Verbeter je Grieks vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Grieks uit Meise! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Grieks

Ann

Mechelen

Master, KULeuven

Bijles Grieks met Ann

Ik stond meer dan 29 jaar fulltime voor de klas (voornamelijk derde graad ASO, TSO en BSO) met heel veel plezier en passie. Nu ik op vervroegd pensioen ben gesteld, wil ik me nuttig blijven maken en mijn jarenlange ervaring blijven doorgeven. Ik heb heel veel eindwerken begeleid alsook de bachelor- en masterproeven van mijn eigen kinderen.

Mechelen
Godsdienstwetenschappen/ baccalaureaat Theologie
Master, KULeuven

Grieks

Erin

Leuven

Bachelor, kuleuven

Bijles Grieks met Erin

Van kleins af aan heb ik altijd gezegd dat ik leraar wilde worden. Op dit moment ben ik dan ook bezig met mijn lerarenopleiding. Bijles geven vind ik een mooie aanzet en een goede mogelijkheid om ervaring op te doen met het begeleiden van leerlingen.

Leuven
Bachelor, kuleuven

Grieks

Aurora

Antwerpen

Master, KU Leuven

Bijles Grieks met Aurora

Ik wil graag bijles geven, omdat ik er simpelweg gelukkig van word :) Latijn en Grieks zijn topvakken en ik draag graag mijn enthousiasme over aan leerlingen. Wanneer dat enthousiasme beantwoordt wordt, voelt dat nog eens des te beter. De ervaring leert dat wie gemotiveerd is en plezier heeft in zowel het leren zelf als de stof, overeenkomstige resultaten behaalt. Ik sta al in het onderwijs, maar tijdens bijlessen doe ik nog steeds nuttige ervaring op.

Antwerpen
SLO
Master, KU Leuven

Grieks

Sandra

Edegem

Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Bijles Grieks met Sandra

Met de lerarenopleiding, die ik nu volg, heb ik echt mijn roeping gevonden. Onderwijzen en mensen helpen door hen iets nieuws bij te brengen, is waar ik voor leef. Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik soms naar het buitenland, en dat heeft zijn kostprijs. Daarom wil ik ervoor werken, om op reis te kunnen gaan en mijn vrijwilligerswerk vol te houden. En werken doe ik dan liefst in de sector waar ik mij het meest thuisvoel: het onderwijs.

Edegem
Lerarenopleiding secundair Frans en Latijn
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Grieks

Arnaud

Zele

None

Bijles Grieks met Arnaud

Het lijkt mij een leerrijke en sociale uitdaging in ruil voor wat financiële ondersteuning tijdens mijn laatste studentenjaren.

Zele

Grieks

Hanne

Leuven

None

Bijles Grieks met Hanne

Ik heb altijd al geweten dat ik later leerkracht wil worden. Ik vind het namelijk zeer boeiend om met jongeren te werken en hen dingen bij te leren. Na mijn opleiding egyptologie ben ik dan ook van plan om een bijkomend jaar lerarenopleiding te volgen. Omdat ik binnen de egyptologie kon kiezen voor de minor oudheid, heb ik dan ook de juiste kennis om studenten alles te leren over het oude Egypte, Griekenland, Rome en het Oude Nabije Oosten. In mijn minor kon ik een keuzetaal kiezen. Omdat ik in het middelbaar ook Grieks gevolgd heb en deze taal toen al erg interessant vond, heb ik voor Grieks gekozen.

Leuven

Grieks

Lea

Ternat

Master, KU Leuven

Bijles Grieks met Lea

Bijles geven is voor mij een boeiende uitdaging. Ik weet uit ervaring dat dit zinvol is voor de gemotiveerde student. De ontwikkeling van niet aangeboorde talenten is een verrijking voor de student én voor mezelf.

Ternat
Master Klassieke talen Latijn en Grieks + Aggregatie
Master, KU Leuven

Grieks

Katleen

Brussel

Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

Bijles Grieks met Katleen

Ik ben enthousiast over de vakken die ik studeerde en ik wil graag proberen om die passie te delen met anderen. Vooral omdat ik hen zo kan helpen hun schoolresultaten te verbeteren.

Brussel
Graduaat vertaler Engels/Nieuw-Grieks
Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

Grieks

Leen

Leuven

None

Bijles Grieks met Leen

Het is fijn om kinderen die onzeker zijn in een bepaald vak te zien groeien doorheen je lessen.

Leuven

Grieks

Evelyn

Brussel

Master

Bijles Grieks met Evelyn

Ik wil graag bijles geven omdat ik individueel les geven of aan kleinere groepen les geven interessant vind, en omdat ik uit ervaring besef dat het echt een noodzaak kan zijn om op die manier (tijdelijk) geholpen te worden

Brussel
Master