met kansarme, anderstalige jongeren. Ik geef graag bijles, getuig van veel geduld en leg alles zo gevoelsmatig mogelijk uit.

wemmel
Derde graad

SPSS

Eva

Ixelles - Elsene

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles SPSS met Eva

Ik geef bijles uit overtuiging: onderwijs is het fundament van onze samenleving. Ik heb zelf een tweede kans gekregen om mijn diploma te behalen (examencommissie) en verder te studeren en wil ook anderen ondersteuning-op-maat bieden om hun potentieel aan te spreken.

Ixelles - Elsene
Academische bachelor theoretisch-experimentele psychologie
Bachelor, Universiteit Gent