Verbeter je mechanica vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten mechanica uit Meise! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

mechanica

Sam

Mechelen

Master, KU Leuven

Bijles mechanica met Sam

Fysica is mijn passie. Het is een geweldig interessante wetenschap, die vaak (onterecht) als 'saai' wordt beschouwd. Mensen die dit zeggen, zien fysica waarschijnlijk als 'formules uit het hoofd blokken'. Maar het is zoveel meer! De boodschappen die formules overdragen, zijn niet te onderschatten, en de kracht die deze hebben is enorm. Leer de formule niet uit het hoofd, maar probeer te begrijpen wat die combinatie van letters en symbolen probeert te vertellen. Ik hoop dat, door bijlessen te geven, ik dit wat kan overbrengen. Mensen proberen te laten inzien wat fysica te bieden heeft, en samen problemen tackelen en proberen op te lossen, dat is waarvoor ik wil gaan.

Mechelen
Theoretische fysica
Master, KU Leuven

mechanica

Lorenz

Londerzeel

Master, KU Leuven

Bijles mechanica met Lorenz

Als doctoraal onderzoeker in de bio-ingenieurswetenschappen heb ik een uitgebreide kennis van wetenschappen in een academische setting. Ik sta ook heel dicht bij de toepassingen van die kennis in real life, wat studenten tot de verbeelding kan spreken. Ik denk dat ik om die reden de juiste persoon ben om te motiveren en te inspireren en laat dat nu juist de fundering zijn tot het slagen van een toets/examen. Daarnaast wil ik helpen om nieuwe kennis bij te brengen. Ik ben een zeer geduldig persoon en het schrikt mij niet af om op een creatieve manier om te gaan met een bepaald onderwerp. Een andere invalshoek, een essentiële nuance of een handige tip, dat zijn dingen die ik kan bieden.

Londerzeel
LCIE Entrepreneurship Academy
Master, KU Leuven

mechanica

Jef

Leuven

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles mechanica met Jef

Ik heb interesse in verschillende vakken, en zou mijn kennis hiervan graag doorgeven aan anderen.

Leuven
Energie Ingenieurswetenschappen
Master, Katholieke Universiteit Leuven

mechanica

Eva

Zemst

Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles mechanica met Eva

Ik vind het leuk om anderen te helpen en mijn kennis te delen.

Zemst
Bio-ingenieurswetenschappen
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

mechanica

Maxime

Leuven

Bachelor, Bachelor Universiteit Gent

Bijles mechanica met Maxime

Ik ben op zoek naar een bijverdienste, en aangezien ik mijn capaciteiten -die ik heb aangeleerd in mijn ingenieursopleiding- perfect kan benutten, lijkt bijles geven mij de perfecte studentenjob. Ik ga graag om met mensen, medestudenten en kinderen. Ik ben enorm sociaal en geduldig waardoor de leerstof uitleggen geen problemen kan geven.

Leuven
Burgerlijk Ingenieur
Bachelor, Bachelor Universiteit Gent

mechanica

Johnny

Leuven

Bachelor, KU Leuven

Bijles mechanica met Johnny

Ik heb een vaste baan bij KU Leuven. Momenteel ben ik al zelfstandige bijlesgever . Ik geef vooral wiskunde , economie en fysica tot de 2de graad van de middelbare school. Eveneens voorzie ik huiswerkbegeleiding voor het lager onderwijs. Momenteel is er nog plaats in mijn agenda om nog leerlingen bij te nemen.

Leuven
Mechanica-elektriciteit
Bachelor, KU Leuven

mechanica

Thomas

Dilbeek

Master, GroepT

Bijles mechanica met Thomas

Ik kijk ernaar uit leerlingen te helpen die het anders wel moeilijk kunnen krijgen op school, wat een negatieve invloed heeft op hun hele leven ook buiten de schoolmuren

Dilbeek
Op mijn stage na afgestudeerd als Industrieel Ingenieur en nu SLO (Specifieke Leraren Opleiding) aan het bijstuderen.
Master, GroepT

mechanica

Stijn

Elsene

Professioneel / Volwassen, CVO Kisp

Bijles mechanica met Stijn

Sinds kort leerkracht wiskunde, fysica en informatica in de 3de graad Brussel; ik ken de leerinhouden van deze vakken dan ook op mijn duimpje, en weet hoe deze ondervraagd worden. Vroeger heb ik een aantal jaar les gegeven (voornamelijk wiskundige vakken en programmen) en onderzoek gedaan in het hoger onderwijs (o.m. in Engeland).

Elsene
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Kisp

mechanica

Thijs

Dendermonde

None

Bijles mechanica met Thijs

Al enkele weken zoek ik een fijne nevenactiviteit als student. Ik ben erg geïnteresseerd in wetenschap en wiskunde. Verder vind ik het fijn om met jongeren hierover na te denken, daarom heb ik geopteerd om bijlesgever te worden. Momenteel zit ik in mijne tweede bachelor industrieel ingenieur aan de universiteit van Gent. Ik ben erg geïnteresseerd in wetenschap en hoe zaken concreet in mekaar zitten. Ook heb ik al ervaring in het begeleiden van workshops voor jongeren rond wetenschap en cultuur. Mijn vrijetijdsbesteding gaat voornamelijk naar de jeugdbeweging waar ik al sinds mijn zesde actief lid bij ben. Hier geef ik momenteel leiding aan kinderen tussen de 8 en 10 jaar. Meer praktische informatie kan u vinden in mijn curriculum vitae.

Dendermonde

mechanica

Sy

Sint-Pieters-Leeuw

None

Bijles mechanica met Sy

In mijn hele schoolcarrière heb ik vaak bijles gekregen. Dankzij de bijlessen snap ik mijn leerstof veel beter. Het is belangrijk om een bepaalde hoofdstuk vanuit verschillende invalshoeken te analyseren. Bijles geven geeft me enorm veel voldoening, omdat de studenten hierna veel beter presteren.

Sint-Pieters-Leeuw